77

Враг

преди 1 година

Тази женица е продажна, а политическата и ориентация е пъстра палитра от цветове като канарче. Крие се зад определена група палячовци в партията си като мишка г-н. Нинова. Тя е най слабия ръководител на БСП от както съществува като партийна група, тя е човека с най много гафове и най голямата издънка. Но никога не си призна че тя е виновна за нещо и не пое отговорност, винаги друг някой и е виновен. А тези шайка около нея само пречат и са същите като нея смешници. Поемете отговорност Нинова.

76

Бай Иван 2

преди 1 година

Бойко няма спиране.Иска да превземе БСП чрез Гряев.Гобрев е техният човек.Казват че по времето на ГЕРБ е получил поръчки за 150 млн.Баща му се върти в гроба като гледа сина си.

75

Анонимен

преди 1 година

Интересно признание от политик- ПУБЛИЧНА била!Ние само предполагахме ама щом тя си го казва :)

74

Йордан

преди 1 година

Нинова явно е над закона. Също както Петков и Радев.

73

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 76 А защо не попита същото когато нахлуха в къщите на Борисов, Севдалина или Горанов или тази е богопомазана.

72

карачанаков

преди 1 година

Човек държи на името си ,Корнелия също.Достойно защити името си Г-жа ЛЪЖА Тръгнали били да я арестуват ,Ха ХА ХА Ама като арестуваха Борисов се кефеше ,докато в нейния случай се стигна се до там че дори нейното отроче Крумчо Зарков я опроверга.

71

Случаен минувач

преди 1 година

Добре де, какво пък толкова ще й коства да отиде в прокуратурата и да каже няколко думи? Нито ще я бият, нито ще я затворят. За богоизбрана ли се мисли? Което го говори пред журналистите, да го каже там и ще се приключи. Да покаже малко уважение към съдебната власт!

70

1984

преди 1 година

Ако БСП партия със 130 годишна история е загиваща, десните ЛЪЖЛИВИ, ИЗМАМНИ, ПОДЛИ, ЧУЖДОСЪТВОРИНИ КАКВИ СА - АМИ УМРЕЛИ ОЩЕ ПРИ ЗАЧАТИЕТО СИ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, НАЛИ ИЦКО ИВАНОВ, НАЛИ КИРКО, КОКОРКО, НАЛИ В УИКИЛИЙКС ИЗЛЕЗЕ ЧЕ МАРТИН ДИМЕТРОВ Е АМЕРИКАНСКИ ЕНЕРГИЕН ШПИОНИН...И НЕ САМО НЕ ГО ИЗКЛЮЧВАТ ЗА ПРЕД ХОРАТА А И ВИЕИЛАЕ ПО ТАЯ ТЕМА В ПАРЛАМЕНТА...

69

Анонимен

преди 1 година

Какво правят тези по нощите по къщята на хората?

68

Коректор

преди 1 година

Корнелия Нинова съобщи, че тази сутрин в 7,30 ч. дома й са отишли двама униформени от "Съсебна охрана" . . . . . Не са отишли, а дошли! А какво е "Съсебна охрана" не знам! Учете български иначе в редакцията на днес.бг!

67

Анонимен

преди 1 година

Затвор за тези комунисти

66

Vejdi

преди 1 година

Това е поредната ПР-акция на, Корни ,кой се интересува от една загниваща партия,тя е като,Цола Драгойчева пожизнен председател на,"бсп"търси дивиденти!!!!!

65

Анонимен

преди 1 година

Тази трябва направо в затвора да я водят даже и без дело. Всички знаем колко инкакво е крала

64

Анонимен

преди 1 година

Престанете да преследвате Нинова и хората на БСП и други партии или хора, дискриминация, втори Зеленски и нацизъм не искаме!

63

Доктор

преди 1 година

Пъшкала ли е г-жа Нинова докато са и "връчвали" призовката ? Един комунист трябва да пъшка много силно. А дали е получила мравучкания в срамните си части ?

62

Анонимен

преди 1 година

Стабилна е!

61

Анонимен

преди 1 година

Чакаме оставката която беше обещала за 100000 път

60

1313

преди 1 година

Тази себична лелка защо занимава обществото с нейните битовизми. Пресконференции дава. Лельо, правилата и нормите важат за ВСИЧКИ. Коя си ти? Нодосегаемата! Нещо пак се изложи яко. Подбирай провисналия си зад-ник и да те няма.

59

уточнение

преди 1 година

Търсели са я да и връчват призовка за дело,което господжата е завела срещу Явор Дачков.Но защо да не се възползва от ситуацията. и да се представи за великомъченица

58

От Вселената

преди 1 година

Ле, ле мале кой туй нещо, дет Катър бара Комун за уний нещо?