73

Анонимен

преди 1 година

.....а вашето поведение на платени цоциолози е напълно адекватно и пропорционално на сумите от мафиотссските чекмеджета,която получавате, за да нападате непрекъснато ПП..

72

Анонимен

преди 1 година

А на Тиквата поведението адекватно ли е? Победи (със само 80 хил гласа повече от ПП). Нито намали бензина с 1 лив, нито намали инфлацията, нито състави правителство

71

Бай Дрън

преди 1 година

Ама не ви стиска, знам, ще ви лъсне голия з... щото подлъгахте хората, че сте един срещу друг, само и само да вземете повечко места в парламента! Ами айде сега, давайте да ви гледаме сеира!

70

факт

преди 1 година

е от неадекватни неадекватно поведение .

69

Ами "адекватнит

преди 1 година

От ГЕРБ да съставят правителство.Нали са победители.

68

Бай Дрън

преди 1 година

Чакай малко, ПП о ГЕРБ са огледални партии. Нямат място за сравнение с Възраждане, които не са проатлантическа партия. И като толкова искате правителство, бегом при американския посланик!

67

анонимен

преди 1 година

ПП са сбирщина, събрана от кол и въже, нафукани учили, недоучили българи в чужбина, откъснати от проблемите на България и хората! Агресивни и алчни, което го доказаха с шестмесечното си "управление"! На следващите избори ще изтекат от НС, както ИТН! Не е нужно да си политолог и анализатор, за да видиш истинските лица на просто Киро и Кокорчо!!!

66

Анонимен

преди 1 година

Цялата истина е ,че не им стиска на ГЕРБ И ДПС да застанат ОТКРИТО пред хората - защото отново идват избори..Но няма проблем чрез схеми,програми,фондове,обществени поръчки ...да се разпределят ПОРЦИИТЕ...толкова години и толкова милиарди..И за това е борбата - за кинтите .."партии.. политики..политици" и *** от всякакви ..полит..ЛОЗИ- всичко е ала бала..фасада на демокрацияКрадци "облечени" във власт- това е реалноста

65

СЛУГА

преди 1 година

Според тези "-ози" ПП били неадекватни.Без тях може да се направи правителство и то с голямо мнозинство.Защо тогава не критикувате другите партии,като Възраждане напр.,че не подкрепят ББ?Нямат аргументи защо се занимават с ПП.Сега е моментът герберастите да съставят стабилно правителство с огромно мнозинство,щом Промяната са толкова лоши и некадърни.Хем ги плюете,хем искате да подкрепят една мутра,която явно и вас храни добре.

64

Анонимен

преди 1 година

До ШИЗОФРЕНИК"Хайде стига сте манипулирали хората.Разбрахме,че ПП са неадекватни,незнаещи,неможещи,яли пица на кристали по ББ и какви ли още не обиди."-Никой не ни манипулира! Това,което казват е самата истина(за съжаление,че е истина) Никой не ги обижда а напротив-ПП обиждат,правят незаконни арести,лъжат! Ние не ги искаме! Достатъчно и предостатъчно им беше!Нахраниха се с големия черпак,съсипаха всичко постигнато,направиха ни бедняци,съсипаха отношенията на България с други страни!

63

Анонимен

преди 1 година

Ако България беше стабилна демокрация 1 година служебни кабинети след Тиквата не могат да я съборят. Проблема е че България си беше дъно още през 12 години на Тиквата. Долу Тиквата. Хелоуин свърши

62

ШИЗОФРЕНИК

преди 1 година

Хайде стига сте манипулирали хората.Разбрахме,че ПП са неадекватни,незнаещи,неможещи,яли пица на кристали по ББ и какви ли още не обиди.Ами натискайте ББ да прави правителство без ПП и ДБ.Защо само с тези партии се занимавате?Нали ББ е много опитен политик,нали герберите са помогнали за просперитета на българите. Защо с тях не се занимавате и не критикувате,че нааправихме избори,за да бъде морален победител ББ-той сам си го каза.Коларова добре заработва,че вече има нова кола, а не таратайка.

61

съм за гъмза

преди 1 година

До &~~ А бе кой е клакьор и кой-не не знам,но знам,че ако махнат машинките ПП няма да влезнат в парламента!А вие си крякайте,лошо няма,нали за това ви плащат!

60

Социаглиcт

преди 1 година

Българите са меко казано неадекватни щом успяха да направят тези двама и3мaмници Кирчо и Кокорчо втора политическа сила, но това не е изненада защото преди това бяха направили гуруто на чалгата първа политическа сила. После се чудят що, който ги набара, той ги такова!

59

&~~

преди 1 година

Платени политицески гербави клакьори! Кои са те да определят какво ще правят другите партии? Партиите дължат обяснение само на своите избиратели! Не на шайката платени политолози. Нещастници, омитайте се!

58

Анонимен

преди 1 година

Коларова хората които протестираха срещу Борисов през лятото на 2020 г. и те ли БЯХА НЕАДЕКВАТНИ или всички които са срещу ГЕРБ са не-добре според теб.

57

Анонимен

преди 1 година

Доста неграмотен професор , друга дума освен неадекватен можеш ли да измислиш или само това ти пусна Севда да говориш ?

56

Румен от Слатина

преди 1 година

То промените се движат бавничко,бавничко, та чак яваш, яваш тридесет години. Тази проф.есорка. Не го ли е забелязала. Но си и тече хонорар от тук от там. И отговорност никаква

55

Анонимен

преди 1 година

Нормално. Неадекватни члeнoве- неадекватно поведение.

54

Анонимен

преди 1 година

До Румен:Е,най-много дългове станаха точно когато тези неадекватните управляваха.Добре,че беше за кратко.Ако се върнат ще ни довършат...ликвидират.Я с войничка,я с цени,я със заеми,я с бум на АЕЦ при смяна на горивото...какво им падне и каквото им наредят сатанистите.