26

Сандо

преди 1 година

за ядрено оръжие говори единствено и само запада. от русия не са казали и дума в какъвто и да е контекст

25

Комшу,

преди 1 година

спри кючека и се ослушай, че с тази инфлация Западът ще ти разкаже играта. Никой и нищо няма да ти помогне. Не си мисли, че тия от НАТО ядат яйзата с черупкита. Ясен си им отвсякъде.

24

МАНТАЛИТЕТ РУСКИ

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ ЩЕ ПОТОПЯТ ХЕРСОН И ЦЕЛИЯ РАЙОН ОКОЛО НЕГО. НЕ СЛУЧАЙНО МАХАТ И ХОРА ОТ ДЯСНАТА СТРАНА НА ДНЕПЪР, ОТКЪМ ТЕХНИЯ ТИЛ. САМО ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ СЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА. СЕГА ВЕЧЕ Е ХАКТ. УКРАИНЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ВЛЯЗАТ В ГРАДА СИ, АКО ТОЙ Е ПРАЗЕН ОТ РУСКИ ЧАСТИ.

23

777

преди 1 година

Когато излизаха новини че, някой руски държавник заплашва с ядрено оръжие, честно казано не ми пукаше. Сега съм доста притеснен , защото руснаците винаги правят обратното на това което обещават.

22

ДО 23

преди 1 година

ТИ НЕ СЕ ЧОВЕК, А ВАМПИР. ВАРНА Е ОБСТРЕЛВАНА ОТ РУСКИ КОРАБИ. РУСНАЦИТЕ СА ИЗБИЛИ НЯКОЛКО НАШИ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛИ. СЕВЕРНА ДОБРУДЖА, МОРАВИЯ, ЧАСТ ОТ ШОПЛЪКА. ТРАГЕДИЯТА С НАС КАТО ХОВА ОТ РАЗРИВА С НАШИТЕ РОДНИНИ В МАКЕДОНИЯ. ПОДТИКНАЛА Е РУМЪНИЯ В 1-ТА БАЛКАНСКА ВОЙНА ДА НИ НАПАДНЕ .............................., .....,....,

21

ХА-ХА-ЩЕ СТАНЕ ОБАТН

преди 1 година

ЩОМ РУСНАЦИТЕ КАЖАТ НЕЩО, ТО НА ПРАКТИКА ПРАВЯТ ТОЧНО ОБРАТНОТО. СЕГА ВЕЧЕ Е ВАЖНО КЪДЕ ЩЕ УДАРЯТ.

20

Извънреден коментар

преди 1 година

Според някои хора аз съм жалък човек!Така трябва да бъда цял живот, така ли?!Оправия има ли, няма ли?

19

Човек

преди 1 година

Пророци са казали ДУШАТА Е БЪЛГАРИЯ А РУСИЯ Е ТЯЛОТО!Става въпрос за човек от Варна!Трябва и той да бъде добре, а някои хора работят против него, а защо?!

18

Анонимен

преди 1 година

Не трябва по никакъв начин да се възпрепятства износа на руска и украинска пшеница към Африка, да не се налагат санкции за руски торове и енергийни ресурси. Русия да се изтегли от Украйна. Видно е че не получи подкрепа от народа на Украйна. С бомби и сила няма как да стане. Украинците не желаят да бъдат руснаци. Желанието им трябва да бъде уважено. Престъпление е дори да се говори за опция за ядрени оръжия. Медведев който заплашва Човечеството по ВКонтакте трябва да бъде арестуван.

17

Хм

преди 1 година

Комшу , ти на тия изпечени лъжци вярваш ли ? Два месеца лъгаха света че те никога ама никога няма да нападнат Украйна и трябва да си луд да повярваш и мислиш обратното!

16

До 15

преди 1 година

При конвенционална война без използване на ядрени оръжия оставете НАТО, Русия няма никакъв шанс дори при война с Турция. Тази "специална операция" показа на какво дередже е руската армия. Това ще засили апетитите на Китай към Сибир според мен. Не трябваше да се предприема тази война на украинска територия. Смятах Путин за добър гросмайстор но явно се подлъга. Изпързаляха го неговите и сега се чуди какво да направи.

15

Крим не е руски

преди 1 година

руския прецедент казваше че няма да напада Украйна ден преди инвазията.. На джуджето да не се вярва а да се насочат ракетите към Москва преди да стане късно.-

14

Анонимен

преди 1 година

Голям проблем е изхранването на Африканските народи. Действията на Ердоган са хуманни и го подкрепям. Никое дете не заслужава да си легне гладно без значение на цвета на кожата му.

13

Анонимен

преди 1 година

Аз не вярвам на една дума на Путин и кликата около него. Има вероятност да ползват атом и тогава не съм сигурен кой пръв ще унищожи Русия. Дали Китай или САЩ защото всички живеем на една планета и не вярвам че Китай ще приемат радушно "братската" руска радиация. Русия ще бъде унищожена и ние покрай нея. Дано някой добър руски Генерал да не позволи унищожение на Човечеството.

12

Анонимен

преди 1 година

Ердоган, най добрият политик за сега! Гледа интереса на Турция, стреми се да потуши напрежението между Запада и Русия и да се реши мирно проблема! Турция възнамерява и да съдейства за деблокирането от Запада на износа на храни и торове от Русия, за да може да няма повсеместен глад! Съдейства за износ на зърно от Украйна за бедни трети страни! Доста политици биха могли да се поучат от него!

11

пуйката

преди 1 година

Прилича ми на разговор за заслуги.Да няма скоро избори в Турция или в Русия?То за Русия Путин едва ли е притеснен от избори,по-скоро иска да покаже благонамереност.Всички знаем за атомните бомби над Хирошима и Накасаки,но жертвите от двете заедно са по-малко от обикновената бомбандировка над Токио,който тогава е бил с дървени постройки и е изгоряло над половината.Тъй че и обикновените бомби носят смърт.

10

Анонимен

преди 1 година

Путин е измамник.6 часа преди нападението се кълнеше, че няма да напада.Повярваш ли на руснак, вече си излъган.

9

Анонимен

преди 1 година

Тя Русия нямаше да напада и Украйна...нали....

8

Някой

преди 1 година

А бе Ердо, че те не "възнамеряваха" и да нападат, а нахлуха с 200 хилядна войска! Който се е вързал на Кремъл, винаги е бил прекарван накрая/В.Суворов/!

7

MaйMyнaтa

преди 1 година

А иначе не е лошо да се иэполэва атома, щото които оцелеят ще могат да пътуват в дълбокия космос