19

Адмирации

преди 1 година

Жокерче, аз съм 23 години в търговията, разбери от чичо си, че търсенето е винаги и само винаги,е в конкурентата стока, от там идва и крайната продажна цена. Няма как евтини руски ресурси да заменят скъпи американски

18

Българин

преди 1 година

Колко е жалко да си русофил, почвам и аз да ги съжалявм, смятай!

17

Спокойно хора

преди 1 година

Боцнати ли сме няма криза! Питайте Урсулка. Тая луда лелка купи 4 милиарда ваксини още!! И то отгоре на това което вече сме изболи в ЕС! Превърна ни на пилета бройлери дето ги бучат с антибиотици и какво ли не през ден. После за капак изпраска 9 пакета санкции на Русия и фактически закри Европейската икономика като ни превърна в придатък на САЩ! Има ли политик в Европа който да е причинил повече вреди от тази скудоумна невръстеничка?

16

Joker

преди 1 година

До адмирации! Човек 20 години съм в търговията и няма такъв филм, клиента да е зависим от търговеца! То всичко е взаимно свързано, както Европа купува, така и Русия печели! Природни богатства има в много държави, не само в Русия! Който е тарикат ще продава, който е шматка ще подърява, както става в момента с Русия към Китай! Разберете го това най-накрая, клиента е по скъп от търговеца! Това е!

15

В Германия

преди 1 година

има масови оротести заради цените. Пред очите ми пребиха група Украинци, които бяха татуирани с пречупени кръстове. Германците ги биха и им казаха да си ходят в Украйна. После скандираха Слава Русия, Слава П-у-ти-н. Германците добре знаят кой саботира потока. И вече пренастроиха геополитическия си компас.

14

А моралната криза?

преди 1 година

Погледнете държавата ФАЩ!! Погледнете им улиците и въргалящите се там беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw

13

Ама как така?

преди 1 година

Да не би да е заради 9 пакета санкции, които кукавелниците и лунатиците в ЕС наложиха на съседната държава? Или заради това че партньорите им от Малобритания им гръмнаха тръбата за да нямат ход назад?

12

Адмирации

преди 1 година

Жокерче, две войни са се водили в Европа, но тя винаги е била зависима от Русия за възстановяването си, как работят заводите? С руски газ с руски метали? Как има евтини храни? С руско зърно? Как има евтини горива? С руски петрол? Русия е главен източник на ресурси за Европа, а иначе от къде евтини суровини, от кораби три пъти по-скъпи от САЩ? От несъществуващи тръби от Северна Африка?

11

Joker

преди 1 година

До адмирации! Европа, ще стане като Централна Африка??????????????????????????? Прочел ли се една книга, момче? Европа е висша лига, в цялата си история не е била никога на равнището на Централна Африка. Две световни войни са се развивали на пъпа на Европа и пак е била на светлинни години от Африка! Тя цяла Африка е колония на Европа! Кво става тука, на какво ги учат тия деца в днешно време! Бягай бягай, тотал щета

10

Анонимен

преди 1 година

Газът им вдига цената на тока. Зеленият преход без въглища и ядрена енергия ги наказа. Зеленият преход ги остави без ток. Лъжите им бяха, че те правят зелен преход с вятър и слънце, а криеха истината, че правят ток от руски евтин газ. Те са лъжци и измамници. Мамеха нас да си затваряме всичко. Добро наказание за лъжите им ги постигна.

9

Joker

преди 1 година

Тука трябва да има ограничение на годините! Под 18 годишни не трябва да се изказват, такива като бай доеб, моеб и други откъсани индивиди, там пред блока! Тука правим коментар на сериозни неща със сериозни доводи, нека слабо развитите индивиди да не се месят в материя, от която нищо не разбират!

8

Анонимен

преди 1 година

Слагайте ветрогенераторите и слънчевите панели да произвеждат ток и водород. Ние ще строим ядрени централи и ще ви продаваме ток, ако не ни пречите. Ще ви продаваме транзит на газ. 100 процента държавна централа в Белене или Козлодуй. Зеленият надут балон се спука, спука го Путин.

7

Адмирации

преди 1 година

Европейските държави, ще станат като централна Африка, щом нямат руски ресурси! Европа може да произведе всичко, но от къде газ, от къде метали, от къде нефт? Шах и мат! Русия подаде ръка, тя знае че европейците са силата на производството и иновациите, но европейците не искат, те искат да са солидарни с нацисти, еми... с тях ще сте в тотален разпад, икономически и не само

6

Анонимен

преди 1 година

Това е Зеленият преход към демокрация без Русия.

5

Joker

преди 1 година

Ей доживях, на немеца да му мислим масрафа! Сериозно ли? 2 години съм бил в Дортмунд, тва не е кой знае какъв град, без да си кривя душата, ще кажа, че тези хора са на поне 40-50г напред в еволюцията от България!А България е една средно добра държава в Света! Смятай за каква разлика говорим, а между другото Германия не е толкова развита , тя е някъде в средата в Западна Европа! За скандинавските държави, няма да коментирам, там е век напред от БГ!

4

Споко

преди 1 година

Споко, Европа ще се оправи без енергия, да му мислят руснаците зимата като стегне студ и глад когато хората излязт на улицата.

3

Анонимен

преди 1 година

Не се страхувайте за Европа, ще има време без достатъчно енергия, но те ще се оправят. Мислете за Русия, защото не я виждам през следващите 10 години. Ще се повтори ситуацията от 1990.

2

ма що така бе

преди 1 година

Нали ЕС щеше да минава на зелен преход на високотехнологични квантово-кохезионни, хибридно-фузионни плаващо-водородни електроцентрали които се захранват с биогориво и такова? Нали ЕС има високи технологии?

1

Анонимен

преди 1 година

В Германия зимата не само ч.ука на вратата ами направи се е настанила, нали ги спират да се къпят и да се топлят, та за немската фирма в която работя всеки ден им казвам колко градуса е при нас и че е слънчево и топло и не се налага да се пуска никакво отопление, а тия завалийки само се ядосват и през 3 дена са в болничен че в офиса не е топло. Направо мед ми капе на сърцето като ги гледам как мизерстват