21

Анонимен

преди 1 година

сащ и ес са най пропулярните виновници за глада на тези страни ссср спаси от глад индия през 1947 като им продаде евтино зърно и помощ с зърно с селстопанството им помогна сащ също помагат на бедните страни като ги наводняват с наркотици както и българия накачаните български деца са в ареста или са в затвора с високи скорости карат колите си младежта на бг са наркомани немат бъдище в бг глада убива всеки втори гражданин бг

20

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Африка ще започне да изхранва децата си кокато спре да ги произвежда в такова количество. Животинският инстикт трябва да се овладее. безсмислено е да се помага заради последствията му. Да приложат методите на Китай, или масова стерилизация след 1-2 деца.

19

Казано в прав текст

преди 1 година

По-малко от един милиард е общата численост на населението на държавите, в които няма такава мизерия и никой не умира от глад. Какво излиза? Всеки един от нас трябва доброволно да приеме да храни още по 5-6 човека, освен себе си и децата си. Само така може да постигнем идилията нито един човек на света да не си ляга гладен. И какво ще постигнем? Само след 10-15 години хрантутниците ще се умножат петкратно и всяко едно от нашите деца ще трябва да храни по още 25 готованци. Хайде, стига комунизъм!

18

Съчувствам на децата

преди 1 година

Но не е редно да ни карат да се чувстваме длъжни да поемем издръжката на цели популации, които се размножават безконтролно и безотговорно. Вместо това, да се намери начин да бъде ограничено безконтролното плодене. Никой на никого не е длъжен, освен на собствените си деца докато навършат пълнолетие или докато следват, но само до 25 г. във втория случай. Ако имаш съвест, грижиш се и за престарял родител. Всичко друго е или доброволен хуманен жест, или СОЦИАЛНО ИЗНУДВАНЕ.

17

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Никога не съм бил против чернокожите,но ми се струва някак си глулаво дс се лренебрегва факта,*** в Европа има не по-малко бедни деца.Във време на световна криза перноложите оолитици трябва да са обединени в изхранването на населението си,а не да се влзят в мерцесеси и само да махат с ръци на окуражващите ги пернокожи мафии.Същото се отнася и за латиноамериканците.Аз от десет годкни сля по улиците и прося за да се нахраня,но явбо не влизам в графата на бедните хора.

16

Анонимен

преди 1 година

Догодина ще станат 200 милиона деца в бедност,при тази раждаемост.

15

Анонимен

преди 1 година

Чичо Бил Инжекцията и жена му казаха, че ако се ваксинират, няма вече да бъдат бедни. Слушайте чичко Бил, вземайте си редовно експерименталните субстанцции и ще се избавите от бедност.

14

Анонимен

преди 1 година

Супер. Дано да пукнат всичките 150 милиона.

13

Анонимен

преди 1 година

Да се направи мъжка стерилизация и бедността ще изчезне. Земята просто е инфектирана от ДНК молекула, която създава копия чрез безразборен сeкс, но от това няма смисъл. Опитват се да обгрижват деца, които не би трябвало да съществуват.

12

Ива

преди 1 година

*** като са ги правили нас някой питал ли ни е?Който си има деца да си ги гледа ! Африка никога няма да стане като белите страни....Нито арабите без петрол...Коефициента на и-н-тел-игентност не стига...За държава ти трябва среден човек който да става за нещо...

11

Бай Илийчо

преди 1 година

Ииий лоши ора бря ! Дайте на децата ляп дъ не гладуват ба ! Толкоз ранъ са фърга ! То бива,бива ,ама ......?

10

муспи

преди 1 година

Изсраил предлага да се заселят между Видин и Бургас, като цялата територия на тази балканска държавица ще се покрие с училища със столови на първия етаж. Българите няма да бъдат изритани в Румъния, а ще ги покани Изсраил, да го защитават от арапите.

9

Анонимен

преди 1 година

Абе ние тук наще шведи да си интегрираме.Тези там който им ограбва страната,той да се погрижи.Обират им всичко богатите и силни държави,но ни ги показвт на нас най-бедните в ЕС.Какво да правим?Да сме доволни,че няма опашки от гладни за парче хляб ли?Може и да има скоро...

8

Анонимен

преди 1 година

За бедността, лишенията и мизерията им са виновни СТО ПРОЦЕНТА местните владетели. Кения има природни ресурси за трилиони. Могат да са като Дубай, с мегаполиси и полицията да кара ламборджинита. Но естествено, виновни са БЕЛИТЕ ХОРА и КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ. ДАААааа вярвам вярвам.

7

Анонимен

преди 1 година

Който ги е правил, да си поеме отговорността. Ако ги нахраните, след 5-10 години ще почнат и те да се размножават. На една позната ирландка дъщерята е с баща нигериец. Периодът й дойде на 10 години. т.е. на 11 хипотетично вече може да е майка. В Испания една 11 годишна румънка роди преди десетина години. Вече й идва време да е баба скоро. В Румъния най-младата баба е на 23 години. В България най-младия дядо беше на 27 години и то преди 30-тина години. Сега, предполагам рекордите са подобрени

6

ано23

преди 1 година

Ами да работят и няма да са бедни.

5

Аз

преди 1 година

Спрете петрола и нама да са бедни. Просто няма да съществуват и готово.

4

Човешка ценност

преди 1 година

Tоеа че африканските деца са бедни, това е означава, че и други континенти децата трябва да са бедни!Някои хора искат аз да бъда неудобен за всяко общество от хора, заради това са послъгвали и манипулирали други хора да бъдат против мен!Според тях човек който ги е засегнал , значи трябва да бъде убит!Разбирате ли за кво става въпрос?

3

Предложение..

преди 1 година

Тиквата лоясала да отваря чекмеджетата и да раздава откраднатото!

2

Бонго Бонго

преди 1 година

Като нашите индийци!Постоянно се оплакват че уж били бедни пък се купят по 10-15 сополивеца!Нали ги виждам!Имат енергия да се чифтосват денонощно пък да копаят никакви ги няма а чакат бананата да падне от дървото че да ядат!