107

Анонимен

преди 1 година

Със 170 Хил евро ще живея в хотел, а не в прогнилата ти 60 г панелка. Едно е да искаш, друго е някой да ти ги даде. Измишльотини на брокерчетата.

106

Анонимен

преди 1 година

преди ковид кризата, на шега или на майтап купих 5 апартамента, яко се набълбуках с кредити, и в някакъв момент като се отприщиха цените нагоре реших да продам 4 от тях, така се получи че си изплатих кредитите и ми останаха още куп пари. И си купих офиси на зелено, ако не друго съм чист пред банките и сега ако капне някой лев си е чиста печалба

105

Анонимен

преди 1 година

Преди да си извадите изводи за статията нека видим този експерт от къде вади данните които цитира.ИТ е ,направил е сайт Home Heed,,който е платен ,има го условията ,той иска да си плащате за да виждате най новите обяви за имоти.Данните ги вади на база свалени обяви.Щом обявата изчезне той смята че това е продажната цена,ама дали се е продало ,на тази цена или са свалили от нея няма значение ,а и дали се е продало или просто са махнали обявата ,пак няма значение за него.

104

Анонимен

преди 1 година

Който не вярва ,нека чете не БГ сайтове ,има множество новини какво се случва с имотите в Швеция,Норвегия,Канада,САЩ,Австралия,Нова Зеландия ,и много други пазари,заради резкия обрат в лихвената политика на банките цените падат като спадовете са ДВУЦИФРЕНИ!Не лъжете хората,не лъжете и не манипулирайте обществото .Това е подсъдно!Сайта днес.бг е собственост на imoti.net,и Инвестор медия ,те печелят от имоти,и даже дават награди на агенциите на годишни събития има го в нета .

103

Анонимен

преди 1 година

Къде 80000 евро средна цена преди година? При 100 квадрата това прави по 800 на квадрат такива цени и в Люлин нямаше.

102

Анонимен

преди 1 година

В момента в сайта имот.бг обявите за София ,а всички видове имоти,бият числото 36000 бройки,през седмицата стигат над 36600 броя.Само за правна миналата година цифрата беше 29900 броя .Броя обяви за продажби само расте в последните 3 месеца,за същия период в София град има СПАД на сделките от 15%,спрямо миналата 2021 година.Правете си сметката какво се случва ,,в цял свят имотните пазари се охлаждат,само БГ мафиотите цъкат статия след статия да лъжат вуйчо Ваньо че има стабилност и тя ще остане

101

Анонимен

преди 1 година

Още нещо важно ,този експерт има сайт ,той е ИТ,казва се Home heed,сайта идеята на експерта е че цените и изобщо инфото му се базира на това кога една обява за имот е свалена от сайта,тогава този експерт смята че това е цената на която се е продал,но цената може да е друга,може и обявата да е махната и да не се е продал.Толкова за цитирания експерт Люнчев.

100

Анонимен

преди 1 година

Както някой беше писал по-нафолу, работата е като лисицата и гроздето. Който, не може да си купи жилище, почва да плюе и се опитва да откаже другите

99

Анонимен

преди 1 година

Слушайте интернет експертите по пазара на недвижими имоти, чакайте да се спука балона, а после ще си скубите косите

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 114Хаха точно тогава си купих жилище и цените в София паднаха с 18%-20%. Тия ги разправяй на баба си

97

Анонимен

преди 1 година

Повишаването на пазарните лихвени нива ще доведе до по-високи лихви по ипотеките, срив в строителството и спукване на балона както през 2008 г. с 40%-50% надолу.

96

Дядо ви Дончо

преди 1 година

Малко прости сметки. ЕЦБ вдига лихвите по кредитите с между 50 и 150 пункта. Цените на имотите спадат с 10%-20%. Като теглиш чертата, ще платиш същата сума за имот, без значение ако го купиш днес или близките две години. След това пак ще тръгнат нагоре цените

95

До 110

преди 1 година

Прав си-не мога да си позволя апартамент в София .А и не искам. Що си мислиш, че на всички мечтата е да живеят в миризливата София.

94

ПорЦелан

преди 1 година

Ако купуваш в брой винаги ще си на далавера, колкото и да реват за спукване на балона. Заем, ипотека - правиш като вятъра.

93

Анонимен

преди 1 година

Само експерти тук, нищо че повечето живеят на село и просто не могат да си позволят апартамент с София. Нали от всичко разбират

92

Анонимен

преди 1 година

175,000 Евро за апартамент у центъро на ШоПландия??? Смях в залата!!! -)))

91

До Alibi

преди 1 година

Стига си лъгал. Средната нетна заплата за България е 1300 лв,за София 1800 лв.Къде ги видя тия 3-4 пъти разлика.И аз живея в един от областните градове и общо с жената получаваме 4000 лв на месец .Живеем си в собствена къща.За какво ни е да се бутаме в мръсотията на София?

90

emopav

преди 1 година

Не зная, откъде ги изкопахте тези тристайни апартаменти в София за 80000 евро миналата година. Аз си купих тристаен апартамент за ремонт през 2017 г. и той струваше 90000 евро. И това беше много добра цена за тогава. Така, че не всявайте паника.

89

до анонимен

преди 1 година

""""София се доближава до други европейски градове.""" ---- Може би, например на някои от преградията на Париж заселени с емигранти, в които дори полицията не смее да стъпи. -)))) Това е нереална цена за най-бедната държава в ЕС!!!

88

До 100

преди 1 година

С какво се доближава София до други европейски градове?В България няма по-мръсен и неприемлив град от София, какво остава за другите държави. Мръсотия,сивота,разбити тротоари, прах и кал,безразборно паркирали коли. Хайде няма нужда от тоя рай.