355

Анонимен

преди 1 година

Нищо не казаха за тях днес по новините.Нали днес изтича програмата.Тихомълком ще я удължат и курорта продължава и никой от тях няма намерение да работи и да си плаща сметките като всички нас

354

Чичко паричко

преди 1 година

До хахахаТи кат си едра душа, колко от тях подслони при теб ?! А за нашите деца не думай, че на теб и на твоите ще се върне думата ти !

353

Анонимен

преди 1 година

Пълно прекратяване на настаняването в хотели и бази. Докато ги държим в условия по-добри от бедните българи, никой няма да си търси работа. Вън от хотелите. Ако им се работи да работят като всички нас и да си плащат квартирите, ако не щат да ходят в бежанските лагери!

352

Анонимен

преди 1 година

Май ще ни излезе по-евтино, ако ги експортираме в сащ при Байдън. Той /те щатите/ толкова милеят за тях. Нека си ги приберат!

351

Олимпий Панов

преди 1 година

Нека да отидат в американското посолство да плачат а не по хотелите да си развяват парцалите по нагла нация не съм срещал.Вън от България навлеци не ви искаме и секунда.

350

Анонимен

преди 1 година

,е нали им предложиха лагер, който те отказаха?

349

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 410, според ООН:у нас са влезли 364 хил. души. От тях 82 хил. души, около 23%, са предпочели да останат в страната ни. От тях 5000 били започнали работа в БГ. Инфото е към юни. От тогава до сега имаше масово връщане към лайнарна. По-интересното е, че ни убеждаваха отново, че идва по-образовани от нас дори хора... Еми до сега един доктор не видях :)(говоря за научна степен) или по-висока. Моята е доктор. Та, така... Дундуркаме, храним и търпим. Елате в Бургас да видите какви ги вършат

348

Анонимен

преди 1 година

Не си търсят работа,стига сме се заблуждавали.Сега ще пуснат някоя сълза и ще удължат пограмата до пролетта.После сценката ще се повтори..войната може да продължи години.а ние ще работим да ги храним,ще се теглят заеми които ще плащат децата ни.Не съм чул примерно на Френската ривиера да има настанени бежанци!

347

Анонимен

преди 1 година

Отворете сайтовете за работа,навсякъде по градове и паланки се търсят хора за нещо,вярно заплащането не са големи но поне ще стига за да преживееш,та питам ви,колко от тук списващите и хулещите по нас имат колеги украинци или знаят някъде някой от тях да работи и сам да се грижи са себе си или евентуално за семейството си?

346

Анонимен

преди 1 година

Някой има ли на идея,колко от така наречените бежанци са започнали работа с цел да се самоиздържат от началото на конфликта?

345

Анонимен

преди 1 година

До хахаха, да ти кажа тук в Бургас се вижда нещо доста различно от описаното от теб! Тук са мъже(здрави и прави) на по 30-40 години с едно дете и жена! Нали нямаха право да бягат? Еми тук са! Закуска, обяд и вечеря в Хеппи! По цял ден обикалят молове и магазини. Спират хората по улицата и искат пари.. щот видиш ли нямал да зареди Лексуса! Бежанец бил! И тоя ми ти деббиллл живее в хотел! Плаща му се да дебелее и нищо да не прави! Плащаме му аз и ти! Щот ЕС даде по 40 евро на месец! Истината боли

344

Анонимен

преди 1 година

Добре бе имаме над седем хиляди места в бежанските лагери,от тях две трети са свободни,какъв е проблема?

343

хахаха

преди 1 година

Ето ги дребните душици, които завиждат на хората, избягали от домовете си, понесли се с по два куфара и децата си в чужда държава, без да знаят утре какво ги чака. И тука дребните душици им завиждат, говорят за нашите деца, за нашите самотни майки, как не можело така, не можело иначе. Ах, вие, дребни ***. Малко ви е 30% по-скъпа храна. Малко ви е 50% по-скъп ток. Вие не заслужавате нищо, освен да изчезнете заедно с децата си от лицето на тази земя.

342

431

преди 1 година

А за теб съм сигурна, че една капачка не си събрал и 1 лв. не си дарил за тия наши майки, за които говориш. На който му се свиди помощ и използва тия аргументи, никога в живота си за нищо не е помогнал.

341

:

преди 1 година

Нашите деца не са застрашени от зима без ток , отопление и във война , така че стига с това нашите деца, имаме деца в нужда , двете неща са различни , държавата ни е поела ангажимент , трябва да го спазва.

340

Анонимен

преди 1 година

За нашите деца държавата я няма,събираме капачки.Били майки с деца,че колко самотни майки с деца има в България никой не се е сетил дори да им съчувства,тези ще ги храним и обгрижваме на курорт! Колко отчаяни родители събират пари за лечение на децата синие сме тръгнали да се занимаваме с тези търтеи.Или да започват да работят или да си заминават

339

Дрът Пърч

преди 1 година

За кратко - както се очакваше войната да свърши бързо - това беше добро решение. Но за по-дълго не можем да ги издържаме. Трябва да им се намери работа на тези хора. И без това се реве че нямало работници. Но не се чува някой реално да мисли за решаване на проблема, а не за популизъм.

338

Анонимен

преди 1 година

Използват безплатно здравеопазване,безплатни винетки,не плащат гражданска отговорност,ток,вода,данъциче даже им готвят,сервират и чистят.Това е някаква лудост!от тях се очаква само да ходят на плаж и разходки и да недоволстват

337

До429

преди 1 година

Тогава бъди човечен,приеми семейство укри в дома си и недей да хулиш другите!В България има места за настаняване на бежанци и те не са никак малко около седем хиляди,хотелите не са за тази цел!

336

Анонимен

преди 1 година

Стига с тази почивка на наш гръб! Да си заминават! Защо не си търсиха работа.някои са от април тук,до кога ще ги отглеждаме! В бежански лагери ако искат да са тук