91

Мдаа

преди 1 година

Мисля, че скоро така ще гледаме Шойгу и Песков на китайската граница, а Лавров ще замине "на лов" някъде в далечния Сибир !

90

Ммм

преди 1 година

Срам за баща си е Ксения. За баща и, Украйна е част от Русия. Предателите и мишките напуснаха Русия.

89

Анонимен

преди 1 година

Арестът на нейния медиен директор Кирил Суханов бил свързан с документален сериал за използването на изтезания в руските затвори. Берлинският пациент е в руски затвор втора година, свободно ползва интернет и нито веднъж не се е оплакал от изтезания в руските затвори. Оплаква се само от карцера, където често го изолирали за нарушения на затворническия режим.

88

Анонимен

преди 1 година

"Тя е в Литва то ест на *** на географията се намира.....село, село, глухо провинциално задръстено село Литва.....................Тея там в Литва, Латвия, Естония са се наредили на опашка да ги изтребят включително и техни съюзници и опашката нараства" === За по-кратко ги наричам Трибалтийските умирати.

87

следвамехронологията

преди 1 година

Ксения Собчак е точно толкова е руска журналистка, колкото аз съм ватман. Преди години тази петоколонна мошенничка се кандидатира за президентския пост в Русия като се кълнеше, че не притежава израелски паспорт. Преди дни мошенничката бе подгонена за злоупотреба с държавни средства в особено големи размери и избяга от Русия през Белорусия в Литва като представи на литовските граничари израелския си паспорт.

86

Нела на амбразурата

преди 1 година

Аве на тая нела шорош ли й плаща директно заплатата? Куррра ли му смучче, за главен редактор ли я гласи? От къде тея гнусни пасквили от тоя либерастичен отпаддък?

85

путин - бегесоц

преди 1 година

соца в беге ще издъхне след три хиляди тодини, толкова се е разпрострял, като раково образувание.Затова и сащ-мащ вече за нищо не ни слагат, само на оная си работа. Когато Ората сФанат, че ДС, Месе, наблъскани в общинските съвети, фирми-кръгове и икономически мафиоти трябва да бъдат изметени от градовете, тогава ще има берекет. Дотогава ще бъдат преследвани интелигентните, ще им скалъпват дела, ще ги гонят надалеч, ще ги убиват пряко и непряко, ще ги развеждат с жените им и други десарски способ

84

Анонимен

преди 1 година

Намерила къде да бяга. В СССР. Литва е Бивша ССР. И там са комунисти и фашисти като тука.

83

демдеба

преди 1 година

що ли се бягат от тоя путлерристкии рай бе как пък един не отида там да се засели кат е толкова хубаво

82

Чичо Танчо

преди 1 година

Не е първа красавица, но става ако няма де да иде, ше я приютя.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97 ти гледай да не испускаш америколесби и еврогейте иначе ще умираш от глад кукло на конци такива кукклички се натягат като вашите управници на мериколезби

80

Анонимен

преди 1 година

тая е известна като журналист и *** в инета имаше голи снимки натакива нищо не им трябва освен да напускат русия като березовски преди смърта си молеше путин да го приеми в русия да умре умря в англия дъщеря и с моба към путин да погребе баща си в русия путин и разреши. на такива корупционери да не се пускат в русия

79

Анонимен

преди 1 година

ИстЕрията със заешката устна и по-гелемия и по-бял зъбен инплантант са наистина доказателство че е имала дука от устата, през хосоглътката , през синуса и директно в мозъка. От тази инциклопедия на анатомичнияБоклук иде всичкатамърсотия в мозъка й. Жалко можеше още по-зле да бъде.

78

Анонимен

преди 1 година

До 88 Анонимен, дето написа "Еврейката избяга с документи за кон." грешиш Ялова кобила с разместени яйчници

77

Анонимен

преди 1 година

Жената бяга защото кръстника и е изперкал.

76

Анонимен

преди 1 година

Каква кръщелница, като тя е еврейка?!

75

Анонимен

преди 1 година

Еврейката избяга с документи за кон.

74

Е?

преди 1 година

Евре Ко ката избяга , с документи на кон.

73

Анонимен

преди 1 година

Значи, известен си, всички те познават, бо покриваш си лицето и минаваш границата, дори да те търсят. Ти да видиш! Нещо никак не се връзва.

72

БАНко

преди 1 година

ЧЕТВЪРТА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ , ЕВРЕЙКА , ВИНАГИ ОТРИЧАЩА ЧЕ ИМА ИЗРАЕЛСКИ ПАСПОРТ , НЯМАЩА ПРАВО ДА Е ПРЕТЕНДЕНТ , .......СЕ ПОХВАЛИ ЧЕ Е НАПУСНАЛА РУСИЯ С ИЗРАЕЛСКИЯ СИ ПАСПОРТ !!! ИЗГОРЯ ЦЯЛАТА РУСКА ОПОЗИЦИЯ В ЛИЦЕТО НА КАСПАРОВ И НАВАЛНИ !!!