10

Анонимен

преди 1 година

Това ако не си го приготвя сам няма да имам смелостта да го изям.

9

Анонимен

преди 1 година

А основно? Кога?

8

Питайте баба си

преди 1 година

В шоплука към тази смес добавят и малко препържено в масло брашно, разбъркват го и наричат това предястие "мияне" (ударението е на последната буква). Вместо лимон слагат малко оцет, но по-често е без оцет. Прибавят и домашно приготвен, леко пикантен червен пипер.

7

Анонимен

преди 1 година

Леле, това като веднъж ядено!

6

Хъб

преди 1 година

Това са радикални мерки за борба с газовата криза.

5

Анонимен

преди 1 година

И по две кифтета и новобранската готова.

4

В.Узунов

преди 1 година

Мляко домашно ми подариха да подквася но нямах подкваса. С оная работа го разбърках и гледам станало

3

дедовия

преди 1 година

Яжте пържоли без разядка, а ракията със салатка

2

Ял съм боб рррррт

преди 1 година

Боба е велико нещо! Аз сякак обичам да го правя. Снощи си го направих на салата. Купих готов боб, и го направих с майонеза и кетчуп и стана супер салата! Но нямах въобще газове. Защото може би когато се направи традиционно на супа да се свари и тн. Тогава се получава това газовете.

1

Южняка

преди 1 година

Бобеца е хубаво нещо! Най-обичам като съм ял боб и с жената като си легнем, като се завием с юргана и да пусна бобеното щастие и да завия жената под юргана през глава и тя да души пърдела...