54

анонимен

преди 1 година

До *** - няма такова нещо като двашки национализъм - я се опитайте да вземете земя от Германия или Франция и ще видите какво ще ви се случи. Но такива като нас и Сърбия всеки ги тъпче, виж, големите държави не си поплюват.....

53

Помак

преди 1 година

съюзници в преследването на интереса си! В този ред на мисли с нетърпение очаквам сърбите да върнат на България Западните покрайнини и Войводина на Унгария!

52

Помак

преди 1 година

*** не спира да се възхищава на сръбските б. клуци, когато издевателства над албанци и босненци, продиктувано от втълпената му омраза към мюсюлманите въобще. И затова *** е склонен да забрави заграбва ето на Пирот и Ниш, на Западните покрайнини и Северномакедонския проблем и феномен, който е един сръбски продукт. В Косово сръбския дивашки национализъм срещна албанската решимост срещу потисничеството и загуби. Албанците намериха за съюзник САЩ, което не е много приятно, но всеки търси съюзниц

51

анонимен

преди 1 година

Като сте и заграбили територии, как искате да се държи, може би да продължава да ви плаща токът и водата, както преди, и това беше съвсем ифициално съобщено у нас.

50

Анонимен

преди 1 година

И замириса на война.....

49

Сандо

преди 1 година

специалните части на Косово потеглили към сръбската част на Косово ама Сърбия да си трае. Там е буре с барут, да видим дали ще гръмне

48

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа е презряла Румънското нападение в гръб през 1913, само Русия се е радвала.

47

Анонимен

преди 1 година

До Слава хохаине Русофилът мрази България, затова, като извадят истината за това как Русия е работила с ВСИЧКИТЕ ни съседи за да увреди българската държавност и интерес, той хвърля вината на българите за това, че не са успели, да "предвидят" подмолните действия на Империята на Злото. А най-голямата перверзия е, че голяма част от въпросните "българи", които са "танцували" на кремлинската музика, са платени оттам, именно за да продават националния ни интерес.

46

Слава хохаине

преди 1 година

Е точно ,че четем история знаем за политическите грешки на нашите управници.Не се сърдете на сърби,гърци,румънци и турци.Сърдете се на недалновидни политици,мислещи само за краткотрайни ползи и лично облагодетелстване.

45

Стар вълк

преди 1 година

Значи това, че НАТО ги опердаши, дава резултат. Ако не го беше направило, сръблетата, по стар техен обичай, щяха да нападнат Косово. А сега само по джендАрски свалят пагони и подават оставки :)))))

44

Анонимен

преди 1 година

Четете историята 1913, не цитирайте лъжите на комунистите.

43

Анонимен

преди 1 година

По нареждане на Русия, нашето проруско правителство спира Българската армия за няколко дни, което спасява Гръцката армия от пълно унижение, а Сръбската спасява от пълното им изтласкване от Македония.

42

Анонимен

преди 1 година

Русия е била гарант за ненамесата на Румъния във войната, но тя прави точно обратното предварително подготвя Румънците за да нападнат България в гръб.

41

Проф.БожидарДимитров

преди 1 година

Айде сега в знак на протест върнете и западните покрайнини на България и си таковайте фичката леллина, нагли нещщастници.

40

Уточнение

преди 1 година

До Анонимен46-Родопите - българско Косово, котилото София и околните и котила -Албанска Македония, Източна България- Мамалигария, или Чебурашка, или Анна пулемьтчица на тачанка. Колко години имаме едни 240. Та благодарение на тях. Тогава ще ги попитам в кой Парламент ще бъдат и като им свърши оплячкосаното къв ша го прааят-те и отрочетата им.

39

Анонимен

преди 1 година

По-скоро джендърите се държат в Косово като в Украйна. Така и не проумяха, че повече не могат свободно да си разиграват коня.

38

Анонимен

преди 1 година

1913 с вероломната роля на Русия, Македония е дадена на Сърбия.

37

Анонимен

преди 1 година

хАмериканците си направиха държава в европа.... сега искат да се утвърдят и в Хохландия

36

Анонимен

преди 1 година

Русия се опитва да запали Косово ама няма да и се отвори парашута.

35

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще намерят начин как да пламнат войни по цяла Европа. Сега насърчават Косово. САЩ не са наши приятели, скоро ще го разберете, когато и на нас ни се подпали чергата. Няма такова нещо като колективен запад. Европа е отделен континент, който скоро ще се превърне в ужасно място за живеене.