22

Анонимен

преди 1 година

Може би ключът е "временна закрила"? Не "вечна"? Осем месеца, после кой? Да пратят от Украйна от десетките милиарди някой долар за закрила на гражданите си? Като не искат да прекратят войната?

21

До 12

преди 1 година

Идеята приятелю е ,че ако си бежанец и чакаш безплатно настаняване и храна ,а си дошъл с джип за 100 бона , не е правилно. Или си плащай квартира или си продай джипа и живей с парите от него,но не чакай безплатно,защото има бедни хора които ти ограбваш.

20

Млад украинец

преди 1 година

Дайте ми 1200лв на месец за да си поддържам Лексуса...и да не ме върнат в Украйна на Източния фронт.

19

Анонимен

преди 1 година

Ейй, сетих се как ще се маскирам за този Хелоуин! :)) Ще се маскирам като като украинска майка с бандеровчета! Това наистина е най-ужасното нещо! Гарантирано ще изплаша всички съседи!

18

мен

преди 1 година

Нахални като конски мухи. В жилището на горния етаж бяха настанени 2 украинки с 4 деца. Подлудиха блока - шум по всяко време, несъобразяване с никой. Голяма напаст са тия укри

17

Анонимен

преди 1 година

Храни куче да те лае. Да протестират в Украйна зеленото наркоманче да ги спасява.

16

аз

преди 1 година

ОТ ДАДЕНИ 500 МЛН. ЗА УКРАИНЦИТЕ САМО 176 ЩЕ СА ОТ ЕС, ДРУГИТЕ .......ОТ НАС. НАЛИ КАЗВАХА,ЧЕ ВСИЧКИТЕ ПАРИ ЗА ТЯХ ЩЕ СА ОТ ЕС. ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ ГЛ.УП.А.Ц.И

15

Анонимен

преди 1 година

Нормално. Хелоуин е. Таласъмите излизат.

14

Фи14

преди 1 година

Знаете ли как завършва деня на една украинка ? На терасата на скъп хотел в Слънчев Бряг ,с чаша вино или водка в ръка, гледаща залеза.

13

Що не излязоха

преди 1 година

в Киев пред бункера на зеления нарк0Maн?!? Какъв е проблема,да не са затворили СПА центровете и козметичните салони?!? А ДемокраДична Окрайна ще подкрепи ли протеста с нейния електорат от розовия Прайд?!?Айде у лево,имаме си други проблеми от техните претенции и капризи! Служебното да им раздаде празни фургони както на бедстващите в Карловско... Или в бежанските лагери при сирийците!

12

Анонимен

преди 1 година

Ей, че и в Слънчака искат. В северозападните села такива протести не се очакват.

11

.

преди 1 година

Сега очаквам украинските бежанци да започнат да се извиняват на Бай. Ганння , че сабили по-кадърни и са си купили джиппве хората преди да ги удари войната , трябваше да си зарежат колите и да дойдат с каруци , та ганнчо да ги хареса и съжали ...

10

Аре

преди 1 година

Чемодан вокзал и кой от къде е

9

Анонимен

преди 1 година

Ми айде като са тръгнали да излизат, да излязат и от България и да си търсят щастието при други балъци!

8

Анонимен

преди 1 година

чемодан, вокзал, Киев!

7

Анонимен

преди 1 година

който иска да им помага да си взима по 1-2-3ма колкото иска там и да си ги храни да им дава подслон, аз нямам тази възможност.

6

Анонимен

преди 1 година

Редно е нашата държава да каже какво ще се случва. Хората трябва да знаят и украинците и хотелиерите.

5

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се помогне на хората, сами знаете колко тежко е да се живее в България.Цял живот сте тук и пак ви е трудно, смятайте на някой, който е от година тук какво му е.Малко са мазохисти тези бежанци, но това е друг въпрос.

4

Папо

преди 1 година

Ще протестират малко ,после ще огладнеат и ще се приберат в хотелите, после ще поспят и следобяд ще се качат на джиповете и ще хукнат към моловете и супермаркетите. Пък ние ще работим.

3

Анонимен

преди 1 година

А бе как може да развалят на хората почивката и спокойствието.?! Така хубаво си живеят по хотелите и такива хубави разходки си правят с Йоркитата по цял ден. Това е не човешко... Те сега ще трябва да се приберат по домовете си в Украйна и да харчат от парите си... Ужас!!!