16

Анонимен

преди 1 година

Бе бате каде там да го пипна бе ??? не му го разбирам там на макината.... како трябва да туря искам да фърлям на бюлтината...

15

toti

преди 1 година

НЕГРАМОТНИЦИ ...., -ВСЕКИ С ТЕЛЕФОН И НА БАНКОМАТ,А НЕ МОЖЕ ДА НАУЧИ КАКВО ДА ПРАВИ С ТЪПАТА МАШИНА ЗА ГЛАСУВАНЕ !!!ЗАСРАМЕТЕ СЕ ПРОДАЖНИЦИ !!!

14

Те ши ми кажат

преди 1 година

Докато съм жив ще гласувам с хартия и ще плащам кеш! Внуците,ако искат да гласуват на банкомата!

13

Анонимен

преди 1 година

Щом народа го иска какво толкова философстват?

12

Анонимен

преди 1 година

Нормалните хора си гласуват с машините и не разбират защо някои искат хартиени бюлетини, с които лесно се фалшифицират избори.

11

Анонимен

преди 1 година

Когато се гласува с машини е трудно да се фалшифицират изборите, както ГЕРБ са си свикнали. Затова ГЕРБ искат връщане на хартиените бюлетини. И не познавам някой да който да се е отказал да гласува, заради машинното гласуване.

10

Ха ха ха

преди 1 година

Трябва да може да избираш!!!!! Хората, нормалните искат хартиените бюлетини!!! При смесеното гласуване преди време от 20 човека преди мен само 2 гласуваха на машините!!! Та от къде на къде някой реши, че ще налага само с машините да се гласува и защо ги е страх сега????

9

Анонимен

преди 1 година

Познавам много пенсионери, който ги е страх от машините и не отиват да гласуват. По селата няма банкомати, а те си получават пенсиите по-пощата и никога не са работили с банкомат.

8

Ахахахаха!

преди 1 година

Хората били объркани... не, 65% процента от хората не се объркани, а много добре знаят, че гласуват ли доверие на някои от тия *** ще бъдат излъгани. Затова и не си правят да го преместят в другия крачол. Въпреки усилията за углупяване, хората знаят от къде изгрява слънцето!

7

Анонимен

преди 1 година

Тия ги е страх да кажат, че отиваме на избори.

6

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че основната причина за отлива от гласуване е, че за няма и една година хората гласуваха 4 пъти. Ако 48 НС приеме предаване на оръжието на БА на украйна, броят на гласувалите още повече ще намалее. Хората не са ***, които политическите партии и депутатите подкарват на поредните избори. Сами ще се убедите това.

5

Реалист

преди 1 година

Първо, трябва да се обясни кой социолог в чий хор пее! Значи, в хартията имало възможност да се провери, колко са недействителните, а в машинния вот ,не можеш да направиш абсолютно никаква проверка! Даже и забраниха да се вземат предвид изрезките! Първото с което лъжат, че хората имали "страх" от машините! Не е страх бе , умници! Просто никой не вярва, че една частна фирма щяла да осигури по-голяма "честност" от държавата! И защо забравят, че този ЦИК изцяло е назначен от Радев, ПП-тата и ИТН?

4

Анонимен

преди 1 година

и с хартиена бю'летина и без нея, няма да се оправим скоро; единственото сигурно е, че след 5г ще сме 5млн.

3

баба мара

преди 1 година

категорично против хартиената бюлетина това е купуване на гласове защо трябвада гласуват хора без образование които не знаят бълг език само едно увеличаватикон групировки в нс ползата е само за тях останалите да духат супата

2

Анонимен

преди 1 година

Знаем къде само гласуват с Машини и не искаме да сме като тях. Е доста червени зомбари искат като във Венецуела и за това сме на дъното в ЕС. Който залита към Изтока си заслужава мизерията.

1

Анонимен

преди 1 година

управляващите намериха цаката да грабят народа и да не носят никаква отговорност - рецептата е избори + служебно правителство