39

Браво!

преди 1 година

Браво на Петър Колев! Между другото гледам тук във форума са се отчели с коментари всичките спонсорирани от рсм-то, до един! :D :D :D Е...инфлация...:D :D :D

38

Анонимен

преди 1 година

Само Русия и РСМ забраняват НПО-та със закони с обратна сила. Ами умните държавници това правят в името и за благото на народа си. С уважение.

37

Анонимен

преди 1 година

Тук няма ли да забранят хелзингския комитет - тия шашавляци не се грижат за нашите права, а само защитават престъпните прослойки. Странно защо и кой им плаща.

36

Васко

преди 1 година

Да се вдигне ветото на тези нещастници беше голяма грешка Въпреки че и сега нямат никакъв шанс да станат членове на ЕС без наше съгласие. А и истината е че и никой не желае истински страни като СМ албания босна сърбия за членове на ЕС За жалост тази бивша бг територия се населява от сърбизирано население с промити мозъци. Всичко е фалшиво и фалшифицирано. Политици медии важни учреждения се контролират от сръбските служби. И нищо не се е променило и няма как да се промени.

35

Анонимен

преди 1 година

Прав е човека. Човек трябва да си отвоюва правата.

34

Анонимен

преди 1 година

Този се пише за Българин и има партия в Македония и постоянно плюе срещу Македония.И твърди че в Македония е имало нарушение на правата му?

33

Лекар ихтиманец

преди 1 година

За съжалении по-голямата част от света са и.дд.и.о.тти. Как никой не говори чие П-во финансира тези "не" П "О"- та!

32

Анонимен

преди 1 година

НПО, финансирано от друга държава трябва да се забранява.

31

Бай Иван

преди 1 година

До 38. Ти като пишеш нещо мислиш ли или ти е забранено. Руските телевизии ги спряха, но дори и сега, когато са във война пак има представители на опозицията и журналисти от САЩ, Палша, Украйна и др. при дебатите по обществените телевизии.

30

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Държавите са 7 - към Русия и РСМ прибавете Великобритания, Канада, Австралия, Нова Зеландия и САЩ ! Или в цялата Британска Империя (Британска Общност )

29

Анонимен

преди 1 година

Те не са неправителствени, а са чуждоправителствени!!!!!!

28

До 37

преди 1 година

Тва че пишеш е разликата *** да пишеш оплаквания в русия да видиш

27

Анонимен

преди 1 година

Защо цар Фердинанд не може да бъде име на български клуб -патрон така да се каже щом той заедно с парламента тогава са написали Манифест 1908г. възвание до българския народ и обявили известие до него за Независимоста на Българската държава,като повече се касаело за икономическата част понеже другите независимости териториална,устройствена,държавна,политическа, административна,производствена са били постигнати при Съединението-1885г. при княз Батенберг с въстанията проведени и след него до 1908

26

Мдаааа

преди 1 година

Аз не виждам никаква разлика между рсм и русия и двете измислени държави с краден език история едните крали от украинците другите от българите, само че русия по голяма от украйна я нападна макединия малка мижава не и стиска да ни нападне

25

yttt

преди 1 година

Много са ми смешни тия вопли. Защо да не ги оставим да си правят каквито искат клубове и да се смеем, а ние да си направим в РСМ български клуб "Никола Вапцаров" или "Гоце Делчев" примерно, тогава ще ги видим опулени. Иначе тук, когато видят, че никой не го е еня за глупоста им и не поскача, няма драма и екшън набързо ще загубят интерес.

24

Анонимен

преди 1 година

Бг мамите и те са спонсорирани от НПО и ръсят пропаганда. Опасни са за националната сигурност.

23

Мара Бунева

преди 1 година

И още нещо, другари: въпросът с названията на тези български клубове отдавна е решен от ЕСПЧ по повод сдружението ,,Радко" (един от псевдонимите на Иван Михайлов), което още преди 20 години по подобен начин беше забранено. Тогавашният му учредител Владимир Панков (преименуван насила на Паунковски...) спечели делото и македонските власти бяха принудени да отменят забраната. За съжаление г-н Панков вече не е сред живите, но българите в РСМ продължават борбата! За разлика от вас, другари...

22

Мара Бунева

преди 1 година

За сведение на коментиращите комуноиди: Иван Ванчо) Михайлов нито е бил фашист, нито е симпатизирал на националСоциалистите. Вярно е, че от германска страна му предлагат да оглави правителство на една ,,независима македонска държава" (колко да е независима под германска окупация...), но той категорично отказва. А цар Борис дори ненавижда националсоциалистите; относно депортацията на евреите от Беломорието и Македония няма думата: там се разпореждат германските есесовци.

21

Анонимен

преди 1 година

На този трябва да му спре кранчето.Само омраза създава. Врапчето Врабевски да се спре с тези хора.А тези които дават на Врапчето също да спрат.

20

Маке

преди 1 година

Знаеме, знаеме...ЕУ през крив макарон. Време е да измислите нешто ново.