15

Гфф

преди 1 година

Прекрасна инициатива. Западна Европа е превзета от всякакви криминогенни получ0веци (доктори и инжинери), от които поради идеологични особености занапред отоктона трябва да може да се защитава самостоятелно. Швция вече е известна не с русите си жени, а с дивите си май.муни нов внос и постоянните разправий помежду, със и около тях. Честито и да благодарим на димократите и либиралите.

14

д-р Гьобелс

преди 1 година

Министерство на Фолкщурма!

13

ЕСССР се побърка!

преди 1 година

Нали искахте демокраДция,евроценности,розови понита, прайдове и свободиЯ?!? Получихте си ги и пак ревете! Айде у лево... Аааа, вече сте у лево,ОК!

12

Ще командва

преди 1 година

Жандармерията срещу народите

11

Анонимен

преди 1 година

Държавата и обществото трябва да са готови да действат при кризи и бедствия- а това значи обучени и осигурени. Възстановяване на наборната служба, с критерии - поне средно образование,4-6 месеца и за мъже и жени. С правото да откаже по морални съображения.Но откажеш ли - дез право на държавна и общинска работа

10

Анонимен

преди 1 година

Бърза помощ да премине към ВМА.Минат ли към щата на военните,много от справедливите им искания ще бъдат изпълнени- като категория труд, заплати и т.н. А Мутафчийски ще сложи ред където трябва.

9

Анонимен

преди 1 година

Престанете да ни натрапвате, кой петоразрядник някъде на майната си в Европа, какво бил казал или изходил а насочете вниманието си към крещящите проблеми в страната ни!!!! В повече ни идват евроатлантическите ви дъвки в навечерието на зимата

8

Анонимен

преди 1 година

"Тъй като НЕВОЕННИТЕ заплахи срещу европейските държави бързо се увеличават с всеки изминал ден ..." Съюз от държави, които сами се плашат от себе си. Има невоенни заплахи, и те са глобални - ЕК например е в паника как да удържи проблемите, които сама е създавала десетилетия наред. Медиите /всички/, които организирано "работят" за пълна дезинформация, идеологизация и разбиване на всяка държавна работеща структура. Гражданска защита няма какво да работи, освен нещо срещу гражданите.

7

Анонимен

преди 1 година

и министър на Джендърската отбрана също!

6

Шоп

преди 1 година

Как бе, как може без министър на пендералията преди това?

5

Анонимен

преди 1 година

Ако искаш война, готви се за война. Сега ако вземат да върнат и казармата хептен ще я втасаме.

4

Анонимен

преди 1 година

Ядохме го през камунизма с Милицията. Сега пак ще е Милиция но капиталистическа.

3

Анонимен

преди 1 година

Викам си, какво е това "гражданска отбрана", а то било " гражданска защита". :-)

2

Анонимен

преди 1 година

Запишете си: такава "гражданска отбрана" ще има една задача- да пази властта от гражданите.

1

Анонимен

преди 1 година

По времето на комунизма си имаше гражданска отбрана и много други неща, ама с демокрацията всичко което е хубаво за хората изчезна.