173

Цял ЕС е с хартиена!

преди 1 година

Точно с електронното гласуване се правят най-много манипулации с вота и затова е премахнат в сял ЕС! На последните избори във Франция и Италия гласуваха само с хартиена бюлетина.В Германия също е хартиена.ПП-шарлатани от класа!

172

Анонимен

преди 1 година

До днес исках машинно, но като виждам какъв страх тресе Промяната, мисля че правят машинации.

171

До 183

преди 1 година

И аз така си мислех, но има данни за манипулация на машините. По-добре да има доверие, защо да няма и хартиено гласуване. Имам познато семейство, възрастни, счетоводители са били, но се притесняват да отидат да не се изложат. Не мога да ги виня.

170

Избирател

преди 1 година

Вижте само как се хвърлят на амбразурата да защитават машините. Фалшифицират резултатите. Нямам доверие на машините. Не съмсигурен, че се отчита правилно как гласувам. Само като гледам как истерично се защитават машините, ми става ясно колко са важни те за гласовете на ПП и ДБ!

169

Анонимен

преди 1 година

До Анонименще кажа, че не ви вярвам, бил съм председател на СИК в 23 МИР няколко пъти и никога, ама никога не е имало проблеми с нищо, комисията си работи в синхрон и си отчитаме всичко като хората. Проблеми има само в някои глави и любители на машинния вот, фенове на другарите от Венецуела....г

168

Анонимен

преди 1 година

И още един въпрос към хартиените - София, 25-ти МИР. На всички избори пускам контролна бюлетина с преференция за неизбираем депутат на едно от последните места. Докато бяха хартиите и се броеше на ръка, никога не съм виждал в протокола на ЦИК (публикува се на сайта им) моята преференция. Като се почна гласуването с машини - преференцията се появи. Нещо да кажете? Пак ли машините са ви виновни, или СИК-овете си правят далавери (или просто ги мързи)?

167

Анонимен

преди 1 година

До всички привърженици на хартията - обяснете ми защо с хартия има 20% невалидни гласове, а с машини няма? Дали не е защото по места комисиите правят далавери и пробутват правилните кандидати, а с машините тази възможност им беше отнета? Очаквам с нетърпение и личните карти с чип, че да се спре гласуването и на "мъртвите души" в списъците.

166

ЬЬЬ

преди 1 година

Към писалия горната статия:Защо обвиняваш само герб,когато за хартиената бюлетина са гласували и бсп(предишният коалиционен партньор в правителството, и дпс?Къде блеят представителите на пп и дб,или и те учстват в далаверите в полза "роду"?

165

Анонимен

преди 1 година

Това изказване може да се определи като: Крадеца казва дръжте крадеца:)))))))))))

164

Анонимен

преди 1 година

Та се сещам за едни размятани чували с бюлетини пред Арена армеец.....

163

Сатир

преди 1 година

До ПП. Деца, що не се броиха отрязаците при взето решение. Та кой краде??????

162

карачанаков

преди 1 година

Абе ПеПита докога с лъжите Хартиената бюлетина носела фалшификации,стига ве СЕКЦИОННИТЕ КОМИСИИ са съставени от членове на по големите партии освен това в секциите има застъпници на почти всички партии,значи ли това че Вие не вярвате на хората които Ви представляват в секцията.Манипулации може да има само ако е купена цялата секция заедно със застъпниците защото те получават веднага протокол от избора за да го предадат на своите партии.

161

Анонимен

преди 1 година

Те и ПП се представят добре с покупките на гласове най-фрапирашия пример е община Хитрино - как традиционен електората на ДПС изведнъж заобича Кирчо и Кокорчо и 44% гласуваха за тях.

160

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ ИЗБОРИ СА ФАЛШИВИ!!!

159

Анонимен

преди 1 година

Да, и най_напред оправихте домоуправителите на Ггерб, които са най_ големите крадци във входовете. Ггерб домоуправителят ни е от тях и цял ден краде и го носи в мазата си. И сега ще му плащаме!!! Ваш'та мама, *** долнопробна!!!

158

Жълто

преди 1 година

Жълтопаветни измишльотини! ГЕРБ, ако фалшифицираха изборите с хартиените бюлетини, то нямаше да паднат от власт!

157

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 148 - Завърнала се била мафията! Че тя изобщо ходи ли си? Една се смени с друга, по-млада, ама и по-стръвна. Е, сега по-опитните пак си ги върнаха хората, явно повече ги одобряват.

156

Анонимен

преди 1 година

До Отговор Кризата беше предизвикана планирано от Козяк и демократите , заради това ,което днес беше направено, а именно ,оръжие за нацистите от Хазарският хаганат и оформянето на евроатлантическо правителство . Именно Евроатлантическо ,а не Българско правителство .

155

Стига глупости!

преди 1 година

Цяла Европа гласува с хартиени бюлетини, има сериозни, основателни съмнения за фалшифициране на машинния вот и най-важното избирателят е този, който трябва да избере как да гласува!

154

Отговор

преди 1 година

До Го хоме Кироо 163 Как кой , президента. Нали той предизвика тази нескончаема политическа криза , само заради личната си омраза към Борисов.