25

Сес

преди 1 година

Незнам дали путин ще натисне бутона,но този определено ще го натисне...и всички ще мирясат...но ще е късно...ако някой оцелее сред руините...и със съжаление ще каже...боже...колко сме били прости

24

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

КОИТО НЕ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА НА С.А.Щ. Е ЛОШ. МНОГО ИМ Е ВЪТРЕШНО НА С.А.Щ. ЧЕ КИМ ИЗОБЩО НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА ТЯХ. ПРАВИ СИ КАКВОТО СМЯТА ЧЕ Е НУЖНО НА С. КОРЕЯ.ТАКЪВ ЧОВЕК НИ ТРЯБВА И НА НАС,ДА ИЗГОНИ БАЗИТЕ НА С.А.Щ.ДА СПРЕ КОНЦЕСИЯТА НА ЗЛАТО,ДА СИ ГЛЕДАМЕ БЪЛГАРСКИТЕ РАБОТИ И ДА НЕ СЕ ПРАВИМ НА АМЕРИКАНЦИ.

23

Анонимен

преди 1 година

"Япония ще има способността да нанася удари по цели дълбоко в Китай" Япония е 3 острова върху сеизмично нестабилна гънка от земна ***, ако почнат да се дръвчат , БУКВАЛНО могат да бъдат заличени от лицето на земята за броени минути. Ако искат мир и сигурнот, да спрат да слугуват на тия, които ги бомбиха с ядрено оръжие и дефакто КАСTРИРАХА като нация...

22

Анонимен

преди 1 година

Този кога най_после ще му се стопи сланината бе?

21

Анонимен

преди 1 година

До 22: напротив, ще сме точно от страните с най-голям приоритет да бъдат ударени. То си е написано в правилата на Русия. Удрят се страни до 1000 км, където има американски бази и щабове. Та удрят се двете бази, Варна и София. Само 4 тактически ядрени бомби.

20

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се оратят армии там, да се подпомагат паръизаните, коит всеки ден се буят за свобода!

19

Анонимен

преди 1 година

Японците изчислиха грешно орбитата на ракетата, подадоха фалшива аларма и сеизпокриха по мазетата. Това е новината. Този, който е предизвикал паниката да бъда така добър да плати щетите. И интересно, ако имат ракети и ги изстрелят в такъв случай дали няма да предизвикат наистина ядрена страна, непризната като такава и следователно без никакви ограничения за използване на ядрените си бомби.

18

Анонимен

преди 1 година

Цели при наближаващата 3СВ, че ще е на една от страните и тя няма да е нашата. Мъдрост няма. Политическите лидери си мислят, че е преди сто години. Никой няма да отиде да им се бие на война. Войната е без мисъл. Хората искат мир, все едно къде са. На никой не ме пука за какви "идеи" е войната. Виж тогава може да има война между искащите мир все едно, от кои държави и "правителствата". Никой не се научи от историята. И никой не разбра, че нещата се решават с преговори и без война.

17

бай Ламби

преди 1 година

Бе на тоя юноша бледен нема ли кой да му плесне два шамара че да си седне на дъто. Кво се е заиграл кът некой па ляк с тия ракети се едно си играе на стражари и апаши ке ле ша му неден.Нема ли си некой пясъчник та да се заиграе у него?

16

Анонимен

преди 1 година

То е ясно какво - да уцели Япония! Но засега не може )))

15

До роско

преди 1 година

Не мой с лошо ба!

14

Ким Дай ми

преди 1 година

Гражданство - ще работя на Оризището всеки ден!

13

Анонимен

преди 1 година

Единственото нещо което цели е да няма демократичен ***

12

Анонимен

преди 1 година

Там журналисти се приемат на точно определени места и им се позволява да снимат точно определени кадри. Туристи се настаняват в определени хотели и могат да се разхождат по определени маршрути, та даже и да са руснаци - в тубата има налични видеа. Та, всякакви новини от живота в Северна Корея на разни "медии" са просто смуканаи от пръстите интерпретации.

11

Роско

преди 1 година

Цели да унижи евроатлантиците и да им покаже къде им е мястото и колко са жалки. И... успя. Времето не е ваше и ще го усетите всички евроатлантически поооодлоги. Време разделно мина и сега всеки ще си понесе отговорността по един или друг начин. ГРОБ, ПП, ДБ са предатели на България, ДПС са си турски поудлоги и откровенни врагове. Време разделно мина

10

Анонимен

преди 1 година

Във всяко жилище има държавно радио което нямат право да изключват, по всяко време на денонощието могат да влизат партийните отговорници в жилищата им да ги проверяват, нямат никакви човешки права - само да работят като роби и да умрат, когато Пpaceто поиска това. Дори нямат право да напуснат легално Северна Корея. Като е толкова хубаво там, защо държавата не пуска гражданите си да пътуват свободно по света??? Северна Корея остана последната диктатура на света, да се надяваме, че няма да е дълго

9

Анонимен

преди 1 година

собствена ядрена програма - обаче само за бомби, в половината Северна Корея изобщо няма ток, а в другата половина дори в столицата има режим на тока; собствена космическа програма - само 1 спътник и всичко останало пак е ракети за убийства; собствени софтуеари - софтуерът им е преработен Линукс за вътрешна употреба без достъп до световната мрежа, но пък са се научили хубаво да лъжат и да крадат, то под властта на едно Пpace друго не могат да се научат.

8

Анонимен

преди 1 година

ИСКА ДА КАЖЕ НА КРАВАРИТЕ ДА ВНИМАВАТ

7

Ким Чен Кардашян

преди 1 година

Какво да цели един лyуyд човек? Удари го съчмата и почва да пуца като пoбъpкан. Не могат и хапчета да му изпишат!

6

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. Този е пионка на Китай и е задействан веднага след ученията... Партенка комунистичуска