36

Анонимен

преди 1 година

Комунистът си е комунист!Вари го печи го.

35

Анонимен

преди 1 година

Захариев, ами какво стана с векът на Русия който рекламираше преди 15 години? Същото ще стане и с векът на Китай. Няма особена разлика по отношение на идеологията в Русия и Китай. Просто руснаците са по крадлива нация и по-бързо се смижурясаха от Китай.

34

Анонимен

преди 1 година

Векът на Китай който така широко рекламира господин професора русофил пребоядисал се вече в чайнафил завърши вчера с указа на президента Байдън за драстично ограничаване на Китай от високите технологии особено в областта на електрониката. Всички американски специалисти работещи в Китай са предупредени да се приберат в САЩ в противен случай могат да се лишат от американско гражданство, много от тях са етнически китайци с образование получено в САЩ.

33

П.К.

преди 1 година

Открай време, Китай и Русия са непреодолимите врагове на западняшките "господари" на Света. И тези изблици на напъни и заливане на техните съюзници с "помощи" няма, ни на йота, да променят НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД, КОЙТО СЕ ОФОРМЯ И НАБИРА СИЛИ.

32

приятел

преди 1 година

Захо от кога смени руската водке с китайска ракия още ли спиш на стълбището.

31

Така е ..

преди 1 година

Русия се подмазва всячески на Китай , защото знае какво ги очаква в недалечно бъдеще. Китай ще им види сметката , а не САЩ.

30

Анонимен

преди 1 година

Голям мyхъл лъха от думите на тоя професор. На Китай му сложиха юздите на високите технологии. Оттук насетне ще развива традиционното китайско производство на чадъри и джапънки.

29

САЩ

преди 1 година

направиха най-голямата историческа грешка през 1984-та. Почнаха да си местят производствата в Китай. За златен Век не знам ама ако сега прекратят тази глупост ще бъдат 20 златни години за синантропите. А ако не прекратят да инвестират в тях. ще бъде не златен Век, а Край на човешката цивилизация.

28

Анонимен

преди 1 година

Гледам, Захариев започнал да изневерява на Русия с Китай.

27

Анонимен

преди 1 година

Захариев е добър човек.

26

Ким Чен Кардашян

преди 1 година

Дрън дрън, чaвка ти изпила мозъка деде. За съжаление няма шанс комунистически диктатор да направи една страна световен лидер. И това се доказва от действията на Си в последните години - опит за контрол и манипулация във всички сектори. А бизнеса и парите не искат това а ясни регулации, сигурност и предвидимост, характеристики присъщи само на САЩ и Европа.

25

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Chimerica Китай и сам може да си произвежда тоалетна хартия. И ще му излезе далеч по-евтино отколкото да купува произведената от ФЕД!

24

Chimerica

преди 1 година

Глупости. Това е мантрата на всеки комунист виждащ, че руската икономика е на ниво Африка. Как Китай ще е новия хегемон. Китай без САЩ като пазар, на който да си продава стоките ще фалира за една година. Русия ли ще купува стоките? С какво? Докато най-силната валута е долара и най-силната армия американската, тези да забравят да са някакъв фактор, отвъд производител на дрънкулки! А както се вижда при криза всеки бяга към долара. Никой не се втурна да пазари юани. Нали?

23

Яяяя

преди 1 година

До BOYAN - Най-големите научни постижения на руснаците и то на световно ниво бяа по време на СССР чиста комунистическа диктатура пред която Путин е либерал. Да кажеш ,че хилядолетна империя няма култура говори колко и каква е твоята култура. Но ако имаш предвид съвременна "култура" (поп, рап, супергеройски филми и т.н ) пак мноого бъркаш. Просто са огромен, самодостатъчен и затворен за западно влияние пазар. В интернет има огромно количество филми, сериали, клипове, блокбастери. На китайски :-)

22

Анонимен

преди 1 година

Хахариев за още 4 хил ще каже и че е третополов

21

Ssss

преди 1 година

До BOYAN - Китайците всяка година увеличават парите за наука. Има ясна тенденция за запазване и привличане на чужди мозъци в Китай. Драстично водят по издадени годишно патенти. Най-реномирани професии са финасисти, медици, инженери и учители. Така че пари + огромно население не мое да е губеща. Същото се опитват да направят и Индия. САЩ просто и изсмукват интелектуалния потенциал на света както и всички други ресурси но на това му се вижда края.

20

Зозо

преди 1 година

Захариев, я кажи кой ще го отнесе първи от суперсилата Китай? Май ще е родната ти страна - Блатная, нали? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

19

Анонимен

преди 1 година

Опазил господ... жълти комунисти. Трябва да спрем китайските стоки на макс. Оядоха се... утре ще почнат и те да се правят на голямата работа.

18

Анонимен

преди 1 година

За да стане Китай световен хегемон първо трябва да погълне Русия.При положение че до него стой също с милярд население не по-малко технологична нация-Индия малко полека.Светът е твърде голям а китайските уста не са толкова големи.Всичко е въпрос на пари и за пари.Пресилено е да се размахва Китай като плашило.Заради Индия Китай няма да бъде и регионална суперсила доминираща в Азия.Века на Азия Да но само на Китай едва ли.

17

Анонимен

преди 1 година

Живко от Варна съвсем е изплискал легена! Няма ли психиатри, които да го приберат?