28

Анонимен

преди 1 година

Това което хората не помнят е, че дълги години русия осъждаше престъпнията на Милошевич. Отворете в интернет и прочетете пълният текст на резолюция 1199 на съвета за сигурност на ООН от 1998 подписана и от русия. В последния момент русия обърна лопатата преди войната в Косово която нямаше да се случи ако Милошевич беше изпълнил резолюция 1199 която изисква изтегляне на сръбските части. Хората също не помнят, че русия подкрепяше войната в Афганистан 2001 година.

27

Анонимен

преди 1 година

Всеки руснак с достатъчно мозък в главата си отдавна избяга от фашистка и феодална Русия...

26

Кори

преди 1 година

Сърбите да внимават, ние в България допуснахме след 1917 тук да се напълни с руснаци и сто години не можем да се отървем от тях.

25

лошото е друго

преди 1 година

познавам много руснаци избягали от путин не само сега а преди и живеят си със западните блага а потдържат отдалеч режима на путн, когато казах на един такъв с когото работех да си се пребере в русия при путин като запада е толквоа лош а путин е толкова добър той се разсърди и спря да ми говори, незнам поради каква причина, според мен диктатора иска да използва тези руснаци за да всява сепаратизъм и най-вероятно им плащат по разни схеми, тайните агенти да се раздвижат малко да разследват

24

Социаглиcт

преди 1 година

Мустакатия банкер от корпоративната банка и той там се кротна, хем си в Европа хем не си съвсем, особено ако си любител на сръбска скара и ракия.

23

До Карлуково

преди 1 година

Милион и половина избятаха с еднопосочен билет през 90те голобради юнако !И не се върнаха....След 2010 е *** ми дойди ми, хората ходят ,връщат се и пак....и пак.Така е по цял свят,няма граници и хората са свободни да избират ?.....А ти залягай ,учи за да не миеш нужници и да метеш,или да не копаеш както у нас ,така и навън !Многознайковци като теб,дал бог!

22

Петка и Путин

преди 1 година

До Карлуково...Избягал ти е мозакът.какво ти е? А....наближава 7 ноември.Празникът на болшевиките по света. Само ,е сме 2022г. а не 1917-та. Понимаеш?

21

Германец

преди 1 година

Кофти за сърбетата. Жужака обича да казва, че Русия е там, където живеят руснаци. Ще вземе да дойде и тук на балкана да десатанизира

20

Странно

преди 1 година

Защо тези руски граждани не си стоят в родната Блатная, а все към Европа и САЩ напират? Те са като нашите *** шетащи из форума - суперлативи за Русия, за прекрасния жизнь там, а със съветски трактор "Беларусь" не можеш измъкна от Европейския съюз, респективно България. Де гиди мискини, де.

19

Анонимен

преди 1 година

Всяко нещо казано от Вучич е под гоолямо съмнение.Приказките за шпиони са директни обвинения към Запада който извивал ръцете на Вучич да въведе санкции срещу Русия, а Вучич смело брани сръбството и дружбата с Русия.А за 100те хиляди руснаци в Сърбия, направо "изби рибата". Премиерката му Бърнабич само преди месец каза, че в Сърбия има 12 хил.,руски граждани.

18

Слава на Усраiна

преди 1 година

"Чета русоробския плач за пердаха който ВСУ нанасят на окупатора и чак ми е смешно: Те укрите не били нищо особено." ----------------------------------------------------------------------------- Пуснах тези сopocoидни пpocтотии в Гугъл и ми излязаха колко пъти го пускаш по медиите. Ще се оплача на Козяк да ти отрежат надника за днес и ще останеш без дрога.

17

Анонимен

преди 1 година

Където и да идат, си пренасят про стотиите и манталитета и затова имат и лаф-Хорошо там, где нас нет! Преди малко ходих до магазина и отпред явно майка и син така се бяха наквасили и викат и крещят, хората минават и се чудят какво става..Майката ааа да падне и се хваща за една количка, а оня дангалак и вика..виж се, пълен алкохолик. Няма мезе, няма салата, ей така. Нашите поне пият на маса в къщи и не им виждаме дивотиите.

16

Анонимен

преди 1 година

Сърбите скоро ще излизат на протести, пропищяли са от всякакви бежанци. Преди няколко дни сина на тамошна известна певица е бил нападнат и са го тарашили за пари и сега цялата им гилдия е надула балона и се подкрепят. Ще взимат сериозни мерки май май. Там не спят като нас.

15

Анонимен

преди 1 година

Дружен вой се носи от московските блата. Песков иска преговори, нещата в бункера са много зле. Лидерите на Г-7 в изявлението за Украйна от 12 октомври вече съвсем не са съгласни с военнопрестъпника Путин за всичко. Нещо повече, те се зарекоха под клетва да го изправят пред съда. Ще потърсим отговорност от президента Путин и всички други, които са отговорни. В тази ситуация репризата на Песков "И да разговоряме?!" изглежда нелепо!

14

Анонимен

преди 1 година

Чета русоробския плач за пердаха който ВСУ нанасят на окупатора и чак ми е смешно: Те укрите не били нищо особено. Путин щял да им покаже, ама понеже Америка и Англия ги затрупали с оръжие, та затова не ставало. Разбирам колко ви е трудно да го преглътнете, но положението е следното: Печели този, който получава лендлийз от Америка и Великобритания. А защо Русия сега е от грешната страна ви го оставям за домашно.

13

Анонимен

преди 1 година

- Извинете, какъв е курсът на рублата? - Да купите, или да продадете? - Не, да се посмея!

12

Карлуково

преди 1 година

От мутрата Бойко Борисов избягаха около 1 Милион българи.

11

Анонимен

преди 1 година

Всичко, което е написано срещу Русия и българите, които не подкрепят помощ оръжие за Украйна, е НАПИСАНО ОТ ВЪТРЕШНИ ХОРА НА ДНЕС. БГ! ЗАТОВА МАНИПУЛИРАТ И ХАРЕСВАНИЯТА!

10

как така

преди 1 година

нали сърбия е приятел на путин ами да ги връща как така ше бягат от страната рай

9

Анонимен

преди 1 година

Западен експерт: Путин е отслабен от войната в Украйна. Той е отслабен от тази наистина "катастрофална грешка", каза експертът, пожелал анонимност. "Виждаме как руската армия е унижена на бойното поле от Украйна", заяви той. "Хората могат да видят, че Путин е направил голяма грешка", каза демократичният западен експерт.