41

Жана

преди 1 година

До до 39 "свалихте с вот на недоверие работещо правителство" Работещо за кого? За българите или за обогатяване на Киро, Кокоро, Лорел, Гела и т.н. крадци и измамници. Правителството на ПП+ДБ+БСП беше свалено по демократичен начин заради вредната и опасна за България и българите икономическа политика докарала двуцифрена инфлация, безумен дефицит, глад и мизерия. Само *** с изгладен мозък, или платен, че може да говори, че правителството на ПП+ДБ+БСП е работело за българите и България.

40

Жана

преди 1 година

До Гиб Мелсън Значи, Борисов за 10 години изтеглил 30 милиарда заеми, с които построи метро, пътища, пречиствателни станции, зали, църкви...., вдигна ВБП с пъти, премахна посредниците при горивата, вкара ни в ЕРМ; а Кокоро за 7 месеца изтегли 14 милиарда заеми, които изчезнаха, поради некадърното и крадливо управление на ПП-ДС-БСП инфлацията е двойна от тази в ЕС дефицита е 7%, върна посредниците за горивата, счупи държавността и се самообяви за почтен. Виждаме по джоба при кой бяхме по-добре.

39

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету бил разумен. Винету за 12 години е изтеглил 30 милиарда лева заеми. А познайте кой ще ги плаща тези заеми. Всяка година докато е бил на власт Винету е теглили милиарди заеми. Само през 2019-та, само в тази година не е теглил милиарди заеми. Ми то и аз мога така да управлявам. Разумно с чужди пари.

38

анонимен

преди 1 година

ГЕРБ И ДПС работят добре заедно защото са партии на разума. Всеки който се обляга на здравия разум работи добре , екстремистите са опасни за хората. Видяхме какви ги свършиха ПП.

37

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету и Сокола винаги са били заедно. Сокола е лицето на монетата, Винету е герба на същата монета. Народа го е казал по друг начин: Те са дунапрен и ***.

36

до 39

преди 1 година

До Анонимен"щяха да ни докарат до ръба на катастрофата" хахахахаха вие герберугите верно живеете в някъв си ваш паралелен свят. Политическата криза я надробихте вие, като свалихте работещоправителство с вот на недоверие и то в сериозна международна криза. И сега не знаете какво да правите. Искате да се върне времето на яките далавери и мурафети с дпс, ама хората не ви искат. Това е.

35

Анонимен

преди 1 година

На тия с политизираните мозъци не знам защо някакви прегръдки им се привиждат. Може, ама не в парламента, там са изпратени да работят депутатите от разните му партии и партийки. Така че не виждам какво лошо има в това, че две партии можели да работят добре. Ами точно добре трябва да работят, и не само две, и останалите трябва да го могат. Иначе, какъв го дирят в народното събрание? Ама не е зле да ти плащат депутатска заплата за приказки, че не щеш тоя и оня.

34

Анонимен

преди 1 година

Видяхме тотално проваленото и некадърно правителство на умните и красивите без малко щяха да ни докарат до ръба на катастрофата сега защо да не видим това което ни е познато и реално работеше добре до преди година две ..

33

Бах ти

преди 1 година

мръсотиите.............

32

хе хе

преди 1 година

Медийна сензация. - ГЕРБ и ДПС работят добре заедно и ще съставят правителство! Ами Браво! Съединението прави силата!

31

Анонимен

преди 1 година

Всички партии са от едно котило- Партията майка-БКП и партизанските деца разграбили труда на Българския данъкоплатец.

30

Да си признаят..

преди 1 година

Асен и Спецов... Киро и Лена.... Бойкикев и Нинова...... РАБОТЯТ ЗАЕДНО.....!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Бела Белисимо.

28

С.Сакалиев

преди 1 година

ГЕРП отдавна искаха да да се пергърнат с Доган, дори избирателите им го искат вече, така че тиквата няма от какво да се опасява, ами да иде с ибрика в сараите и да си узакони бракосъчетаието на новата тройна коалиция герп седесе депесе.Верно и един златен пръст ще им трябва , но доган всичко ще уреди - копейкин 1 и 2 сигурно приемат оферти и в левове и евро.

27

Исторически парк

преди 1 година

Герб са турска партия.. според анализа на галъп за тях са гласували повече джигани и турци отколкото българи.. така че нормално..

26

Анонимен

преди 1 година

ЧЕ СА ЗАЕДНО, ЗАЕДНО СА, НО ДАЛИ РАБОТЯТ.

25

Анонимен

преди 1 година

Много добре крадат заедно.

24

ДОГАН АГА

преди 1 година

БОЙКО ПРИЗНАЙ СИ!

23

Боа§Анаконда

преди 1 година

Покойния професор Димитров нарече съюза На която и да е партия с ДПС пегрътка с Боа.Прегръдката на ДПС е пагубна за другата партия.Задушаваща.От НДСВ няма и папер.БСП едва не изпадна от политическия живот.Изобщо далеч от ДПС.Но ако ДПС е влечугото боа то ГЕРБ е още по-страшното задушаващо влечуго Анаконда.От неговата прегрътка изчезнаха АБВ,Патриотите Марешки.Много интересно от тяхната любовна прегрътка коя ще е по задушаващата змия.И така нов сериал на политическата сцена Боа Анаконда

22

Анонимен

преди 1 година

Гробарите и *** добре работата,това е факт.