13

Багерист

преди 1 година

коментира, че служителите в системата работят предпазливо, когато има толкова често избори, защото не знаят какви промени ще направят следващите управляващи. Личи си че си по схемите!

12

Анонимен

преди 1 година

Още по-известен , като цецо вивчето

11

Анонимен

преди 1 година

И ти си за панделата, пъпеш нагъл! Не се прави на точен!

10

Анонимен

преди 1 година

всеки път се чудя даже и семейството му не гласува за него

9

Багерист

преди 1 година

Тоя алчен лакей от каде го извадиха

8

До 12

преди 1 година

Той нема толкова акъл,*** и ти ме съмняваш..

7

Я кажи кажи

преди 1 година

Цветанов я кажи за Синтетичната Телепатия, честотите и как се унищожава Нервната система на неудобни Българи!

6

1313

преди 1 година

Голям критик. Като беше министър кое беше различното? Акция с гръмки имена и нищо след това. Цецко Цецко жалък.

5

Гр.Сандански

преди 1 година

Да не си стъпил повече тук-съсипахте туризма,изчезна минералната вода,а това кръгово на баира си го наври отдзадека-една каручка не мой мина..

4

Анонимен

преди 1 година

Все ми е тая за скапания ви новинарски канал и проникновенията на този мутант. Радвам се, че е отслабнал, иначе, от човещина.

3

Подарък от БОГ

преди 1 година

В 21 век живота е странен и не е както при всички изминали векове!Някои хора искат аз да нямам много финанси, да нямам приятелка и други неща, защото искат да бъда аут сайдер за цял живот и да не постигна нищо в живота!В 21 век България трябва да бъде оправена, а не подправена!На България й трябва ИГРАЧ който може да измисля велики и полезни проекти за оправията на България и българската нация!Аз мога да ги измислят тези неща!Единствената БРАТСКА страна на България, това е Македония!

2

Рядко ако

преди 1 година

В България диктатурата на партизаните не си е заминала. Всички партии са от едно котило- Партията майка-БКП и партизанските деца разграбили труда на Българския данъкоплатец. Нормално е урките да се подкрепят от партизаните-тероисти. Режима в България е мутри от партизан на власт.

1

Анонимен

преди 1 година

Цветанов....Помни ме по твоето управление е прословутата реплика....,,сега ще има падни ,стани"....Твоите ченгета не бяха по далеч от сегашните.