22

Анонимен

преди 1 година

Имам един приятел, който отиде на първа среща в едно заведение в мола с момичето и след това тя беше пожелала да види дрехите в един от магазините в мола и поиска той да и купи рокля за 300 лева и той се оплаши и каза, че си загубил портфейла а тя го отряза и не се стигна до леглото.

21

Уплашен

преди 1 година

Виц: Нощно шкафче. Върху него са нахвърляни: изкуствена челюст, изкуствени нокти, изкуствени мигли и перука. Пред шкафчето колиничел мъж се моли- "Господи, дай ми смелост когато Тя излезе от банята!"

20

Анонимен

преди 1 година

25, ако беше интелигентен нямаше да имаш профил в соц мрежите, а щеше да си анонимен *** в днеса, пишещ само през ВПН

19

Анонимен

преди 1 година

25, 'Туитър е за интелигентните, когато човек има да сподели нещо умно и автентично' --- като например че учените наскоро открили трети пол, че и четвърти и че белите са виновни за всички злини

18

Ноухау

преди 1 година

Когато видиш на улицата хубав мъж, внезапно подскачаш към него и силно викаш "Бау-бау!" Как няма да се изплаши?

17

До Анонимен 22

преди 1 година

Аз затова се махнах отдавна от Фейсбук и си направих профил в Туитър!:))) Туитър е за интелигентните, когато човек има да сподели нещо умно и автентично, а фейсбук- за клюките на лелките от квартала.Особено това важи за българските сайтове във ФБ, за разлика от позитивния тон в английските и други европейски форуми.

16

Име

преди 1 година

До КатяНе, това са ти мечтите! Не е забранено да мечтаеш, затова продължавай. Аз да питам само: Тоя мъж ако има всичко това, ти какво още ще му дадеш? Той и сам може да си намери това, което иска и твоите "искания" си остават мечти. Продължавай така и само ще си пишеш "исканията'. Но плиткоумните така и не го разбрахте.

15

Анонимен

преди 1 година

20, 'затвори си Лявото Око и гледай към нея само с Дясното и няма да забравиш, че имаш Пари!' --- а който няма пари и живее с мама???

14

Анонимен

преди 1 година

Мъжете са експлуататори на жените!! Държат се един за друг, а жените се плюят!! Погледнете във фейсбука, само простите жени си споделят простотиите, а мъжете си ги крият.

13

Плашливко

преди 1 година

Мустаците и храсталака под мишниците и хълма. Тарикатски мустак може, но добре поддържан.

12

От Вселената

преди 1 година

Имаме две Очи - Ляво и Дясно. Двете очи се управляват кръстосано от двете половинки на главния мозък. Дясното Око е свързано с лявото полукълбо, а Лявото Око с дясната половинка на главния мозък. Дясното Око е Логиката, а Лявото Око е Емоцията. Мъже не се бойте от жените в леглото, понеже от топлината си губите Логичното Мислене. като стане много горещо като си се качил върху жената, за да не ти обере парите, затвори си Лявото Око и гледай към нея само с Дясното и няма да забравиш, че имаш Пари!

11

От Вселената

преди 1 година

Мъжкият Мозък е Логика. Женският Мозък е Емоции. Мъжкият Мозък мисли Логично само тогава, когато тялото му чувства студ. Женският Мозък мисли Емоционално само кагато женското тяло чувства топлина. Когато двете тела се съберат заедно, става много горещо. Мъжкият Мозък престава да мисли. Женският Мозък се активира и обира всичките пари на престаналия да мисли Логично Мъжки Мозък!

10

Анонимен

преди 1 година

Те пък много страхливи станаха, бе. Да стоят при мама тогава.

9

Катя

преди 1 година

Търся мъж над 1.87, защото аз самата съм 1.60 е ще е смешно да съм с джудже. Да работи на висока позиция в корпорация и да изкарва поне 12 хиляди лева на месец. Да има кола за над 100 хиляди лева. Да има апартамент поне от 120 кв. в центъра на София и поне къща на морето. Да има атлетично и мускулесто тяло и да тренира всеки ден. Да е до 29 години. Да има поне 350 хиляди евро в банка за черни дни. Да владее поне 4 чужди езика и да няма плешивци в рода. Това са ми нормалните искания.

8

Севилският Бръснар

преди 1 година

Не сте обръснали на Хитлер мустаците например?!

7

кой се плаши от

преди 1 година

киффлли? а надути кифффлли нормалните и разумни мъзе ги отбягват. Естествените жени са харесвани

6

Мъжага

преди 1 година

Определено плашат жените с разните болести и инфекции дето са болни жените. Също плашещо е алчна жена която няма нахранване колкото и пари да изяде пак да няма и да иска още.

5

Натовеца

преди 1 година

пръцкане по време на секссс???

4

Прозтаг

преди 1 година

Като не си бръснете мустаците многу се плашат мъжете

3

Анонимен

преди 1 година

Абе моля ти се, аз и врата му отварях и чантата му носих и той пак "мамо, мамо ама тя ме плаши".