48

Бай Дрън

преди 1 година

50,отговорът е ***. Климатичните условия в Русия са сурови. Аз също не бих отишъл да живея в Русия, но не защото не ми отърва, а защото не ми харесва климата. Същото важи и за всяка Северна държава. Едно е да живееш там, друго е да работиш временно. В България ми е най-добре като климат, затова и не мисля да се местя ни на Север, ни на изток, ни на юг, ни на запад. Аз дори не бих се преместил от града си, хаха.

47

Анонимен

преди 1 година

Русия на Путин се превръща в това, в което се беше превърнала Румъния на Чаушеску. Имаше виц, че котка решила да мине границата и да отиде в Румъния (там ядяха всичко и котки включително, поради мизерията) и граничарите я хващат и се чудят какво да я правят и я вкарват в лудницата...

46

Анонимен

преди 1 година

Проститутките в чужбина за жалост са предимно рускини. До къде докара комунизмът рускините.

45

Бай Дрън

преди 1 година

Хаха, браво на Киев, време е и Европа да последва напредничавия пример!

44

анонимен келеш

преди 1 година

Като цяло най голям% от секструженичките по Европа са Рускини и Украинки.Включително и тук в България където конкуренция са им само нашите мулатки:):):)Всеки сам да си направи извода:):):)

43

Анонимен

преди 1 година

Путин беше стигнал до Киев... Сега е вече в Донбас...

42

ТЪЖНО ДЪНО

преди 1 година

Достиженията на демократичния преход доведоха до пълна демокрация и свобода на словото през 1990 година, но през 1993 като дойде на власт седесарското правителство на завършилия помощното училище в Радомир ФД, та до днес страната ни затъва ва недемокрацията... ДНЕС ПО МЕДИИТЕ ПО ПОВОД НА ЕДНА ВОЙНА СЕ ВОДИ ЕДНА ДЕЗИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЕДНОСТРАНЧИВА КАМПАНИЯ, КОЯТО Е ТЪЖНО ДЪНО НА АНТИБЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА.

41

Анонимен

преди 1 година

Не говорим за хората от бившите съветски републики. Питам защо никой от Европа, Азия, Африка, Антарктида, Америка, Австралия не отива да живее в Русия?

40

Анонимен

преди 1 година

Помощта, която се оказва на Украйна после ще и изиграе лоша шега... помнете ми думата... как ще връщат дълговете ...

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонименсамо ти си мислиш, че никой не мигрира в Русия, мигрират от съседните средноазиатски републики и то масово. Мигрират и от Украйна и то още преди войната...

38

Анонимен

преди 1 година

"Защо никой не отива да живее в Русия?" - много си необразован. Русия е четвърта в света по брой имигранти след САЩ, Саудитска Арабия и Германия. Там, трудно ще се котираш без руски език и инженерно образование. Ти специално не се напъвай за Русия. За теб по-подходящи са складовете в Холандия, подрязването на храсти в градините във Франция, плантациите с ягоди в Испания, тир-овете в САЩ, беленето на картофи в ресторантите в Англия и чистенето на басейни в хотелите в Гърция.

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 - Джошуа победи, но не ти го изкара, че едва ли не го е трупясял във втория рунд.

36

Сър Пичук

преди 1 година

Защото имат сключен военен договор алкаш. Така щяха и нас да ни пазят, ако турците ни бяха нападнали. С приятели като МОРДОР врагове не ти трябват.

35

анонимен келеш

преди 1 година

Украинците може да постудуват зимата,но на фронта трябва да продължат да избиват колкото се може повече руснаци:):):)Стигнаха май вече цифрата 100К руски трупа за 9 месеца:):):)Дано продължат в същото темпо.Слава Украин:):):)

34

Анонимен

преди 1 година

До Сър ПичукЗащо да опазва Армения, след като арменския народ сътвори цветна революцийка, нека запада я пази... а и Азербайджан не са агресори те са демократи, произвеждат демократичен газ... основа на диверсификацията...

33

Анонимен

преди 1 година

До НИЕ: ВИЕ: ТЕ: - В момента в Италия е по-евтино да зареждаш стара кола на нафта, отколкото нова електрическа ... Това трябва да ти казва много.

32

Анонимен

преди 1 година

България е изнесла чрез посредници за Украйна оръжие на стойност 1 млрд. евро. Това съобщават чужди медии.

31

Анонимен

преди 1 година

До НИЕ: ВИЕ: ТЕ: Защо коментираш това? Вероятно обвиняваш Европа че не иска да е енергиен роб на Русия. Има разлика между енергиен потребител на руска енергия и енергийно руско робство което иска да наложи Москва на Европа. Това е същината на проблема с руския нефт и газ ползван основно за оръжие от Кремъл а не за търговия.

30

Сър Пичук

преди 1 година

До 3Защо Русия опази ли Армения?

29

Анонимен

преди 1 година

"Абе вярно ли е, за Италия, примерно искаш да готвиш пускаш само печката" - мани, вчера заспах и оставих една 50W лампа включена повече от 12 часа... Ако бех в Италия щях да съм навъртял 100 евро ток. Хахаха.