38

До 45

преди 1 година

Времето ще покаже кой лъже. Както показа защо беше войната в Ирак, Либия, Сирия и т. н.

37

До 46

преди 1 година

Зимата идва, а Евроатлантическите ценности нито ще те нахранят нито ще те стоплят.

36

Анонимен

преди 1 година

Един сенилен старец и една банда с некомпетентни истерици съсипаха икономиката на Европа. Перфектно за зелената секта. Тази зима ще бъде като леден отрезвяващ душ за европейците. Такава демагогия и такива лъжи не са си позволявали и комунистите. Кризите те първа престоят. При това не само за една зима, а много зими напред...

35

НЯКОЙ

преди 1 година

Цената още ще пада, защото потреблението още повече ще намалява. Вече почти всичките пари отиват за храна, а тя още ще поскъпва.

34

:(

преди 1 година

А слотове за ЛПГ , не запазихме за догодина. Това правителство е Руско, а Радев е предател.

33

Анонимен

преди 1 година

Къде видяхте ниска цена,в паралелен свят ли живеете щот в реалния е друг

32

До 36, Защо така

преди 1 година

мислиш? Имаше доста сътрудничество между РФ и ЕС до началото на санкциите. Когато целия цирк приключи и Европа се събуди нищо чудно да се възобновят отношения, че дори и да се засилят. Просто САЩ са твърде далече от Европа и това не може да бъде компенсирано по никакъв начин, докато РФ е ей тука, дет се вика "в пряка видимост". Освен това, производствените възможности на САЩ на предела си, докато тези на РФ имат все още голям потенциал за реализиране.

31

Анонимен

преди 1 година

До 32 . Това няма да стане. Евразийския модел е руска измишльотина. Путин иска да седи на два стола. На Европа и на Азия . Няма да стане, по причина , че ЕС е гъсто населена и държави от РФ трябва да минат към Европа. Русия си отива в Централна Азия където и е местото. По култура, по обществен ред, по още причини

30

сина

преди 1 година

по-ниската цена е защото отпаднаха гемиите от сащ, дето оня киро ги договори. Киро бе, дето не може да върже две изречения, оня дето бараше парапета и се беше взел на сериозно, ама "статуквото" и "задкулисието" го таковаха с 200 ...

29

Жива да не бях

преди 1 година

Утре Копейкин с протест пред парламента заедно с баба Мутрофонова

28

Анонимен

преди 1 година

Не се поддавайте на паника с презапасяване и прочее, така само наливате масло в огъня. Свийте потреблението на макс, малко да започнат да фалират алчните търгаши а който предлага качествени стоки/услуги на разумна цена винаги ще има кой да му купува, останалите ще останат гладни.

27

Анонимен

преди 1 година

Иран се присъедини към ШОС. Русия и Иран притежават близо 50% от световните запаси на природен газ. Общо страните от ШОС притежават над 2/3 от запасите на нефт. Това означава, че могат едностранно да определят и манипулират цените на световния пазар.

26

няма потребление

преди 1 година

За 48 часа в Германия фалираха бизнеси на средна възраст над 124 години.

25

топ 10

преди 1 година

По резерви на природен газ: Русия 24.3%, Иран 17.3%, Катар 12.5%, САЩ 5.3%, Саудитска Арабия 4.2%, Туркменистан 3.8%, ОАЕ 3.1%, Венецуела 2.8%, Нигерия 2.6%, Китай 2.4%.

24

Анонимен

преди 1 година

Норвегия притежава само 1% от световните запаси на природен газ. Канада също само 1%. И двете страни нямат никаква икономика и не произвеждат нищо, само точат от тръбата и продават и така живеят. Запасите на Норвегия все повече намаляват.

23

Анонимен

преди 1 година

Азербайджан притежава само 0.5% от световните запаси на природен газ.

22

Анонимен

преди 1 година

По-ниската цена на газа е заради свитото потребление, но то ще бъде свито до първото застудяване.

21

До експертите

преди 1 година

А потреблението се сви, защото цената се повиши с около 350-400% в рамките на няколко месеца, без да се наблюдава нито повишено търсене, нито намалено производство!И за какво потребление изобщо говорим?Август и половината септември традиционно индустрията пренастройва машините и не работи.В България дори и това го няма, така че ако от 150 Хил.м3 са отишли на 120 за цялата страна на месечна база, това са нищожни цифри и безумно оправдание.

20

Анонимен

преди 1 година

Мда проблемът е в Катар, в Русия в Путин, в Китай и кой ли още не че не ни уйдисват на акъла!? Това е виждане за света характерно за малко дете.

19

Анонимен

преди 1 година

Цената 2020 беше 28 лева. Сега е по-скъпо с 340% от ноември 2020. Да не ми се хвалят колко са били намалили, защото тя пак е неизползваемо скъпа. Ноември 2020 си платил 150 лева, сега ще трябва да платиш 650. Нищо работа, нали? Лично аз си монтирах 3 климатика, всички съседи също. Само за последните 2 месеца в моя блок се монтираха 10 климатика. Никой не ползва газ и така ще е докато цената не стане поне наполовина от сегашната.