33

Демократ

преди 1 година

Господа комунисти всички натовски държави включително Македония и Албания помагат на вероломна нападнатата Украйна,а ние искаме нато да ни пази без да допринесем с нещо за защитата на европейските държави.

32

Анонимен

преди 1 година

Ние знаем много добре кои са националните предатели и за коя чужда сила работят вече над 200 години. Още Раковски добре ги е описал, а З. Стоянов дори е диагностицирал отклонението им от нормалността -- разбира се, по неговия си цветист самобитен начин:,,Лошо нещо бил московлукът!" Е, и сега си е лошо нещо, но разбира ли ти русофил, комунист и безродник от истинско родолюбие... За него единствената истинска родина е Русия, а от Кремъл говори ако не самият Бог, поне неговият наместник на Земята.

31

Анонимен

преди 1 година

Tozi koshmar shte spre kogato se spre sas tova nalivane na orajia vav Ukraina.

30

Анонимен

преди 1 година

с какъв процент от избирателите определят съдбата на България тези троцскисти 22 процента СРАМ ПОЗОР ЗАТВОР

29

Анонимен

преди 1 година

тези национални предатели си издълбаха за поколенията буквичките на имената , ще им поругават и костите , Ей хора гласували за Герб от общинскитге администрации и на вас заплатите са ви под минимума , НОВИ ИЗБОРИ

28

Анонимен

преди 1 година

И едните и другите са се превъзбудили ,все едно утре ги взимат запас.Спокойно, без нерви. Има цял месец в който военните трябва да измислят какво да дадат.Който не е бил в казарма, той не знае какъв гений е българския ,когато иска да отчита дейност вместо да свърши работа.Накрая ще дадат банята от афганистанската мисия и ще обяснят,че искат да дадат техника ама акумулаторите и са слаби а нови няма.

27

Анонимен

преди 1 година

Повечето политици имат дъщери,учещи в чужбина и тях не ги грее толкова,че народът едва крепи да изучи и направи хора ,,българските синове",които с този необмислен акт,праща скоро на заколение.Немислимо е да се вземат решения,когато най-голямата партия е избрана с 9% от имащите право на глас население,а другите три-с 6 и по- малко %..Това е символичен акт,който обижда цяла една нация,насилствен акт,в който не се припознава българският народ.Срам!!!

26

Даскалов

преди 1 година

Абе,***,като нямате акъл,няма да решавате съдбата на синовете на другите хора! Гледайте си по ,,скайпа" щерките в Белгия или Холандия,,,колко висок стандарт имат,радвайте се,че сте ги оженили там,и си харчете пенсиите,осигурени от нашите българи тук!

25

Анонимен

преди 1 година

"умниците" обявили война на Русия!

24

Анонимен

преди 1 година

В комплекта заминават и всички радетели, гласували за военни поставки на оръжия на Източен фронт. *** обявиха война на Русия!

23

Анонимен

преди 1 година

Последната надежда е в безмозъчния Румен Радев Натовеца, да му дойде акъла и да фрасне едно вето, да не праща никакви оръжия докато тоя парламент съществува. Бедата е, че много промити мизъци се развъдиха за 30 години и следващия парламент навярно ще е много подожен на сегашния. Но е добре Радев да тупка топката колкото може по-дълго, така че войната да свърши преди да сме дали официално оръжие.

22

серго

преди 1 година

всичко което не се харесва на бсп-нинова е вражески акт :)

21

сляпа

преди 1 година

До радио за глухище се събуждаме ли от този сладък сън .мандалото скоро ще лопне , бракя

20

Анонимен

преди 1 година

До номер 16:Това беше заради Кирчо.Този Проданов е прав.Предателите хаир няма да видят.Господ ще ги накаже до един!Подмениха вота с машинките и сега се опитват във война да ни вкарат.

19

Христо Христов

преди 1 година

Абе май всички кoмуниcти сме мЪлyмни!

18

радио за глухи

преди 1 година

интервю на отец елпидиус за радио фокус.Чуйте го и кажете,че сте глухи

17

Даването

преди 1 година

е предателство. А продаването от кака ти Корни какво е? Хай сектор, мръсни демагози.

16

Конфликтник

преди 1 година

Е редно е сега щом ще даваме на Украйна да даваме и на Русия - така е справедливо.

15

Ами

преди 1 година

Защото всички са хукнали да гласуват!!!!!

14

Анонимен

преди 1 година

На Златни пясъци мъ завидети.