53

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще воюват с Русия до последния украински войник(без бегълците с джиповете по Слънчака,дето цяло лято ги храним-1 200 лева ни струват на месец).1 200 лева на калпак,при 710 лева минимална работна заплата в България.Що така бе?!?

52

до 7

преди 1 година

Нещо си се объркал...Не Русия,а Хитлер изяде боя през Втората Световна Война.Сега същото се случва и със Зеленски.Бой по фашистките канчета!

51

Анонимен

преди 1 година

Така както е приключила , познайте какво очаква всеки млад мъж който се оптиа да се върне в страната от тези почти милион дето избягаха

50

Вълканов

преди 1 година

Руснаците заиграха по свирката на Укринците - игра на дребно - стълкновение на взводове или най мноо роти. Чакане на гюме за изтребление на противникови войници. Имат голямя армия, но не умеят да я използуват пълноценно,позволявайки снабдяването на Украинцците през Полша и Румъния. Разкриха, че завръщащите се зърновози са натоварени с оръжие за Украинската армия, но не предотвратяват това. Руската стратегия се е свела до тактически дреболии.

49

Анонимен

преди 1 година

Клоунадата никога не свършва

48

Нека изясним нещо.

преди 1 година

От самото начало на СВО се обясни защо се казва "Специална Военна Операция", а не "Война". Ако Украйна или РФ обяви война на другата страна, това значи прекратяване на всякакви икономически взаимоотношения помежду им, включително и транзита на петрол и газ. Звучи смешно, но е факт, така стоят нещата по смисъла на международното право. Затова нито едните, нито другите обявяват война - защото РФ продава ресурси на други, а Украйна печели пари от транзит и не може да спре ресурсите на съюзниците си

47

Реалист

преди 1 година

Заканват се да ударят Москва ! Страхуват се че Байдън ще бъде победен от Тръмп и изкуственото им дишане от САЩ ще спре !

46

Гуем

преди 1 година

Лъжецц !

45

ХА ХА

преди 1 година

Да бе, така казаха. И мобилизацията ще си продължава. Рашкия - държава на тоталната лАжа. Както по документи анексираха територии които нападнаха и които не владеят. ХАХА Абсурд и сеир е тая држава.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Кои са истинските медийки :) Русия днес ? Ти чете ли за бойните комари ?!?! Хахахахаха. Я ходи се пляцикай някъде заедно с Боби дето смазва автомата с някаква смазка от 1964-та ... и кораба Масква гръмнал.

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50: Защото енергетиката ни е вързана над 90% с русия. Спахме цели 30 години да направим диверсификация. Затова всичко с пендерацията ни засяга докато не се оттърсим от болшевиките !

42

Freedom

преди 1 година

До Анонимен - "И 10 мобилизации да направят... все тая... Ще бъдат прогонени от Украйна." АБСОЛЮТНО ! Така бяха прогонени и от Афганистан ! Жалко за убитите украинци и руснаци. Но хубаво е да се сложи край на тази руска пендерация ! Последната империя ...

41

Ха ха ха

преди 1 година

Само като чете заглавията, става ясно каква пропаганда тече. Трябва да е много г*луп.ав , човек, за да се информира само от нашите медии.

40

Капитан Петко

преди 1 година

Като свъшат тези пак ще привикват от кол и въже после и жените до последна капка пушечно месо докато останат само болшевиките номенклатурчици да се крият по бункерите :)

39

Анонимен

преди 1 година

Днес явно са ги хакнали, много мудно тече сайта, жалко :))) Иначе по темата...Путин усети дръвцето уж, но от бивш служител на КГБ всичко може да се очаква :))

38

Анонимен

преди 1 година

Да водиш война е скъпо удоволствие и непосилно за слабата руска икономика която сега е и допълнително обезкървена, май Путлера скоро ще си тегли куршума сам или някой ще му помогне да се подхлъзне и да си удари главата.

37

Анонимен

преди 1 година

Русия може и да твърди че е готова за мирно споразумение, но истината е че ако спре войната, ще спре и денацификацията. Укронацитата ще продължат да правят зулуми, тероризми и прочее. За тва и не си дават много зор да приключват - докато има активен фронт, зленския ще им праща укронацитата на тепсия. Нормалните украинци НЯМАТ ШАНС за мир, спокойствие или свобода, докато полските нацита не бъдат щателно изплевени.

36

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо е това непрекъснато плюваме срещу Русия. Не ме инерисуват. Защо не пишат журналята за нашите проблеми, корупция навсякъде, кражби на европейски пари...

35

48 основната цел

преди 1 година

на руските фашаги е да се напият и ограбят каквото могат. ДолнаПаплач от примитивни монголоиди

34

Анонимен

преди 1 година

Мобилизацията приключи на 17.10. Защото Русия постигна основната си цел - освобождаване на териториите с руско население от укро н ац истите. Не са се камили да стоят като тахв постоянна мобилизация. Четете истински медии.