17

Анонимен

преди 1 година

С бюлетините Герб може и пълно мнозинство да си докарат. Ако малко не им достигне, ДПС ще са втори и ето ти правителство. Нинова и тя се изложи, като подкрепи това решение, явно на БСП им липсват гласовете от махалите, както беше преди.

16

чудя се

преди 1 година

На следващите избори с хартиените дали някак случайно рязко няма уж да се е повишила избирателната активност. Особено в махалите, турско говорящите, малките градчета и села. И да се вдигне процента само на ГЕРБ, ДПС и БСП.

15

Анонимен

преди 1 година

Е то вчера една кокошка от ГЕРБ направо си каза, че машините създавали затруднения за една определена група хора... Ясно е, че борбата е за ромските гласове.

14

ейй

преди 1 година

Ама всички казвате, че машините се подправят лесна, а колко още доказателства и години са ви нужни, да видите, че в България и с хартиените е така?! Готови попълнени бюлетини, подправени, фалшиви, фалшиви протоколи, мъртви души. Да не забравим и "грамотните българи", на които им е наредено само коя цифра да задраскат.

13

Анонимен

преди 1 година

В никоя държава в Европа няма толкова роми, колкото са у нас, на първо място сме по този показател, ако не знаете! За грамотността им да не говорим... Машинките ни отърваха от гласуването им, а сега пак ще гледаме репортажи, в които те казват, че не знаят за какво се гласува! Но гласуват - за пари!

12

Анонимен

преди 1 година

Аз не виждам нормаален човек, който ще иска да гласува пак с хартия: бавно, несигурно. Все едно не си гласувал, защото някой драсне една чертичка и в кошчето. Освен това, забравят, че при последното гласуване с хартия, изключително трудно намериха хора за комисиите. Сега ще бъде още голям провал, защото просто няма хора да стоят по цяла нощ за 50 лева.

11

баба мара

преди 1 година

с хартиените бюлетини се купуват гласове и вижте кои купува какви турци имав северозапада та там печели дпс ами бсп губи от това ч е нинова е начело заеднос бандата зад гърба и герб печели все в 25 мир където е филиповци и банкяи кои какво е спечелил и победил като има зад гърба си неграмотни хора печеляттака наречените депутати тези от дпс са 30 години несменяеми останалите са същите

10

Гласуването за

преди 1 година

национални предатели няма позитиви: национални катастрофи,спекула,инфлация,бедност, рецесия,унищожение на икономиката и ресурсите,миграция на младите в чужбина като евтина работна ръка и разпродажба на краварската колония на парче в името на някакви евроатланДически ценности,чиято дефиниция е най-опростено казано "демократично колонизиране на суверени държави".Без значение хартия или с "пипнат" от софтуер в полза на "правилната партия" народа няма думата,решенията се вземат на Козяк!

9

Анонимен

преди 1 година

Много ги е страх от онлайн гласуването. С машини и бюлетини лесно манипулират резултатите и разчитат на ниската избирателна активност. Обаче ако се въведе онлайн гласуване всеки ще може за секунди да гласува от телефона си. Можем без проблем да достигнем 80-90% избирателна активност. Тогава купения вот вече няма да има значение и партии като ГЕРБ и ДПС може изобщо да не влязат в парламента.

8

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли от 27 страни в ЕС колко гласуват с машини? Или те са "по-просmи" от българите и искат само хартиени бюлетини? Франция като население са 67,5 милиона, що не гласуват с машини? За абдали ни взеха в Б-я. Машините се контролират от воле. Дневникът е подправен се изписа на чист български език. Аmа не ми казвайте, че преводач на Гугъл или друг изкуствен интелект го превежда понеже твърдят, че машините са офлайн. Всичко е прецаквация с машините и контролиран вот.

7

Eйgжънт Caйън Meйcън

преди 1 година

Пpegимcтвoтo нa мaшинитe зa rлacyвaнe ce cъcтoи в тoвa, чe peзyлтaтът oт rлacyвaнeтo мoжe ga бъge npocлegeн, npegвиgeн и ako e нeoбxogимo, kopиrиpaн...

6

Гражданин

преди 1 година

Уф, поредният "разбирач". Просто на следващите избори като се види, че 80 процента от хората гласуват с хартия и ще махнат машините. Както навсякъде другаде, без Венецуела.

5

Хмм

преди 1 година

Позитивите са че е нужно да гласувате. Те ще го направят вместо вас с направо отпечатана и попълнена бюлетина т.е. НЯМА ПОЗИТИВИ

4

Анонимен

преди 1 година

Електората на мафията да си бърши дадника с тях!

3

Анонимен

преди 1 година

Страх тресе *** на Мадуро.

2

Анонимен

преди 1 година

Само негативи!

1

Анонимен

преди 1 година

Едно нещо хубаво ще направят и айде пак назад.