13

Вълк единак

преди 1 година

Да се вразумяват тези, които получават заплати от бюджета и гледат заседанията на НС. Моите бизнеси изобщо не зависят от тях, законите които приемат и глупостите, които говорят. Честито на Бойко Борисов и партията му Герб, които искат да се обединяваме. Аз нямам нищо общо с тях, както и никаква причина да е обединявам с когото и да било.

12

Анонимен

преди 1 година

Алкохолик с мека китка. Ето това е гълъба, пък вий русофилите си плямпайте за женддари. Най-големите жендерасти в България са соц-геевете като гълъба, Васко и Петя, все естрадни величия!

11

Анонимен

преди 1 година

Марш към Масква

10

Ш са сетиШ

преди 1 година

Гълъб Гугутков Заспалов

9

Анонимен

преди 1 година

Гледайте само как всички партии ще насядат чорапа на пачи яйца, да управлява през предстоящата най-тежка зима в новата ни история. Нищо чудно това да свали и шапката на старшината.

8

Анонимен

преди 1 година

Националната банка на Швейцария отчита за периода януари - септември 2022 г загуба в размер на 142 милиарда долара. Това може да доведе до спиране на обществените плащания я към кантоните

7

Augusto Pinochet

преди 1 година

КОЛОНИАЛНИТЕ ТРАНСОКЕАНСКИ ТЕРИТОРИИ В КАКВАТО ПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИЯ С ПРЕДАТЕЛСКОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ НЯМА - БЮЖЕТ - ИМА КРЕДИТИ С КОИТО СЕ ЗАРОБВА ФИНАНСОВО И ОГРОМЕН ВЪНШЕН ДЪЛГ ЗА ДА Е ЗАВИСИМА ОТ АНГЛОСАКСИТЕ.

6

Управител на фирма

преди 1 година

Тези от МС, независимо дали са Гълъб Донев или някой друг, така и не разбраха, че бюджетите на частните ми фирми изобщо не зависят от тях. Да се вразумяват тези, които са неразумни. А пък аз, просто не съм от тях. Управлявам активи за над 600 хиляди евра и изобщо не ме интересува какво говорят и гласуват политиците в НС.

5

Чекмеджан ефенди

преди 1 година

Така ли бре ? За хасфалт може да има пари и за фирми обслужващи властта. Да се печелят поръчки по ЗОП на 4-рни цени може ама за заплати и пенсии не може. Как не ви е срам ?

4

Главен Гълъб

преди 1 година

Нека се вразумим за да не хвърчи перушина в политическата битка!

3

Анонимен

преди 1 година

В бюджета на служебния премиер Гълъб Донев имало прекалено много пера!!

2

Алооо

преди 1 година

До АнонименГълаб Донев ще обсъжда бюджета перо по перо!!".. Много смешно, боко!

1

Анонимен

преди 1 година

Гълаб Донев ще обсъжда бюджета перо по перо!!