39

Анонимен

преди 1 година

Не вярвайте на неонацистката руска пропаганда.И Хитлер през ВСВ .е провеждал същите информационни тактики за обезверяване населението и бързото му подчинение .Много руснаци също са преминали на негова страна.Изправени пред глада и след тежкия репресивен и унищожителен Сталиновски терор са предпочели Хитлер пред Сталин.Не е случайно и участието на много украинци на страната на завоевателя Хитлер Не ги съдете украинците защото не знаете какво са преживели.

38

Анонимен

преди 1 година

Динозавре, първо научи българския, после ми гавари за образование!

37

БАЧКАТОР

преди 1 година

ЕС налага санкции на Русия и европейците не могат да си платят тока. А САЩ натискат за още санкции, но внасят рекордни количества руски нефт. Тяхното интересче не се губи.

36

Анонимен

преди 1 година

Петте процента динозаври са останали по музеите!

35

Анонимен

преди 1 година

То динозаврите са били големи и силни, но земята се е отърсила от тях!

34

Анонимен

преди 1 година

Разликата между русофил и русофоб ще изчезне с изчезването на русофилите.

33

Анонимен

преди 1 година

Русофобите винаги започват да пишат: но в Америка? Вие не сте в Америка, вие живеете в собствената си страна, така че сравнете нашата Велика Русия с вашата страна. Ти си до нас, ах колко далеч. Руснаците обичат българите, а русофобите насаждат вражда между народите. Това е разликата!

32

Анонимен

преди 1 година

скоро Украйна няма да бъде. Няма нужда да благодариш.

31

Анонимен

преди 1 година

разликата между русофоб и русофил: русофобите са обсебени от омраза, трябва да унищожат всички, всички трябва да бъдат убити, а русофилите са за мир, за приятелство, за просперитет. Всичко е просто

30

Анонимен

преди 1 година

къде е Южен поток?

29

Анонимен

преди 1 година

В политиката работи само силата. И тогава - вече издържайте, влюбвайте се. Политиците не помнят добрината и не познават благодарността. Това трябва да се помни от всички проповедници, братя, славяни, християни. Просто трябва да си защитите интересите, пак няма да има благодарност, вижте българите, те вече забравиха историята и лаят по руснаците. Те винаги са били против Русия, но сега станаха още по-лоши. Украйна трябва да бъде заличена, иначе нищо добро няма да се случи. Имате нужда от няколко ядрени бомби и всичко ще свърши след час. И тогава всички се смеят за три дни в Киев, можете

28

Анонимен

преди 1 година

До 42: Не пишете и не четете повече за Русия. Но вие продължавате да лаете, без Русия не можете... Иначе какво ще правите? Как ще оправдаете слабоумието и провалите си?

27

Анонимен

преди 1 година

До 42: Казаха ти да не пипаш руската мечка. Колко унизен, обиден е Путин? И диктаторът, и лудият, и джуджето, и болният, и тиранинът, и кралят, и Наполеон, и императорът, и Хитлер, щом не унижаваше егото си. Ти каза, че е слаб и продължи да го дразниш, да му се смееш, да го обиждаш и да му се подиграваш. Зеленски каза, че Путин няма да посмее да нападне Украйна, защото всички са за Украйна, целият свят. А на събудената мечка не й пука. Сега летят бомби, ракети, снаряди. Продължавайте да дразните, само ще стане по-лошо. И сега Зеленски настоява, че Путин уж заплашва с ядрен бутон. Путин отдав

26

Анонимен

преди 1 година

Бисмарк: Дори и най-благополучният изход от войната никога няма да доведе до разпадането на Русия, която се крепи на милиони руски вярващи от гръцката религия. Последните, дори ако впоследствие бъдат разделени от международни договори, също толкова бързо ще се съберат помежду си, както отделените капчици живак намират този път една към друга.

25

НИЕ СМЕ ЕС

преди 1 година

Ше се опрайм някак си...важно е че бихме газов шут на Путин.

24

Анонимен

преди 1 година

Не ми останаха уши да слушам глупостите на копейките! Русия сигурно насажда лю6oв!

23

Анонимен

преди 1 година

глупаците седят и мислят, за да измислят нещо друго за Русия, за да повярват хората. Защо разпространявате омраза? плащат ли ви? Или си толкова дефектен?

22

следвамехронологията

преди 1 година

В навечерието на зимата в Еесовската Зона доминират енергийната криза и деиндустриализацията, а министърът на финансите на Наглобритания заяви, че конфискуваната руска собственост за милиарди паунди, не може да спаси кралството му, което вече е в прогресираща рецесия. От отчаяние онзи ден Наглобритания ликвидира своя скъп проект за нов високотехнологичен флагман на военния флот.

21

В Америка паднаха

преди 1 година

самолети на авиошоу. За това новина ще има ли или съобщавате само ако са руски?

20

Joker

преди 1 година

До адмирации! Ти ако си 23 години в търговията, аз съм тръмвай! ХА ХА! Продавал съм спортни екипи 9 години и съм имал 14 шивачки! Ако не успея да си продам стоката съм в давал на половин цена, само и само да избия материяла, шивачките си искат заплата!Разбери го, купувача е фактора, а не продъвача. Така е поне в белите държави! Затова има конкуренция, а тука има рушвети!