12

Хе хе

преди 1 година

Оставете ни да мрем на воля. Вие се наливайте с експерименталки и чакайте спасението.

11

Анонимен

преди 1 година

"замърсяването на въздуха намалява производителността на работниците и е причина икономиката на София да загуби 13,4% от местния БВП през 2019 г." Абе сериозно ЧЕЛИ ЛИ СТЕ КНИГАТА КАК ДА ЛЪЖЕМ СЪС СТАТИСТИКАТА? Време е да я прочетете, понеже не остана вече друг тип статистика! И се ползва яко срещу нас!

10

Анонимен

преди 1 година

Кога ще ни осъдят, че българските граждани са настанявани във фургони, а чуждите в хотели и че сме първи в света по смъртност?

9

Анонимен

преди 1 година

Така си я харесваме. Който не я харесва, да не идва.

8

Майстора

преди 1 година

интерактивни приложения за смартфони, които възнаграждават по-устойчиво поведение - КАКВО ЗНАЧИ ТОВА БЕ? Какво е "устойчиво поведение" ВАШАТА МАААААА ИЦА ?? И като боцките, първо ще възнаграждавате, после ще глобявате? Ако ям много мусака, а? А зъбките здрави ли са ви?

7

Любопитно

преди 1 година

Не ме и учудва... За това ли като се прибирам от чужбина в София и след 3,4 часа почва да ми тече кръв от носа? А в чужбина никога не ми е текло кръв от носа...

6

Анонимен

преди 1 година

Освен това сме 15 години в ЕС, а в София все едно е имало килимна бомбардировка на наглосаксонците. Хората в Хирошима от ядрена бомбаа се въстановиха.

5

Всеки казва

преди 1 година

А да не говорим, че в селата масово има бабички вещиции, които правят черни магии и обикалят нощем из доворете на хората. Аз съм раснал на село и знам какво значи това, колкото и да им се вярва на някои. Така че в града си е най-добре.

4

Всеки казва

преди 1 година

искам си на село, там си беше всичко чисто и спокойно. Нито едно от двете. Живеехме в мизерия едно време на село. Плевнята мирише. Животните също. Па и хората бяха на село тесногръди, особено бабите. Кълняха. Ужас! По-добре в града.

3

Анонимен

преди 1 година

Тия едно дръвче не са засадили, ама ават акъл на всички.

2

Анонимен

преди 1 година

Въздухът няма да стане чист, но ще ви сложат зелен данък, иначе, ако не сложат ще ни съдят, че дишаме лош въздух без да плащае на зелените колониалисти.

1

V100

преди 1 година

На снимката може и мъгла да е, но София си остава с отровен въздух, факт.