24

проДацов:

преди 1 година

"Ние реално сме си напълнили чекмеджетата с евро,а бедните да го...!"

23

Анонимен

преди 1 година

Как ве Буци е реформатор. Реформаторски крадна 12 години и ни докара африкански стандарт

22

Анонимен

преди 1 година

В България реформите са обикновенно преливане от пусто в празно, само на хартия. Ако се появи истински реформатор хората ще гласуват са него, ама няма за момента.

21

Анонимен

преди 1 година

Най- голЕмите ни експерти ако са кЪт тоз....айдеееееее нема нужда!!! Експертно ни натресаха досратъчно идиотщини , за да се занимаваме експертно и с таз!

20

Анонимен

преди 1 година

Даааа въвели сме го , но се казва ЛЕВ!!! Тогава какво още ще въвеждат? Да мирясат най- после!!!

19

От Вселената

преди 1 година

Долара е Икономика. Еврото е Политика, а Рублата е Каруцата тегли Коня!

18

Леонардо ди Каприо

преди 1 година

Въвеждане на еврото сега е като да си купите билет за Титаник... ама за кораба, не за филма!

17

Пак ни лъжат

преди 1 година

Лъгаха народа, че НАТО ще оправи държавата и ще станем като Германия и Швейцария. После лъгаха, че Европейския съюз ще ни направи Германия. Сега лъжат, че еврото ще ни направи като Германия. Или либертарианската им приватизация щеше да ни прави като Германия. Всичко това ни направи като Африка, Индия и Латинска Америка. Направи ни социална държава за богатите и бизнеса, див капитализъм и крайнодясна политика за народа.

16

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска евро, като ще е вносно, по добре долар!, щом не може лев! Стабилен, международен, валута на САЩ и света!

15

Истината

преди 1 година

Наистина обаче в England, Maidstone!!!Mай дойде време да си го пребирате.

14

Истината

преди 1 година

Наистина обаче в England, Maidstone!!!Mай дойде време да си го преборвате.

13

Не, мерси!

преди 1 година

Щом вече сме го въвели реално, защо да си правим тоя труд да го приемаме и формално? Щом толкова ни натискате и уйдурдисвате, значи имате нещо, което премълчавате, а накрая резултатът няма да ни хареса. Еврото напоследък се срива драстично и вече е по-евтино от долара. Защо ни е потъващ кораб?

12

До твоето мнение

преди 1 година

След либерализацията на тока плащаш на 200-300 евро или 400 - 600 лв. на месец.Все едно е. Евро / лев се смята се по курс. Ако е само евро поне ще избегнем комисионните при обмен.

11

ЕЦБ

преди 1 година

С тези нива на пенсии и заплати сте за рублозоната, а не за еврозоната!!! Увеличете данъците и заплатите! Цените сами ще скочат! Данъка на недвижимите имоти ви е синволичен. Трябва да скочи поне 12 пъти и да се плаща на вноски, всеки месец по 1/12 част и така ще имате пари за вдигане на заплатите на лекари, учители, полицаи и депутати!

10

моето мнение

преди 1 година

Трябва да въведем еврото когато сме готови за това! Когато заплатите и цените в магазините станат като тези е еврозоната. За сравнение моята заплата е 815 евро, докато в Хърватска за същата работа плащат 2 500 евро. След либерализацията на тока се очаква да плащам фактури от порядъка на 200-300 евро на месец. Как да плащам тези цени след като заплатата ми е 815 евро?

9

Анонимен

преди 1 година

Уважаеми господин "експерт", с цялото ми заслужено уважение към стойността на това название, защо във валутните фиксинги от Европа виждам Датска крона DKK Исландска крона ISK Нова румънска лея RON Норвежка крона NOK Полска злота PLN Унгарски форинт HUF Хърватска куна HRK Чешка крона CZK Шведска крона SEK Швейцарски франк CHF? Не може ли да ви пратим да образовате европейците първо, да помогнете на Швейцария да въведе еврото, да обясните на Полша ползите, и после да се върнете при нас?

8

Анонимен

преди 1 година

Ще го направят.Просто са прекалено надути,мислят си как другите са ***.Примерно онази Белобрадова директно обижда народа.А всъщност те са такива щом си позволяват обиди.Не мислят за инфлацията.Даже не са си проверили,че не отговаряме на условията.Ще ни вкарат,за да плащаме чужди заеми,а те ще си чопнат от онези милиони за преход към еврото.Това е.Ще им се върне някой ден...

7

Aze

преди 1 година

Шамандурата дето ми е сложила минус, искам да ми каже кога за последно е плащал в евро у загубеното беге...

6

Ива

преди 1 година

суверинитет - ще стане като Гърция и Испания - тогава няма излизане от ЕС....Дания, Швеция, Чехия, Полша, Румъния, Унгария - са си добре.От Еврото няма спечелили освен - Германия и Холандия... останалите са на червено или загуба...

5

Анонимен

преди 1 година

И тоя лакей вятър го вее на сива кобила Ако сме го въвели защо още има левове и Валутен борд а лакейче