17

Личева

преди 1 година

Теб не те мисля,мафиот,ско ***.Не се прави на добряк,на пацифист,на човек изобщо.С главната коза се разбрахте да се помирите ,за да не си цапате взаимно миризливите кожи още повече...Знаем си те във варната що за стока си'',смукачнадидко''!Моли се със Сашко да не си отворим устата пред медиите,твойта...

16

Лаврентий Берия

преди 1 година

България ще се отърси от комунизма... когато и последния комунист в България умре от естествена смърт. До тогава тея дървени глави на руската хранилка ще ви крадат бъдещето.

15

Йордан

преди 1 година

1. Войната и избиването на хора да спре. 2. Да помагаме на Украйна със каквото можем, включително с оръжия. 3. Украйна да разреши на своето руско население да говори и пише на руски език.

14

Анонимен

преди 1 година

Даването на оръжия на фашагите ни прави и нас фашаги. Колкото и да се преструвате че невиждате свастиките и шевроните им, всички имаме интернет и сме виждали клиповете, които те самите качват. Тук изключваме дежурните платени, защото на тях затова им се плаща. От моите данъци недавам и стотинка за тия изверги, дето са убили дядо ми през втората световна. Всеки който призовава да даваме оръжия на Украйна става автоматично фашист. гледайте "евакуираните" от Азовстал с какви татуировки са.

13

Паню Баирски

преди 1 година

Гуцанов, скрий се някъде, че ставаш смешен. Такива дървени комунистически глави като тебе никой не ги слуша! Интересно защо си мислиш, че нещо зависи от тебе и от оная миризлива комунистка Нинова?

12

До " Що така ?&

преди 1 година

Че НАТО във война ли е?От какъв зор да даваме оръжия?!? Ти сигурно и войник не си ходил, но обичаш да се изказваш по военни казуси. Що така?

11

НИЕ СМЕ НАТО

преди 1 година

Всички дават...само ние се спотайваме като мишлета в дупка....що така???

10

?!?

преди 1 година

В БСП пазят руският интерес, като свещена крава., пред българският. Това сега очевадно личи и по отношение на еврозоната. Където Нинова направи всичко възможно като министър да не покрием критериите. През опита й да забаваи всички оръжеини сделки на България, до пре скъпия газ и петрол който плащахме. Това са БСП, за Русия на гърба на България

9

Помощ !

преди 1 година

Най-забогателият комунист във Варна - Гуцанов -Медузата пръв глашатай на БСП ! Не можеш да го махнеш от трибуната на Парламента. Ломоти идиотиите си и минава за комунист ,който "мисли" за народа !!! Той мисли единствено за джоба си !

8

Анонимен

преди 1 година

Какви и колко оръжия имаме, та да ги раздаваме?

7

Анонимен

преди 1 година

Гуцанов що не е в затвора?

6

Анонимен

преди 1 година

Ако дадем кой ще пази АЕЦ Козлодуй и столицата?Някой иска да ни остави беззащитни!Който рискува националната сигурност е предател!

5

Анонимен

преди 1 година

Това НС е пълен цирк, първата им работа е да дават оръжие и да върнат хартиената бюлетина, връщат ни 100 години назад. Нашата фамилия няма да стъпи да гласува на хартия, все пак е 21 век. Да им гласуват мургавелите, да хапна някое кебапче и да вземат някой лев. Вече простотията не се трае.

4

Рони

преди 1 година

До АнонименТеб ще подарим на Путин!Халал да са му всички почитатели като тебе.

3

Mimi

преди 1 година

До АнонименТи може да си проскубан петел,но гаргите дори и проскубани са умни птици,едни от най- умните в птичето царство.Така че,не се сравнявай с тях.

2

Опасен чар

преди 1 година

Приятно ми е - Ясен Ястребовски

1

Мишо

преди 1 година

Кое безумие ще спирате? Вашето ли? То е нелечимо!