177

Анонимен

преди 1 година

Преговори за Украйна е много различно от преговори "с" Украйна

176

Тошо

преди 1 година

Добре де, а ако вляза у вас и ти дойдеш, и ти кажа чакай малко, още не съм готов за разговори, нека да ти обера тука *** и тогава ще започнем, сега още не, изчакай пред вратата, пии едно кафе, има време, аз ще ти кажа кога!Как ще се почувствате господине при този слячай!???!

175

Ха ха ха

преди 1 година

Русия не моли, Путин дава още един шанс, но тъ.пи.те укри няма как да го разберат, както не разбират, че американците използват тяхната територия и народ за отслабването на Руся и Европа. Следващият такъв конфликт, който се заражда за жалост е между РСМ и България. Признаването на македонски език от ЕС е първата крачка. Нищо добро не чакам от англосаксонците.

174

Анонимен

преди 1 година

Прав е. Западните политици какво ли не правят, за да накарат мечката да играе, защото това задоволява техните интереси, ама руския елит не е ***. За разлика от по-голямата част от руския народ, които са страхливи славяни, елитът произхожда от викингите. Дано не се поддадат на изумясалите западни провокации на шепа побъркани педофили - ***.

173

Ha

преди 1 година

Тия уж щяха да изпеоеляват запада. Уж целия свят се трвсвше от страх. И ся се наакаха. :) ми нападайте Полша :) да я милиалиИрате. Хаха викаш чак до лиса он ще стигнат ама 8 месеца едвам на 60км от границата си и ядът бой

172

F-off

преди 1 година

Клоун, гответе се да си изнесете военнопрестъпните си з***дници от Украйна!!!

171

Антон Баев

преди 1 година

До Анонимен 168Но не за винаги,а и твърдението ти е с мнооого въпросителни.

170

Антон Баев

преди 1 година

Руските терористи го удариха на молба за преговори.Може,но след като се изтеглят зад границите от24.02.22,върнат всички заграбени територии от останалите държави,закарат Путин и шайката му в центъра на Киев и оставят хората да решат съдбата им.След това ако остане нещо от Раш,могат да преговарят с цивилизованият свят кой да ги анексира.В преговорите може да участва дори новият крал на Зулу от преди няколко дни.Успех,,руски братя,,!

169

Анонимен

преди 1 година

Никакви преговори! Бой по манерката на русняците!

168

Никакви преговори

преди 1 година

Бой по *** доо последна победа. Безусловна.капитулация на Русия.Плащат 30 год репарации на укр а морално плащат поколения. Разпад на рус фед. Световна изолация на Русия.

167

Не едно животно

преди 1 година

Няма 1 договор в историята на Русия който да струва дори хартията на която е написан. Това хедностранно:) оттегляне е поредното доказателство Да ама не.Какъв е изводът и струва ли си да се преговаря с Русия и да се сключва пореден договор който утре ще.е със стойност на тоалетна хартия:)

166

Фариарт до 169

преди 1 година

Бългаия някога е била турска, по твоита логика ако искаш да върнем и нея на Турците. Аман от Рус. Путин вече почна да се моли. Пусофилите на кои ще се молят след краят на ерата му.?

165

Лъжат

преди 1 година

москалите се издъниха, искат отсрочка да се стабилизират, ако ги оставят, след няколко години пак ще нападнат!

164

Анонимен

преди 1 година

За прошка ще молиш майка си в деня за прошка, няма прошка за укронацистите.

163

Asd

преди 1 година

В интерес на Руската федерация е да се изтегли от чуждите територии, да разкара диктатора, д амоли Европа за прошкя, да плати репарации и евентуално пак да си продава газ и петрол в Европа. Не сме в средновековието да се преговаря ЗА някоя държава. Демек да си я разделите с някой ли?

162

Анонимен

преди 1 година

Сигурен съм, че ще увери, като няма накъде, а имаше времена когато казваше: "Като свалят оръжието, чак тогава ще говорим", е свалиха ли оръжието или това ще е най-голямото поражение на Русия за всички времена.

161

???

преди 1 година

Коя София..

160

Анонимен

преди 1 година

Крим, Владикавказ, Челябинск, Ялта, Луганск, Губкин, Донецк, Ярославл, София, Новокузнецк, Екатерининбург, Новочеркаск, Самара, Актюбинск и др. винаги са били руски.

159

popa ot razgrad

преди 1 година

какво ще преговаряте...връщайте незабавно Крим, Донецк, Херсон и Луганск на Украйна пък после ще видим...

158

Анонимен

преди 1 година

Никой не вярва на Путин и на Русия вече. Руският диктатор трябва да понесе своето наказание.