23

Пловдив

преди 1 година

До 8: Швеция, Чехия, Унгария,са със собствена валута,да знаеш,да не плещиш глупости.

22

Анонимен

преди 1 година

Аз,като гледам някои цени,съм сигурен ,че като приемем еврото много стоки ще поевтинеят,а не обратното! Точно сега при лева е дивия Запад!!!

21

Хмм

преди 1 година

Кво се страхувате? Да се бяхте страхували когато вързаха лева за еврото. То е едно и също.... По стар обичай българите търсим винаги под вола теле и винаги лошата страна вместо добрата. Има толкова много позитиви, че негативите са си направо приемливи. Бяхте доктори, военни стратези, а сега и макроикономисти... майстори по всичко сме и за това ни е такова положението

20

не

преди 1 година

пипайте българския лев!

19

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Когато еврото бе прието в Испания,аз живех в Мадрид .Още на следващият ден скокът на цените бе осезаем.Злоупотребите бяха факт.Едно обикновенно кафе,което струваше 0.60 песети стана 1.00 евро.Нормално бе хората да се паникьосат. Стана ясно,че не еврото е виновно за инфлацията а алчните търговци.В България еврото трябва да бъде прието час по-скоро,но още сега трябва да се гласува закон за сериозни наказания на търговци,които слекулират.Цените трябва да са окачени до входа на всеки обект.

18

Анонимен

преди 1 година

Същите експерти, които ни казваха, че ще умрем от коби, ако не се надупчим. Щом така се говори, да знаете - обратното е.

17

Експерт

преди 1 година

Еврото си е много добре, но българите са *** русофили и не могат да го разбеарт това нещо.

16

Анонимен

преди 1 година

Този в дясно е едно към едно с Крейг Туми от Ланголиерите на Стивън Кинг. Като гледам и акълът му отговаря...

15

Анонимен

преди 1 година

НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ СТРАХОВЕТЕ ОТ ЕВРОТО - СТРАХ МЕ Е ОТ ЕКСПЕРТНОСТТА НА ЕКСПЕРТА !!!

14

АНГЕЛ

преди 1 година

Тежко им горко на тея които си мисля че Еврозона означава само заменяне на Лев с Евро. Случват се редица други неща които умишлено не се коментират. Най-малкото ,че България става солидарен длъжник с цялата Еврозона която има дългове от средно 105% от БВП.България има 20% дълг спрямо БВП.НАй-ниския! Тоест солидарно ще връщаме заемите на Гърция,Италия ,Испания и прочее !!!

13

До 10

преди 1 година

Я ми кажи ти дже-ндърче като сме 16 г в ЕССР кво хубаво видяхме ? Аз не съм рушляк или болшевишки отпа-дък но дай да видим фактите . По хубави пътища и инфраструктура ли имаме по добро здравеопазване и образование ли по добри заплати пенсии доходи по екологична среда ли по чиста почва и питейна вода ли имаме по камествена храна ли КВО ПО ДОБРО ИМАМЕ ОТ ПРЕДИ 2007 г

12

Олимпий Панов

преди 1 година

Еиииии хора не останаха в тази държава само експерти,я по една лопата в зъбите и марш на работа.Експерти за щяло и нещяло само им се плаща да казват лъжи.

11

радомир

преди 1 година

Еврото не е много сигурна валута, постоянно пада от година на година спрямо останалите валути. Основно, защото ЕЦБ под управлението на ЕНП, само печата ли, печата, нови евра. Отделно, при приемането на еврото може да се наложи да префиксираме набързо лева на по-благоприятен курс, защото трябва всички левове да се обръщат, а нашите резерви покриват само М0 + част от М1 агрегати. Всеки сам може да се сети на какво ниво следва да отидем, за да успеем да обърнем всички левове.

10

Тракиец

преди 1 година

Граждански дебати за еврото НЯМА ! Експертни анализи за +\- няма! Каквито и да е обществени дебати за прием на еврото НЯМА! Референдум НЯМА и не искат !!!! СЛУЧАЙНОСТ ?!?? Не мисля . Ако едно нещо беше хубаво от ЕС нямаше да ни го дадат и да ни го набутват ! Имаме доста горчива 16 годишна практика вече .Така че НЕ на еврото

9

Анонимен

преди 1 година

То никой нормален човек не се страхува от еврото, напротив - даже го приветстваме! Страхуват се мазните русофлясници, за които всичко западно е анатема! Виж, ако беше да приемаме рублата, щяха да са ЗА с две ръце...

8

Анонимен

преди 1 година

Дания, Швеция, Полша, Чехия, Унгария, Литва, Латвия....все страни от ЕС много по-отдавна, сигурно са по-глупави от нас за да не искат в еврозоната!!!!

7

ФИНАНСИСТ

преди 1 година

Тея "Експерти" защо се крият от дебат . Нека да излезнат и поспорят . Нека да им видим техните опорни точки и те да видят нашите. Нека най-гледаните медии излъчат на живо плюсовете и минусите отностно Еврото. Защо се крият,защо медиите не ги канят. Май ги е страх от съкрушителна загуба !!!

6

Pipi

преди 1 година

Найш кво евро ще ти дам.Експетри на 30г да ходят да се думкат, НПО хексперт.

5

анонимен

преди 1 година

За теб, Златинов може да е без значение" МАЛКОТО увеличение на цените, но за мен ИМА

4

Смехурко

преди 1 година

И какво значение има каква е валутата. Щом получаваш и харчиш с нея. И кубинското прсо да приведат, ако цените са в него, какво пречи. И без това нищо не може да спестиш