19

Анонимен

преди 1 година

Петар Колев е платено лаайннноол да създава омраза.Четох закона. Закона е справедлив. А освен това е копие на закон от Германия. Копче не можем да им кажем. Имената на последните два открити клуба в Македония са меко казано обидни,а за ппследния да не става и дума,той е обиден и за Булгария.Ьащо.немоткрие Културен Център в България с името на Цар Фердинант.Цар Борис 3 е убил повече Българи от Комунистите.При това в България.Един от тях е Никола Йонков Вапцаров.

18

Анонимен

преди 1 година

Имената на българските клубове НЕ са подходящи. Верно е, че са провокация. Подозирам, че са избрани, защото просто тези, които ги организират, имат твърде ограничени интерси. Много е лошо, ч на най-високо държавно равнище изборът се приема. Да попитам: лалво ще правят тези клубове, че непрекъснато се връщат към времена, когато поборници са били драни живи, ако попаднат в плен?В началото на 20-ти век тези земи, между другото, са били най-големият доставчик на опиум за Германия и Британия...

17

Анонимен

преди 1 година

Политиката на РСМ е про-сръбска,но проблемът е, че хората в РСМ не го разбират. България няма адекватна политика спрямо РСМ и не може да обясни тезите си, защото всяко правителство след 1989 г. (а те са всичките комунистически) си има някаква си своя политика към РСМ. Респективно България, поради това че не можа да се освободи от комунизма, продължава да няма никаква адекватна вътрешна и външна политика.Само от време на време подтикната от външни сили България взима правилни политически решения.

16

Мара Бунева

преди 1 година

Г-н Петър Колев, македонски българин, истински родолюбец -- за разлика от коментиращите превъзбудени кремълски мекерета, които не могат да понесат истината за тяхната ,,матушка": че открай време е противник и враг на България. Право казва З. Стоянов: ,,Лошо нещо бил московлукът!". Лошо е и досега, щом дотам може да ти обърка представите за истина, за добро, за Отечество... Дано в РСМ има все повече смели българи като г-Петър Колев!

15

Анонимен

преди 1 година

24.06.2022 ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ГЕРБ-СДС,ПП,ДБ,ДПС !!!

14

Анонимен

преди 1 година

Само в Македония може да има хора,които да са богати и да са срещу държавата.Този е типичен пример за това.Този сигурно е платвн от Каракачанов и Славун да създава омраза.Кога ли ще поканите някой ,който е Македонец и да Ви каже за какво става на въпрос? ЗАКОНА ПРИЕТ В МАКЕДОНИЯ Е КОПИЕ НА ЗАКОН ОТ ГЕРМАНИЯ. Ванчо Михайлов е човекнс Нацистки и Фашистки Убеждения. А ЦАР БОРИС е човек подписал указ за екстрадиране на Македонци(Евреи,Роми и Хора с комунистическа ориентация) в конц лагер в Треблинка

13

За съжаление са

преди 1 година

РСМ е руска колония или губерния?!

12

Анонимен

преди 1 година

Колко руски НПО та има в Германия и по коя телевизия ги дават ?

11

Анонимен

преди 1 година

прависа и ние трябва да забраним нпо та на северна мак и сорос

10

Анонимен

преди 1 година

Този послъгва като възрастна ромка.

9

Тойта мама

преди 1 година

Кой те подучи да лъжеш?

8

Анонимен

преди 1 година

Един въпрос: Защо трябва да ме интересуват Украйна и Русия? Аз живея в България. Няма опасност да ми прати Путин някоя и друга ядрена ракетка. А ако прати няма и да разбера. Така, че ми се махайте от главата с проблемите на зеленото чудовище. Ич не искам да го знам.

7

Анонимен

преди 1 година

Аре стига сте плюли по Русия, бе. Нямате ли си друга работа? Русия взели да оправят, а у нас всичко оправено.

6

Анонимен

преди 1 година

Само САЩ могат да забраняват чужди НПО-та на другите им е забранено.

5

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата му е промила мозъка

4

Анонимен

преди 1 година

Законът за регистрация на чуждестранните агенти (The Foreign Agents Registration Act или FARA; ФАРА) влиза в сила в САЩ през 1939 г. Формално целта на ФАРА е да гарантира прозрачност като осигури достъп на гражданите на САЩ и избраните от тях представители във властта до информация за упражняване на чуждестранно влияние върху формиране на политиките на САЩ или с други думи - да защитава САЩ от прикрито чуждестранно влияние. Русия и РСМ копират САЩ.

3

Анонимен

преди 1 година

Никой в България не забранява НПО, а трябва. Иначе ставаме пионки на чужди агресори.

2

Анонимен

преди 1 година

Този другар явно не е чел законът за чуждите агенти на лбимия му САЩ.

1

Христо Христов

преди 1 година

Некъф неграмотен про'стак, също като дописникът написал статията. Никъде в напиисното не става дума за забрана С ОБРАТНА СИЛА. Но тя диктатурата на ЕС се крепи на такива про'с'таци. ПП. Браво на Русия, че забранява вражеските НПО-та. ВСЯКА нормална държава трябва да прави така!