11

Анонимен

преди 1 година

Тези няма ли да ги сменят преди кротуваха и папкаха а сега много активни станаха нещо огладняха

10

Пена

преди 1 година

Синдикатите и "работодателите" също са на кремълската хранилка. Плаща им се от 20 години насам да няма читав български бизнес и да се задушава всичко смислено и полезно. Обаче московските пари не изграждат ами разграждат. И затова станахме африканска държава.

9

Анонимен

преди 1 година

А-у-у , платеният нищоправец взе да разбира и от финанси ! Другарю Манолов ,немой да се абиш ,знаем че чекмеджето винаги е дофинансирано ! Затова са тези напъни да се счупи държавата - шоуто (краденето) трябва да продължи ...

8

Анонимен

преди 1 година

Редица системи оставали недофинансирани, ако се удължи бюджетът. . . . . А зад системите стоят хора недофинансирани т.е. още не са си купили жилище или за 200 бона скромна количка! Не се наядохте! Вече никой не вярва!

7

г

преди 1 година

Като чуя "дружества" и ми призлява. Останали "институции" от 19в. които само симулират някаква дейност и паразитират доволно

6

Харпии

преди 1 година

На тия председатели на синдикатите защо не са публични заплатите и имотните декларации?

5

МВР Перник уроди

преди 1 година

Да бяхте казали по от рано че Полицаите и мутри ЕКЗЕКУТИРАТ БЪЛГАРИ по поръчка на политици и Гешев та да бягаме на Запад навреме!

4

Анонимен

преди 1 година

Само редовно правителство трябва да приеме бюджет. Гюров-мюров не е политик, и хабер си няма от това. Досега е трябвало вече да се сформира, но заради некомпетентността и егоизма на ПП, не е. Работата на служебното правителство е да осигури честни избори, ако партиите немогат да разговарят за кабинет.

3

Юлиян Георгиев урода

преди 1 година

Пернишки терористи на Главният Прокурор Иван Гешев Екзекутират Българи по особено мъчителен начин с честоти удрят Нервната Система!

2

Анонимен

преди 1 година

Има ясни и точни правила които са разписани от директивата на ЕС за минималната заплата за всеки един член от съюза,тя трябва да е минимум 50 процента от средната за всяка една страна членка,какво толкова има да се умува от служебното правителство или което и да е друго на власт?

1

Анонимен

преди 1 година

Аууу,какъв ум,какво заключение....