52

Тони

преди 1 година

Целта на ДБ е да си гарантират парче от баницата. Много по-удобно е да манипулираш електронна база данни отколкото хиляди хартиени фактури

51

Митко

преди 1 година

Тия сам оса разбрали как да фалшифицират елетктронните резултати. затова толкова зор дават да са само машини

50

Еленски

преди 1 година

Нямам вяра на ДБ - със сигурност пак кроят някакви номера, за да си изфабрикуват повече гласове от машинния вот.

49

Анонимен

преди 1 година

До Мъдреца, к.46 Ами по времето, когато държавите преминаха на електронно гласуване, нашите хубавци от ГЕРБ и БСП решиха, че то не е сигурно и затова ще си преминем на гласуване с машини.Събраха се умните глави на двете партии - преминахме. Да,ама ГЕРБ и ДБ сега не могат да си използват своя около 500-хиляден резерв -ромите и сега обвиниха ЕИМ,които не са по-сложни от ротативки и си мълчат,че причината е в софтуера, а не в хардуера.И Нинова се скри зад машините, а не че електоратът й бяга от нея

48

Анонимен

преди 1 година

Този се държи като несъвсем нормален. Има Централен изборен щаб, оборудването и софтуера за изборите са към него и МВР, и не може всеки ***-Пульо, който днес е депутат, а утре - не, да е запознат с това оборудване и недай си боже да пипа в него. Само това ни липсваше - всеки депутат да се бърка и там. Дето казват хората: хем прости, хем неуки, хем нахални.

47

Петър

преди 1 година

Как иначе ще си докарат гласове, за да влизат в парламента да си почиват!

46

Анонимен

преди 1 година

Абе ДБ, а манипулациите на машините? Айдееее, вашите глупости!

45

Антонии

преди 1 година

Най големите специалисти по изборни измами са от най старата кагабейска партия Бсп, Дс и техните учители от Русия и руското посолство. Или сте забравили как Бсп, Дс печелеше изборите винаги, въпреки много по голямата част от избирателите които бяха за дясната партия Сдс или Одс, но другарите винаги успяваха да ни излъжат. А сега токсичния и кагабейски екип на президента Радев Решетников решава изборния процес и никой не може да го контролира ефективно.

44

Мъдреца

преди 1 година

Почти няма нито една европейска страна в която да има машинно гласуване. Само в държава като Венецуела с президент Мадуро и неговите изборни измами. Избирателя в България трябва да има избор, а не да му налагат машинното гласуване. По строг контрол на Сик секцийте за недопускане на висок процент недествителни протоколи и бюлетини. На ход са държавните институции. Не на машинното мадурско гласуване. Стига със софтуерните измами.

43

Анонимен

преди 1 година

Кои сте вие,че да постоянно да искате и да изисквате

42

Анонимен

преди 1 година

Най лесно се манипулират машините.

41

За 41

преди 1 година

Фалшиви и миналата година, ама интелигентно фалшифицирани - става бързо и лесно. Освен това, могат да се фалшицират с необходимата точност. Никой не се съмнява, защото технократи са го измислили - *ора от бъдещето, така да се каже.

40

Да ама,

преди 1 година

ние си искаме хартията,защото тези машини много лъжат..... А кирчо-кокорчовците си искат машините,защото иначе изчезват и много добре го знаят!

39

Анонимен

преди 1 година

И тези избори са фалшиви!!

38

Анонимен

преди 1 година

Докато си гледат всички партии софтуера, предлагам всички медии да бъдат спрени до 20.00 в изборния ден. Всички знаят, че "така си говорят" - ралита, ресторанти с менюта и др. Изведнъж, в края на изборния ден - висока избирателна активност. Да се чудиш просто! Един ден без медии!

37

Анонимен

преди 1 година

Законопроект: "Всички да вярваме в машинното гласуване". Кой ще вземе комисионната от препродажбата на софтуера е въпроса? Защо са всичките тези напъни за референдуми, бавене на съставянето на правителство, някакви кроежи за нови избори през февруари-март? Какво не е наред в машинното гласуване, че трябва закон, който да ни задължи да вярваме? Какво ще гледате? Докато мигнете, цифрите вече ще са други, а на софтуерът всичко ще му е наред. За убиване сте всички, които продължавате да настоявате.

36

Ха ха

преди 1 година

Мирчев ти платил ли си като - герб милярди народни пари на сащ за самолети на хартия та искаш на изборите да имаш кода и да си пьрва политическа сила заедно с - герб и пп а стегни се да не посочат машините , че сте извьн парламента

35

Мда

преди 1 година

Ако се броят хартиените отрязаци и се сверява с данните от машините се незнае дали няма да има изненадващи разминаванияСамо този факт буди сьмнения в мен , че нещо не е наредЩом ще гласуват машините аз за какво да ходя на избори

34

Анонимен

преди 1 година

Проверката е висша форма на доверие. Защо не се броят бюлетините в урните? Защо не се засекат двата протокола - на машината и комисията? Въпросът е реторичен. Не е важно за кого гласуваш, а кой брои гласовете, иначе и изборите биха отменили, защото гласува необразовано простолюдие.

33

баба мара

преди 1 година

пълен достъп за да ровичкаш в машинките без такива ти лично си заинтересовантака че няма да ти се отвори парашута