25

Лдфофкфлфд

преди 1 година

Този психопат иска да превърне Турция в Пакистан

24

Анонимен

преди 1 година

Вече има интернет и всеки може да погледне какво е направил Ердоган. Достатъчно е само да видите каква военна промишленост е градил.

23

Анонимен

преди 1 година

Дego тъй gyмaшe, чe roлeмa gyмa, gpeбни napи и мek фъншyй, вcekи мoжe ga извagи...

22

Талибан ерджолан

преди 1 година

Това е същото като десетилетието на ромското включване, само по - великоромско от ромското направо турско ! Ай сиктир бе лоренцо!

21

Гилотин

преди 1 година

Може човекът строи, който не може само злобее нищо че всяка седмица ходи да пазари в Турция

20

Анонимен

преди 1 година

До 16 Лева е вързан към еврото затова е с голям курс спрямо други валути, а турската лира я сринаха американците, точно защото Ердоган не им играеше по свирката. След първоначалния удър на краваритте имаше и други фактори геополитически и икономически за обезценяването на лирата.

19

Константин

преди 1 година

Сегашния кмет на истинполи е преуспял максимално за капацитета , поредния кафяв кмет на европейски град , макар и временно принадлежащ на азиатска държава!

18

Мефистофел

преди 1 година

Му-ха-ха ! Азиатската мравка се готви за лов на слонове ! Единствената цел с която сме създали това ниско интелигентно създание е да мачка себеподобните си докато ги баламосва колко велики ще са ! Някой трябва да контролира развъдника на работен добiтък !

17

Анонимен

преди 1 година

Сегашният кмет на Истанбул, трябва да успее, за здравето на балканите.

16

До 13

преди 1 година

Да, затова лирата е с по-нисък курс от лева, който фактически не съществува от 1997-***.

15

Анонимен

преди 1 година

Това изобщо не ми харесва. Не се и съмнявам, че в България ще се намерят продажници, които да се наведат през поредния азиатски сатрап, но за онези с развито национално самосъзнание Турция винаги ще представлява заплаха.

14

Анонимен

преди 1 година

Бременни мъже, разбира се, това е бъдещето! И ще има и еднополови бракове през това столетие.

13

Анонимен

преди 1 година

Ердоган може да е ислямист, но реално гледа интереса на Турция и се противопоставя дори на американците, когато нещо не е в полза на Турция, а нашите продажници нямат никаква визия за развитието на България освен опорките, които им спускат от Козяк и Брюксел.

12

Augusto Pinochet

преди 1 година

АФЕРИМ, АЧКУЛСУМ, МАШАЛА!!!

11

Трима капYти

преди 1 година

Трябва да бъдат елиминирани, за да има м7р в света - Путин, Ердоган и Си Дзинпин. Призовавам руският, турският и китайските народи да ги свалят, защото иначе те ще оберат последиците от болните умове на тези диктатори-психопати.

10

Браво

преди 1 година

Бай Ердо е Велик политик и на фона на нашите чеееервеи е несравним. А зад него са парите на сауди. Може да построи и реформира каквото си поиска. В Турция има ред и сигурност за разлика от нашият разграден двор територия с пияна и дрогирана полиция но с карикатурни силиконови джуки.

9

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ЕРДОГАН ПРЕДПОЛАГА ГОСПОД РАЗПОЛАГА

8

Анонимен

преди 1 година

Бай Ердо много турски сериали гледа!

7

ЕБАСИ ЛЪЖАТА

преди 1 година

"""В речта си Ердоган ще отправи призив за консолидиране около идеята за създаване на "голяма и силна Турция" без оглед на различията във вярванията, разбиранията, етноса, езика, пола, религията."""Тоз ефенди лъже повече и от Настрадин Ходжа. Никой не иска този така наречен турский мир и рай.

6

Анонимен

преди 1 година

Евала, Ердо!