62

Как зашо?

преди 1 година

Имате по-голем от неговия.

61

до 65, 66

преди 1 година

Госпожо, за да работиш както Карбовски ще ти трябват мъжки атрибути. С онова нещо м/У краката ти не винаги ще те приемат на работа. И как реши, че на "седянката" има само неженени, а ние женените нямаме място тук?

60

Анонимен

преди 1 година

на всяка манджа мерудия, не мъж а клюкарка

59

Анонимен

преди 1 година

Не е твоя работа какво става на ергенската седенка, къш при жената и децата, тука няма място за женени побърканяци.

58

Анонимен

преди 1 година

И каква толкова работа върши Карбовски? Айде аз съм съгласна да работя каквото Кърбовски работи, от мен да мине хе хе

57

до 61

преди 1 година

Я чакай малко! Къде съм се бъркал дето не ми е работата? То е ясно че "каквото посееш, такова ще жънеш"! Феминистките сеят вятър, но скоро ще жънат бури!

56

до 59

преди 1 година

Жените ореваха навсякъде-били равни с мъжете. Е, след като са равни, нека да опъват каиша наравно с мъжете. Само с женски лай и измисляне на разни конвенции за репресии над мъжкия пол нещата няма да се променят. Каквито и простотии да дрънкат на жените мъжки атрибути няма да им пораснат. В 21 век мъжете вече не са длъжни да ги хрантутят. Абе много заобичах талибаните. 20 години мъжете търпяха гадния феминизъм, но изритаха американските гамени, очистиха де що феминистки имаше и вече са си добре.

55

Анонимен

преди 1 година

Съвсем съзнателно плаши и трови и едните и другите. Много зле е тоя.

54

Анонимен

преди 1 година

Така и не разбрахме тоя *** за какво се бори, олабва жилата отвреме навреме с жена си, има поколение, явно иска да е единствен и за това си бърка, където не му е работа. Каквото посееш, това ще пожънеш, само това ще ти кажа.

53

до 49, 50

преди 1 година

Че кой е искал да си ляга с теб бе госпожо? Опазил ме Господ от нечистоплътни феминистки. Аз съм мнооооого отдавна женен и имам отдавна поколение. Не си ми затрябвала ти, а и олабвам жилата когато жена ми няма мигрена. Да му мислят неженените мъже и има защо да ги е страх от феминистките. Почти 65% от жените са с хламидия, а да не говорим за останалите гнусни течове, дето причиняват заболявания у мъжете след секс. Карбовски отлично е дефинирал женската същност-само кървят и работа не вършат.

52

До 48

преди 1 година

Не се филмирай. Никой мъж не ти е длъжен. Колкото си човек, толкова и той. Колкото той дължи на теб, толкова и ти на него. Къде сте се объркали, че 5 от 7 дни мъж ще се бъхти на куче, за да е прислужник на жената? Живеем в 21 век, всеки трябва да се стреми да дава поравно в семейството. Само първите 2-3 години, докато жената има дете е извинена и мъжа е длъжен да се справя сам с финансовото състояние на семейството. Още повече в България, където масово хората са бедни. И двамата трябва да доприн

51

Анонимен

преди 1 година

Лелееее какви коментари само?! Все едно съм попаднал в гнездо на оси, само дето са на два крака и сцепени м/У краката. Мъжете се плашели от жените... смях в залата. То щот много ги е страх и за това пребиват от бой жените, а вторият пол пищи олее насилие над жените. Чувай само, бил съм сбъркан, и съм бил за психиатрията, защото казвам една истина. С просташки феми-закони не мож промени природните закони. Мъж жена не пита, по-силен е, по-умен е, и със сила ще я сложи там, където и е мястото!

50

ь

преди 1 година

До Анонимен 47 Госпожо, гледайте си сина, ако искате чист и неопетнен, или го жертвайте за някое внуче, само не се врете в божите работи толкова тъпо.

49

Анонимен

преди 1 година

Ей, 47, само това ли е жената за тебе, 2 пръста вмирисано месо! Ти майка нямаш ли, сестра? Дъщеря? Що за психопат си, че квалифицираш жената така! Надявам се, че няма до теб някоя нещастна женица. Заслужаваш да си умреш самотен и захвърлен.

48

43, 45, 47

преди 1 година

Човече, много си сбъркан, да знаеш!

47

Анонимен

преди 1 година

Над 100 кг. сте, не се къпете.

46

Анонимен

преди 1 година

Скрит хомосексуалист или просто импотентен???

45

Анонимен

преди 1 година

47 е за психиатрията! Ако това е извадка на българския мъж, жалко за България.

44

До 47

преди 1 година

А защо тогава жевените мъже живеят средно с 10 години повече от неженените? А при жените е обратно. Мм??

43

Анонимен

преди 1 година

43 излъчва омраза и злоба. Не бих желала да го срещна дори на улицата