33

Анонимен

преди 1 година

37 най вече на баща ти като се е хвърлял да те направи

32

Анонимен

преди 1 година

Кристалните пици на никой не прощават.

31

Анонимен

преди 1 година

След толкова кристални пици остава и да са адекватни.Дори да спрат пиците ще им трябват няколко месеца за възтановяване,а може и година.

30

Анонимен

преди 1 година

нещо изглежда искат да забравиме как герберската *** саботираше абсолютно всеки ден във предишното нс ? хората верно са слабоумни ама чак толкова

29

Анонимен

преди 1 година

Е друго си е първата сила (ГЕРБ), дето се съюзи с ДПС, ИТН, Възраждане, за да свалят работещо правителство във време на икономическа война, и дето сега имат мнозинство, да обвиняват ПП, че те били виновни, че няма правителство.Ама на всички им е ясно, ако ГЕРБ+ДПС+Възраждане не направят правителство, няма кой. Ако ПП се съюзят с ГЕРБ - край с тях и с всяка надежда за промяна. Хората го знаят, ПП го знаят, само ГЕРБ натискат електората си с подобни изказвания, за да им допромият "мозъците".

28

Анонимен

преди 1 година

Какво очаквате от хора закърмени с "кристалния" вкус на пицата!!!!!

27

Зозо

преди 1 година

Сутринта оня комунистически мaзнюгa Нестимир беше по ТВ. Щях да счупя телевизора, смених канала веднага. Латерната - пее си едно и също все едно има 150 гласа в парламента. Кръгъл ид/иот, некадърник.

26

Анонимен

преди 1 година

29 Обидният тон е характерен за децата на комунистите от ПП. Той показва тяхната немощ. Некадърниците от ПП се провалиха. Опитаха с руската БСП в коалиция, служиха на Путин, като отказаха оръжие за Украйна. Подписаха за руски газ, в полза на Газпром с посредници, за нас прескъп. Не изгониха Митрофанова българомразката, съсипаха държавата. Изпокараха се за пари и постове. Каква наглост, отново да искат властта!

25

Анонимен

преди 1 година

Неадекватно е меко казано. Бих им потрошил всички кости на тези нишожества.

24

Анонимен

преди 1 година

Пак ли тая комунистка от ГЕРБ Коларова сте я пуснали да вилнее по студиата и да плюе сърпове и чукове срещу Продължаваме промяната? До кога подобни мумии ще спират растежа на младите и ще съсипват нашето бъдеще . Аман от проксита на организираната престъпност

23

Анонимен

преди 1 година

Всички беди на хората идват от тяхното невежество. ПП крадат и задлъжняват, а наивниците си мислят, че ги правят богати. Те живеят в лукс с вашите пари, а вие, все по-бедни.

22

Анонимен

преди 1 година

25 Тинята а натрупаха дедите и бащите комунисти, на некадърнителекета от ПП. Тя се наслагва още от времето на соца. Днес, получавате толкова, колкото работите. Няма нищо наготово. Защото мириардните дългове, с които ПП счупи държавата, ще връщате до 9-то колело. Като ви слагат в единия джоб, ви вземат от другия.

21

Анонимен

преди 1 година

Те са срамът на Харвард, дори само, че са били на курс там. И не са цветът на младите образовани, и можещи българи. А добре подбрани деца и внуци на крадливи комунисти.

20

Анонимен

преди 1 година

Каквито и да се ПП,все пак опитаха да разровят тинята,в която киснем *** от години.Някой нещо да е направил досега,освен да се е стремял да се присламчи към лапачите?!!!Айде сакън,мола ви са!

19

Анонимен

преди 1 година

Малко късно заблудените фенове на ПорноПартията ПП, видяха че царят е гол. Истеричен ПиАр, граничещ с примитивно нахалство, лъжи, обиди, омраза и съсипия в държавата, корупционни сделки, това видяхме от ПП.

18

МВР Перник уроди

преди 1 година

МВР Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, ЕКЗЕКУТИРАТ БЪЛГАРИ ПО ОСОБЕНО МЪЧИТЕЛЕН НАЧИН С ЧЕСТОТИ!Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол е много наясно с убийствата на Българи!

17

Анонимен

преди 1 година

А Коларова колко е "адекватна",мани,мани.Знаем се кой пие и кой плаща.

16

Анонимен

преди 1 година

ПП следват стъпките на ИТН. Вървят към политическо самоубийство бързо и безотказно.

15

Хахаха,

преди 1 година

даже и златната наколенка на СтиВън Янки разбраха, че Провален Парапет с неадекватни...Не че Тиквуня,Мравояда,КарабатакЪ и Корни са в час,главите им дрънчат на кухо и са "пълни" единствено с евроатланДически ценности,каквото и да значи това!

14

Анонимен

преди 1 година

Изправили се срещу Герб-ДПС на приказки, ловят шарани на гола кукичка. Нещо да направиха? Един незаконен показен арест, който се провали. Нещо доказателства за големите обвинения, дето ги говореха, да изнамериха? Лесно е да повтаряш жълтите вестници и да черниш някого. Ама тя Г-у..г..ле..на-та толкова си може, пък и останалите, като нея. Ако бяха стабилни, никой нямаше да ги свали. А и при сегашната ситуация народът щеше масово за тях да гласува. Уви, не са ТЕ, който вършат работа!