160

Руснак

преди 1 година

Ну в следующий раз Болгарию из турецкого рабства никто освобождать не будет.

159

Lina

преди 1 година

Защото заедно с осигуряване на 5 звездна грижа по черноморието - това ни е от първа важност! То до 2 седмици няма да има Парламент, бюджет не ги вълнува тях. Украйна ! И после се чудят защо 80 000 човека се разходиха да им кажат, че НЯМА за кой да си дадат гласа. Не се ли гледат и слушат отстрани тези? А най - смешен е славчо2 - с.я до онзи ден "военна операция", днес раздаваш оръжие. Ама , който му плаща, поръчва!

158

Анонимен

преди 1 година

Това не е наша война. Да се оправят помежду си двата братски народа! НАТО не е нападнато. Ако нападнат натовска държава, тогава е друго. Хитрите евреи се държат настрана от войната - да се учим от тях!

157

Анонимен

преди 1 година

На изборите 80% гласувахме да дадем оръжие, а в чата 80% са против. Мръсни руски ***, връщайте се в русия където ви е мястото!

156

Анонимен

преди 1 година

МиГ-29 и Су-25 като им изтече ресурса след 2 месеца, в главата ли ще си ги бием? Нито можем да ги ремонтираме в Беларус нито нищо.

155

Инфлуенцасър

преди 1 година

Ако имаш и една риза останала здрава и прана само . Съдери я и дай половината на ближния си. Така ще бъдеш солидарен и двамата ще сте голи под дъжда. И ти и той доволни и на студено. Пък може под съдраната риза да се покаже потника от лани? Дето го загуби от рез хоумофиса от преди ковида и санкциите . Ъ .

154

Дайте да дадете

преди 1 година

Безплатна манджа няма . Искате евраци ,искате Шенген ,искате да се тупате в гърдите европейски искат да у своявате тихо кротко пак грандове. Е няма как , ще дават .

153

Анонимен

преди 1 година

Това ми звучи като да имаш 1 лев и да го дадеш на някого... Оставаш без нищо. Ние за нас си нямаме, та да даваме. Това е чист популизъм. Тези, които ги подстрекаваха да хапят ръката, която ги е създала и хранила винаги, да им дават оръжие и пари....ние нямаме нищо общо с тях. Точка.

152

Нямам телевизия

преди 1 година

Дайте им и наште ф16 блок Еди какво си. И подводниците ни им дайте. Чакай какви други страшни оръжия имаме да помисля. Дайте им и злите езици . Най страшното оръжие.

151

Поп Андрей

преди 1 година

Какви комисии къв парламент кви партии кви оргии ? Вас кой ви е избирал ? Мушенници и самозванци. Анатема !

150

Анонимен

преди 1 година

Аз гласувах за Герб,защото исках да помогнем военно на Украйна като изпратим българска военна част там. Желая тази част да е от 241 души. Да се ръководи от Борисов и останалите 240 да са депутатите. Сега моля желанието ми като гласоподавстел да се изпълни и днес да тръгват към фронта.

149

Анонимен

преди 1 година

Още измислени комисии ще си направят за по 5 бона на парче дебетат. То е ясно че не трябва, а й вече нямаме нищо за даване след Киро и променката, ама поне да захлебат малко от участие в комисии.

148

....

преди 1 година

Браво,браво,давайте,мама ви пр*ста

147

Гражданин

преди 1 година

Тези оръжия, купувани с парите на народа, са от значение за българските граждани. Аз не искам да давам оръжия на Украйна. България прави достатъчно за украинските бежанци. Да дават оръжия богатите.

146

Анонимен

преди 1 година

Какво толкова обсъждат, та цели две комисии? Който ще дава, да го купува оръжие и да хваща пътя към фронта. Щото не е целокупното население, което иска да въоръжава Зельо. Михалев големият защитник на даването на оръжие. Като го гледам какъв е тутманик, ще дава той, на принципа дайте да дадете.

145

Анонимен

преди 1 година

Къде е Главният прокурор? Къде е прокуратурата въобще? Да заведе дело срещу военолюбците???? Подстрекаването към война е нарушение на Конституцията. Който се води по акъла на американците, да ходи да живее там. Техният закон за правото на лично оръжие е отпреди създаването на функция шериф, отпреди оформяне на полиция. Нашите войнолюбци се водят от държава със закони от преддържавно време, от времето на тълпите. Къде е прокуратурата на Р България? Къде е Конституционният съд?

144

Мислещ

преди 1 година

Нали не стават за нищо тези стари руски оръжия,защо ги искат тогава ,ще ни ги вземат и нищо няма да получим

143

Сата НАТО

преди 1 година

Нищо не става от тая просташка държава. Само революция и избиване на комунистическите отпадъци може да спре гангрената.

142

Анонимен

преди 1 година

Тези май искат Майдан. Само да се пробват да дадат.

141

Анонимен

преди 1 година

и това няма да попречи на Вовата да смачка фашистите