197

ДАНС

преди 1 година

ВОДИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ГАЗОВИТЕ СПЕКУЛАЦИИ ЗА МИЛИОНИ ЕВРО ОТ КИРЧО И АСЕНЧО. СЛЕД КОЕТО НЯКОЙ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ИСТОРИЯТА В ПОСОКА ОТХОДЕН КАНАЛ.

196

Ефрейтор

преди 1 година

Борисов е от миналото на България. Както и това на приятеля си, когото охраняваше. С такива политици като тях, не не остава нищо друго, освен да пеем за "Батальона се строява". Честито на бившите военне, генерали и полковници, които се страхуват да си носят шапките.

195

Анонимен

преди 1 година

Това което казваш за Русия и Украйна. Всеки българин го знае и него повтаряй. А политиката ти я знаем и си вън от нея.

194

Анонимен

преди 1 година

Ти би направил всичко ако ще и България да остане да се изхранва само на банани , за да си отървеш кожата и да не те погнат "началниците " , че тогава става страшно и пред тях тежкарската ти брадичка не върви !

193

Чезвай бе!

преди 1 година

Страхлив крадец!

192

Анонимен

преди 1 година

Кой беше тоя?

191

Анонимен

преди 1 година

Тази дърта сикаджийска мутра ще преговаря само със себе си. Той е цар на монолозите и може да слуша и да се възхищава само от собствения си глас.

190

Анонимен

преди 1 година

Още не е дошла зимата със студове и снегове, а вече демонстрират и искат разпускане на ес. А какво ще стане след два месеца ?

189

Анонимен

преди 1 година

"Без ГЕРБ стабилно правителство не може да има." -- а кой ви е казал че ни трябва стабилно правителство с герб ? Такова изобщо не ни интересува.

188

Анонимен

преди 1 година

Представяте ли си наглостта на сащ -- искат да преместят завода за свръхбързите чипове от тайван в сащ, много се разбързаха изведнъж, ще летят към марс, еднопосочно.

187

Анонимен

преди 1 година

Това което е било преди украинската война никога няма да се повтори пак, газ ще има много , но на високи цени. Всички които го добиват са се наредили на страната на Русия и не искат и да чуят какво им говорят от вашингтон, защото той иска да им бърка в джоба и да му слугуват, сега се е отворил прозорецът на възможностите да се освободят от американската тирания и те няма да се откажат.

186

Анонимен

преди 1 година

Бойко е единствения истински български лидер!!! БРАВО!

185

Анонимен

преди 1 година

Тоя е толкова токсичен,дори на празника му премазват хора....

184

...

преди 1 година

Буци а какво ще стане с теб ако главният прокурор започне да разкрива твоите мръсни игрички и злоупотреби с парите на българските граждани ? Питам и отговор не искам. Ха ха ха.

183

Анонимен

преди 1 година

Може да сте в паралелна реалност, но защо ви се налага да комуникирате с нас? Ес може да се разпадне точно както ссср на времето, ситуацията изглежда подозрително подобна.Във франция демонстрантите искат излизане от нато и разпускане на ес.

182

Политическият,

преди 1 година

Икономическият,моралният проблем на България се казва Б.Борисов. / Агент Буда,Тиквата,Бай X***й,Мутромилиционера,Тулупа и т.н./

181

волята на корпо--

преди 1 година

ративния вот е 600 000 за герб ! ЗА тези който не знаят какво е корпоративен вот -това са хора вкарани във всички структори имащи отношение със управклението и администрацията по партина линия ! тези хора изпитват меко казано ужас че ще дойдат други началници и ше се отърват от тях ,това ги вдига на всички избори и ги държи едини 11 г герберите стройха това подобие на БКП сега 20 г други ще го разграждат ! жАко успеят ,до сега не са, ГЕРБ ги водят ! Ако младите не са нихилисти и гласуват,,,

180

Анонимен

преди 1 година

"Набийте си го в тъпите глави" -- let that sink in ! -- четете по-предните ми коментари за Мъск и туитер и се смейте.

179

Анонимен

преди 1 година

"пак ще спечелим изборите ,този път 1млн, за Герб" -- много се смях, ти с него ли беше когато е ходил на конгреси в германия ? -- разбирай на екскурзия, вероятно са му платили разноските за път, хотел и храна.

178

до реалиста

преди 1 година

Силите който са против Бойко и искат разследване не само на шкафчето и прочие са доста поваече мн, добр. знаеш че ДСБ и ПП можеха да се явят заедно на изборите и ГерБ щяха да са втори ! във Парламента играят мнозинства дсли някой ще получи пръв мандата е все тая аГЕРБ от години се движи със 600 000 избиратели и, ако идат повече да гласуват умират веднага ! Сега търсяр вариант ,хартиена бюлетина,, белким стане врътката ! Въобще без партия ГЕРБ България ще е друга докато се разчисти леле.леле .