32

Ха ха

преди 1 година

Цру ще реши за кода - мирчев да не е байден да му дадьт достъп та да се цани вместо - герб за пьрва политическа силаГерб са си платили - сума ти милярди за макети , тоя кво е платил на сащ

31

Гербер

преди 1 година

До 30. Нещо много си се объркал с този Константинов. Освен че той вече не е никакъв, а ГЕРБ пак са първи, можеш ли бе, оххлюв, да обясниш как ГЕРБ взима гласове в секциите, където има представители на всички партии, застъпници, наблюдатели, журналисти? Как? Това всеки път го питам и всеки такъв кютук като теб мълчи

30

Minuva42

преди 1 година

Това е ново за мен - че нямаме достъп до кода! Това е просто скандално! Как може някой да твърди тогава, че машините не са манипулирани? Що за държава сме???

29

Анонимен

преди 1 година

Толкова много корупция че даже и изборния процес ни е корумпиран. За това в ГЕРБ имат един математик Константинов за да им смята къде в коя секция колко гласа им трябва за да спечелят и съответно да откраднат.

28

10101011

преди 1 година

Ами нека му го представят тогава на този отворения.Той ли ще го преценява как работи. Само да уточни в какъв формат го иска този код в bin или hex.Само с един поглед ще го анализира веднага.Какво е то, като за него.

27

Анонимен

преди 1 година

Да вдигат летвата за влизане в НС на 7% и разните оръфлеци отпадат.

26

София

преди 1 година

Винаги последни, предпоследни на изборите, но и винаги с най-големите претенции. Това са те, жълтопаветните либерасти, те можели, те знаели, те искали. А в същото време са една сбирщина неадекватна био маса с нулева обща култура и нулев принос за обществото. Нищо чудно, че винаги са на последните места.

25

Някой

преди 1 година

Значи, хартиената бюлетина създавала възможност за "фалшификации, а трябвало да се повиши "доверието" в машинният вот? Последно, кое? И ЦИК сте си назначили, и районните комисии, и МВР-шефовете са ваши, но била опасна хартията? Има ли някой, който да се връзва, че частна фирма ще гарантира "честността" на изборите! И защо Тоя, чак на третите избори иска достъп до софтуера? Отмениха даже броенето на изрезките? Явно ги е шубе, че на следващите избори може да са аут!

24

Ха ха

преди 1 година

Помня байден бе толкова известен и популярен , че дистаннционно по пощата за него гласуваха дори и мьртвитеМадуро пьк винаги печели в венецуела с електронните машинкиПо нашему - мадурки

23

Анонимен

преди 1 година

Трябва онлайн да е гласуването. Никакви машини. Един уеб сайт и всеки пълнолетен гражданин да си има парола за достъп. Това ще повиши избирателната активност и купения вот няма да има значение.

22

Анонимен

преди 1 година

Не можетеда искате софтуер на машините за преброяване: в правото сте да да поискате програмисти от МВР, ДАНС или друга държавна служба да се определи да анализира на място с представители на фирмата собственик на машините в продължение на няколко дни (колкото са необходими) софтуера на няколко десетки машини и да даде мнение за него и евентуални възможности за злоупотреба. Политиците да си гледат политиката, депутатите - НС. Всяка жаба да си знае гьола и да си върши работата.

21

Зозо

преди 1 година

Никой не го интересува какво иска шoпapa Мирчев. В този парламент ще се гласува оръжието за Украйна, още 8 Ф-16 и хартиената бюлетина. После кой, от където е......

20

Анонимен

преди 1 година

Екстра ше направят приложение и регистрация през телефона его е на плажа е човека излезнал в отпуск къде ше го търсиш да ти гласува в училищата и да се подпише елементарно

19

Майничка

преди 1 година

В Столипиново спечели ПП. Някой вярва ли?

18

Анонимен

преди 1 година

Да ги свържат с нап вероятно да имат нет тия нещо

17

За хартията

преди 1 година

Какъв софтуер искате бе Шиши? Вие и сега знаете изборните резултати предварително.

16

Майора

преди 1 година

Мирчев не ви ли е срам че само в България и Венецуела се гласува с машините на Мадуро? Благодарение на тях вие влизате два поредни пътя в парламента! Нищо ново не могат да предложат наследниците на комунистите!

15

Анонимен

преди 1 година

Hegoвoлни ca oт goceraшния coфтyep, noнeжe нegocтaтъчнo им e yвeличил вoтa...? Иckaт ga e noнe, koлkoтo нa Kиpo...

14

Анонимен

преди 1 година

ДъБъ,са противни,не че другите не са.Но тези удрят дъното.Така сервилничат наХероичната Мустафа,че са смешни.Какви мъже сте,едно кака д ви командори?

13

Анонимен

преди 1 година

Много по- лесно е да се преброяват и разписките. ДБ защо бяха против това?