32

Анонимен

преди 1 година

Всички държавни учреждения и агенции имат почивни станции и по морето. Прокоратурата, ВКС, ВАС, ВСС имат подходяща база на Лозенец, която се подържа с пари на данъкоплатците, които отделно им осигуряват и тлъсти заплати. Така хората все пак ще са близко до училища и ще имат и възможност да си търсят работа.

31

Аз

преди 1 година

Настаняване добре,но защо никой не говори,че тези хора трябва да работят?До кога ще ги издържаме само да лежат по хотелите,ще и претенции имат.

30

Метъра

преди 1 година

Интересът, клати феса, или по-просто казано- дават европари- укрите на хотели, няма пари- айде вън. Голяма загриженост от наша страна, направо се уляха. Само тук укрите са в такъв лукс, в други страни, даже който иска да остава- бегом на работа. Нашите управници се скъсаха да правят свирчици на краварите.

29

Перукан

преди 1 година

Трудно е да се мисли, лесно е да си проС! При настанени бежанци в хотелите, българският бизнес усвоява парите от еврофондовете и се стимулира във времена, когато голяма част от частните бизнеси фалират. Допулнително, самите бежанци харчат от собствените си спестявания по разни магазини в регионите където са настанени, именно защото не са афганистанци и сирийци, които са избягали само с чифт резервни чорапи.За българинът обаче е важно всички около него да са зле, ако не може сам да намаже...

28

Анонимен

преди 1 година

Т. нар. еврофондове да пак фондове, събрани от работещите граждани на ЕС, т.е. наши вноски, не са средства, дошки от ръкава на мистър Сенко. ЕС като решил да отпуска милиарди за украинците, с какви правомощия е вел тези решения. А когато става дума за реална иклономика, дърбавите нямат право да подпомагат собствените местни фирми, местните трябва да си фалират "правилата". Защо тези еврофондове не подпомагат водоснабдяването в страна ни например. Стотици селища страдат.

27

Бай Манчо

преди 1 година

Българските деца ще гладуват, за да могат украинските деца да ваканцуват

26

Анонимен

преди 1 година

Ако толкова добре се грижехте и за собствените си граждани както за бежанците, дори и Швейцария би ни за видяла. Да, но тук няма евро фондове и не можете да крадете....

25

До Перукан

преди 1 година

А ти чу ли го Димитров, като каза, че пари няма и в момента еврофондовете са празни, не могат да плащат на хотелиерите. А и европейски да са парите, ние плащаме и внасяме вноски за тия европейски пари, а не украинците, та да изискват лукс и да настояват, че сме длъжни да ги настаняваме по хотели.

24

Анонимен

преди 1 година

Кметът на Киев Кличко е казал, че е много възможна евакуация на 3 милиона жители на Киев. Пита се Къде ще ги евакуират? Щот' руснаците, като евакуират населението, прибират хората на своя територия, дават им жилища, работа, всякакви социални екстри, които са си за руснаци и т. н.. Кулеба призова украинците да си стоят в чужбина.

23

Анонимен

преди 1 година

Украинците в бежанските центрове, за да няма хър-мър. Който не иска, да се оправя. Гледам фургоните, дето мрънкат и за тях, оборудвани, ама то нямало да е за постоянно, мръънка наша служителка, само за кратко, докато ги настанят по хотелите. Карловчани и другите, останали без къщи, с необорудвани фургони да карат зимата. И некой не пише за протести по тоя повод. Една жена се отказа, каза , че ще търси роднини, ама не се тръшкаше за хотел на морето. А трябва!

22

Анонимен

преди 1 година

До Искаме справедливост Да хората искат укрите да бъдат в бежански лагери при другите бежанци, а не освен укрите да хрантутим и афганистанци по хотели.

21

Анонимен

преди 1 година

Същото не може да се каже за българските граждани. Всъщност това България ли е наистина или само по име?

20

Искаме справедливост

преди 1 година

А защо тогава Бежанците от Сирия, Афганистан, Ирак, Палестина, Йемен, Сомалия, Етиопия, Пакистан и т. н ч. не ги настанявате по хотели и в държавни бази? Пълна расова дискриминация и потъпкване на човешки права!! Третирате тези хора като животни а украинците като кралска свита от двореца! Как не ви е срам !! Ще ползите и ще се молите в краката на Русия сатанисти!!!

19

Перукан

преди 1 година

Нито един от русссоробите отдолу не прочете последното изречение. "Димитров посочи, че тази сума ще нарасне до 220 млн. лв., като 95% от парите са от еворфондове." Много обичат да четат само каквото им е изгодно... :)

18

Анонимен

преди 1 година

"България се грижила най-добре за бежанците си в целия ЕС" - и най-зле за българите.

17

Алекс

преди 1 година

Държавата се грижи наистина добре за украинците.Държавните бази предлагат съвсем нормални условия и не е редно държавни пари да се харчат за издръжка на частни хотели.Който не го устройва предложението на Държавата,има правото да си плати,за каквото желае.

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя на кой се обяснява на Козяк ли?

15

Анонимен

преди 1 година

Този да не е маллоумен? Хвали се пред над изстрадалия в ЕС народ как сме хрантутели укрите най-добре в ЕС.

14

Анонимен

преди 1 година

За благоарност укропитеците протестират, а в Германия и Дания са по кротки от агънца, а при тези, които разпалиха войната САЩ и Великобритания укърски туристи въобще няма щот не ги пускат.

13

Анонимен

преди 1 година

В германия има палежи в сгради, където са настанени украинци.