8

Чае шукарие

преди 1 година

Българката не иска да гледа деца. Предпочита кучета. Затова се топим необратимо. За сметка на това един друг етнос няма този проблем и скоро ще е мнозинство. Това е съдбата на етнос при който крещящите кучерасти тормозят нормалните. Етнос в който е пълно с душевно болни поставящи живота на кучето над това на човека. Етнос в който има индивиди които при ухапано дете обвиняват за това детето.

7

Алекс

преди 1 година

Местните ловни дружинки да направят 1-2 обхода и проблемът ще се реши.Оръжието трябва да се прорерява от време на време.

6

Анонимен

преди 1 година

В България живеем ,това е нормално.Нормално е да има бездомни кучета и да Ви хапят.Хората си взимат кучета защото е модерно да имаш куче,а те мразят животни и след това бият ги,не ги хранят,не ги рязхождат и ги изхвърлят на улицата.Това е процеса.

5

Дзъ

преди 1 година

И като се подаде сигнал и какво?.... едно голямо нищо не се случва освен поредния сигнал

4

Анонимен

преди 1 година

Аууууу, от глад умирам.

3

Анонимен

преди 1 година

В кв.Дървеница пред 17 блок има градинка и детска площадка, където играят много деца, но незнайно защо кучкарите си водят кучетата точно там. Колко мозък трябва да имаш за да го правиш. Никой не почиства след кучето, което пак показва нивото им. Бездомните кучета трябва да са грижа на всяка община и да няма такива по улиците, хората са по важни.

2

До гангстерите

преди 1 година

С лошите породи песове, дето избиват комплекси. Наскоро имах гости от Щатите. Казаха, че в САЩ няма как да видиш куче без повод. Невъзможно било. Другото, което не разбраха е как може да се хвърлят *** навсякъде от всички. Нали към тях сме се запътили, ама по български естествено., т.е. без правила и закони

1

Лили

преди 1 година

Мине не мине известно време и сигналите зачестяват А защо никой не л внимание на сигнали за садистични убийства на животни,включително и домашни.