826

Анонимен

преди 1 година

Грешно решение.Негласно обябяваш война на Русия! Или не? Дано да ни се размине...

825

Анонимен

преди 1 година

От всичко най-гадни са неблагодарниците.Колко руснаци умряха на Шипка за свободата на това неблагодарно плеве

824

Анонимен

преди 1 година

БОЙКИКИ ИМАТЕ ЛИ ДОГОВОР С USA ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ЗАМЯНА НА ДАРЕНОТО ОРЪЖИЕ И ВЪОРЪЖЕНИЕ ИЛИ ПАК СТЕ ПРИГОТВИЛИ ГОЛОТО ДУПЕ ?!!!

823

Вън от НАТО

преди 1 година

Чужди агенти (политици) ни вкараха във войната. Ще си берем плодовете на глупостта.

822

Анонимен

преди 1 година

Мда, ще се бием на страната на ония пияни и нагли дрисливци, сякаш ние сме виновни, че руснаците са ги нападнали. Хвърлила се мишката да защитава котката от лъва.

821

юлиян

преди 1 година

Предлагам;Всички депутати,гласували за официалното решение на Парламента за изпращане на оръжие за Украйна,вкарващо ни де юре и де факто във войната в Украйна,да подпишат ПОИМЕННИ ДЕКЛАРАЦИИ,ЧЕ В СЛУЧАЙ НА ЗАПОЧВАНЕ НА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ НА ДРУГА СТРАНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА НАПУСКАТ ПРЕДЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ,че няма да отидат под някакъв предлог на сигурно място в друга държава,а да оставят нас да носим последствията от тяхното решение.ПОИМЕННО

820

До 912

преди 1 година

Наистина е недопустимо, без избор на редовно правителство да се гласува това безумно решение за въвличането ни във войната с Украйна. Бб явно е дал твърда дума на украинските лидери, и беше неузнаваем, готов на всякакви компромиси. Затова и украинския посланик повтаряше, че накрая ще си дадем оръжията, което и стана. Защото всички вече се убедиха, че 2 / 3 от бг депутати са продажни и не работят за бг интереси.

819

Какви?

преди 1 година

Прашки ли?

818

svetlina

преди 1 година

Ей гадните гербери и демократи успяха да вкарат България в най неправилната посока. Ще дойде ден и ще хвърчат глави на гербери и демократи.

817

Гражданин

преди 1 година

***! Аз НЕ съм гласувал за това!!!

816

Анонимен

преди 1 година

Ние историята си я знаем: Поредна война, за пореден път не сме на правилната страна, след което за пореден път ще ни е..т. Дано поне територии не ни вземат.

815

Решено ОКОНЧАТЕЛНО

преди 1 година

ЗВездичките, които са цензурирани на предното ми мнение да се четат като ***.

814

Антоанета Атанасова

преди 1 година

Никога срещу Русия!!!!!

813

Антоанета Атанасова

преди 1 година

Хора!Изгонете тези *** от парламента!!

812

Анонимен

преди 1 година

Че ние оръжие имаме ли?Деведесета година нарязахме ракетите СС-30,танковете дадохме на Македония,всично нарязахме за скрап по нареждане на Запада,Сега можем да пратим само 240 доброволци от парламента с копия и комлект лъкове и стрели,начело с вожда Винету !!!

811

ПЕТКОВ

преди 1 година

ДОПЪЛНЕНИЕ: СТРАХУВАМ СЕ ОТ ПОСЛЕДСТВИЯТА, АКО СТАНЕ СВЕТОВНА ВОЙНА ТО ВЕДНАГА РУСИЯ, КИТАЙ, ИНДИЯ, ИРАН,СЕВЕРНА КОРЕЯ И ДРУГИ ДЪРЖАВИ ВЛИЗАТ В КОАЛИЦИЯ С МОЩНИТЕ СИ АРМИИ И С НАС Е СВЪРШЕНО КАТО МАЛКА И НАЙ-БЕДНА ДЪРЖАВА А ТЕЗИ *** ЩЕ ИЗБЯГАТ КАТО МИШКИ ОТ ПОТЪВАЩ КОРАБ А НАРОДА НИ ЩЕ СТРАДА МНОГО ДЪЛГИ ГОДИНИ И НЯМА КОЙ ДА НИ ПОМОГНЕ.

810

ПЕТКОВ

преди 1 година

ТОВА РЕШЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА Е ЛУДОСТ И НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, НИТО РУСИЯ И УКРАЙНА СА ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО ЗА ДА ПРАЩАМЕ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА, АКО СЕ ОКАЖЕ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ВОЕННА АРЕНА А АРМИЯТА НИ БЕЗ ОРЪЖИЕ ТО ТЕЗИ КОИТО ВЗЕХА ТОВА РЕШЕНИЕ ДА ГОРЯТ В АДА И НОВ НАРОДЕН СЪД С РАЗСТРЕЛ А НЕ ЗАТВОР. ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ РЪКОВОДИ УКРАЙНА И КАКВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШВАТ ТЕХНИТЕ ФАШИСТКИ АЗОВЦИ. ИСТОРИЯТА Е ДОКАЗАЛА: НИКОЙ НЕ Е ПОБЕДИЛ РУСИЯ !

809

туззеленски

преди 1 година

Депутати долбани мислете за ващи деца и внуци ?

808

asd

преди 1 година

Копейки, на чужд гръб и 100 тояги са малко, нали?

807

Бунгур

преди 1 година

Коалиция на войната са тези които подкрепят Русия и съюзниците на Путин.Всички останали цивилизовани държави и съюзи са Коалиция срещу агресора и Коалиция за мира.Позицията на БСП и Възраждане са в подкрепа на Путин и войната.Това е реалната истина,а другото е заблуда на гражданите в България.