49

Анонимен

преди 1 година

За къде си закъснял като си никакъв

48

Мдааа

преди 1 година

Да се помогне на Украйна качествено!!!! "Комитова с алтернатива на оръжията за Украйна: Дарение от 100 милиона или 200 доброволци от НС..." https://m.offnews.bg/news/Politika_8/Komitova-s-alternativa-na-orazhiiata-za-Ukrajna-Darenie-ot-100-milion_788494.html ...... Малийййй ... най накрая разумно предложение... Сега Дъ..еее.Бъ... ша преизпълнят предложението и пари имат (хонорарите за агенти от Америка за България) и с жива сила разполагат (цялата ПГ + куп проскубани ястреби като бивши министри шаламанци, пасита, тагарци, кремчета, бивши руски възпитаници и ДС агенти и т.н. симпати

47

Анонимен

преди 1 година

Кой натовски ***..ал ще премине психологическата граница от... "да предоставим жива сила на Украйна". Другите държави имат СС батальони само България няма. Не сме лоялен член на нато без създаването на батльони с наемници главорези.

46

Анонимен

преди 1 година

спрете да каните тези ненормални войнолюбци!

45

Анонимен

преди 1 година

Тоя Шаламенов е поредния л из ач, на хранилката на Козяк! И как не го е срам да се изтъпани и да се натяга така нахално? Засрал си е очите.

44

Равнопосавеност

преди 1 година

Оръжията само удължават конфликта и увеличават жертвите. По-добре е пълно оръжейно ембарго за Украйна и Русия което е обичайната практика за конфликтни райони. Аз искам мир, но явно други желаят да разпалват тази война гасейки огъня с бензин. Не бива 21-ви век да подкрепяме военолюбци и двойни стандарти (липса на правила) Всеки който толкова много обича някоя от страните в конфликта може да зареже родина и семейство и да иде там да се бие, но аз поне не познавам такива.

43

Анонимен

преди 1 година

Тази на всяка чорба мирудия да престане с войнствените си напъни и да не забравя червения си ***. Като му се воюва да ходи да се бие, а не непрекъснато да грачи ние да се бием , а той да прехвърля нещо от единия крачол в другия.

42

Анонимен

преди 1 година

Такива като този трябва да бъдат бесени.

41

Анонимен

преди 1 година

Бивш, шаламан някой си, кой си ти че ще даваш българско оръжие?

40

страшно е

преди 1 година

В руските форуми само за ядрена война се говори и то с НАТО, не с Украйна. Въпрос на време е да стартират ракетите с ядрени бойни глави!!!

39

Анонимен

преди 1 година

АйдеЙ, Шаламан, не се моткай, закъсня за Украйна! Стига ходи да приказваш, ами хващай пътя, че Зельо теб чака и такива като теб!

38

да ви светна

преди 1 година

До запознат: И старите Войводи и тополи ще свършат работа. Проблема е че заради такива народни ПРЕДАТЕЛИ сами се слагаме на картата на руснаците за унищожаване. Така поне бихме разполагали с малко време през което да се евакуираме когато настъпи ДЕНА НА САТАНАТА.

37

Анонимен

преди 1 година

Добре, че е бивш.

36

запознат

преди 1 година

До да ви светна: Кинжалките са предназначени за АЕЦ-а. За София ще трябва Авангард!

35

да ви светна

преди 1 година

Кинжалката от финския залив до София ще стигне само за 8 минути! Няма да успеете да включите сирените за толкова кратко време!!!

34

запознат

преди 1 година

Велизар Шаламанов е още един БЕЗДЕТЕН, минал под дъгата народен предател, който осъзнавайки, че му свършват дните иска и вашите деца да бъдат унищожени в задаващия се ЯДРЕН АПОКАЛИПСИС!!!

33

Анонимен

преди 1 година

И този иска да го уважават. От къде се пръкнаха толкова слагачи в България? А май винаги сме ги имали в излишък. Преди на СССР, сега на САЩ. Миньони, без господар не могат да живеят.

32

Дай пример

преди 1 година

Хайде Шами. Заедно със Пелтека Кокорчо Пинокио Мони Паси Ивко Инджев нахлупвайте каските и бегом марш към Източния фронт.

31

pff

преди 1 година

Лъжец. Не сме спирали да снабдяваме Украйна с оръжие от самото начало. Затова Путин ни обяви за врагове и утре, ако се о_дрискат нещата се превръщаме в потенциална мишена. И си махни мазната усмивка от чутурата..шарлатанов

30

ВВС

преди 1 година

Шами шушумиго пак ли си окопа бе мушмурок?