18

Ken

преди 1 година

До ФАКТ --- Едва ли е мислела за ползите за България. Искала е да може да продава повече и съответно да получава повече.

17

П.К.

преди 1 година

Така трябва да правим и с хранителните продукти, със строителните материали, със всички стоки, услуги и други и други. Свиваме потреблението и лека, полека всичко си отива по местата. Само така ще принудим мошениците, печалбарите и големите *** да направят крачки назад. Да се научат на ум и разум.

16

Камене,

преди 1 година

много хора са големи на приказки и малки на дела.

15

Камен Фо

преди 1 година

До Камене, - преди да умра пак ще кажа ДГД РУСОРОБИИИ

14

Ken

преди 1 година

А ако през зимата все още има газ на по-ниски цени, кой *** ще опитва да продава от скъпия газ в хранилищата ? И кой, още по-голям *** би купувал на по-високата цена ?

13

Камене,

преди 1 година

утре у вас, като завалят бомби и снаряди си спомни тоя си коментар.

12

Камен Фо

преди 1 година

Утре пращаме оръжие на Украйна !! АХАХАХАХАХАХАХА КЕФ ДГД РУСОРОБИИИ

11

Анонимен

преди 1 година

Но хората тук продължават да мислят, че ЕС печели енергийната война! ЕС преодоляло кризата, хранилищата били пълни и Русия ще се пазпадне всеки час..

10

Моля!?

преди 1 година

"Трябва да вземем мерки да ограничим високото си енергопотребление." - от това по-ниско да стане? Какво се има в предвид "високо"? Като затрихме индустрията и разполагаме с някакви малки халета от термопанели, където има "производство", от къде идва "високото" потребление?

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 - Както е тръгнало, или ще сме още по-смачкан васал или някой ще ни анексира.

8

Анонимен

преди 1 година

"За съжаление, България няма никакви механизми за подпомагане на енергийно зависимите." - Защото на България не ѝ се е налагало, да мисли за такива за последните 60-70 години. Винаги е имало дърва, после АЕЦ, после ТЕЦ и допреди Мигленчето Кунева да резне 3-ти и 4-ти блок, ей така, защото някой в някаква стая и е предложил парички, както и преди някой да реши, че АЕЦ Белене е нерентабилен проект, който сега можеше да ни носи МИЛИАРДИ, докато дава хиялди работни места.

7

Анонимен

преди 1 година

Руската федерация да анексира България! Ура! Тогава ще имаме евтин газ. ПУТИН!

6

заглавието в превод:

преди 1 година

Не бързайте да се радвате!

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 - Хората все още не приемат, че БРИКС не е просто любителски проект, които Путин и Си Дзинпин разработват в мазето през уйкенда.

4

Анонимен

преди 1 година

А свитото потребление е поради високите цени. И в същото време свитото потребление води до какво, мили деца? До намалено производство. А намаленото производство води до какво? До намалени печалби. А намалените печалби водят до какво, мили деца? Правилно! До фалити и затваряне на бизнеси. А затварянето на бизнеси не беше ли част от плана за намаляване на населението?...

3

Анонимен

преди 1 година

Някой да каже истината ...

2

Анонимен

преди 1 година

Снощи слушах козарката от Смолян Чешмеджиева с деде *** ,как трябва аз да спестявам енергия .Ало няма да се къпя ли ,децата ми ще.ходят на училище мръсни ли ?България е 3 ти в Европа по износ на енергия и това което говори козарката с експерти енергетици доносници няма как да се случи

1

Анонимен

преди 1 година

"Същевременно Катар заплаши, че ще спре да продава газ на Европа, ако Европейският съюз (ЕС) наложи горна граница на цената му." - Европа не разбра ли, че САЩ вече не е военен доминант и не може да поставя условия на който и да било? От сега нататък ще е каквото кажат Русия, Китай и техните партньори до доказване на противното.