Снимка: Istock

Намирането на любов, от която да се роди пълноценна и дълготрайна връзка е трудна задача. Много първи срещи приключват именно на този етап. Не само първите срещи са препъникамък в намирането на половинка. Има много неща, с които жените отблъскват мъжете, без да го осъзнават.

Защо красиви, интелигентни жени успяват в живота и кариерата си, но се провалят в едно – срещите и връзките?

Как да накарате един мъж да ви забележи

Има някои причини да плашите мъжете и да ги отблъсквате. Много жени допускат тези грешки. Не бъдете като тях. Действайте различно, бъдете възможно най-естествени и непринудени, а не преднамерени. Това със сигурност ще ви помогне.

Кои са причините да плашите мъжете?

1. Имате нереалистични очаквания, които си личат отдалече.

Ако отдавна търсите любовта, вероятно ви е омръзнало да чакате и нямате търпение нещата да се случат. В такива случаи много често несъзнателно жените си изграждат нереалистични очаквания заради мечтите, които имат, докато са в търсене на любовта и точния партньор. Мъжете имат сензори за такива нагласи и моментално биха избягали, ако усетят, че очаквате от тях твърде много и то веднага, а те не могат да ви го дадат.

2. Имате високи критерии.

Ако сте придирчиви, имате високи стандарти, които изказвате на глас пред човека, с когото се срещате, нормално е той да избяга веднага. Никой не иска да бъде съден. И ако мъжът усети, че именно натам отиват нещата, ще го изплашите. Всеки иска да е по-добра версия на себе си във всеки смисъл, но в реалността идеални хора и партньори няма, връзки още по-малко. Ако изразявате високите си очаквания от мъжете още в началото на връзката, напълно естествено е да ги изплашите.

Още повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

63

Как зашо?

преди 2 месеца

Имате по-голем от неговия.

62

до 65, 66

преди 2 месеца

Госпожо, за да работиш както Карбовски ще ти трябват мъжки атрибути. С онова нещо м/У краката ти не винаги ще те приемат на работа. И как реши, че на "седянката" има само неженени, а ние женените нямаме място тук?

61

Анонимен

преди 2 месеца

на всяка манджа мерудия, не мъж а клюкарка