15

Анонимен

преди 1 година

Да припомня само ,че постната пица беше само за народа. Дянков не е постил , даже обратното - облажи се качествено !

14

Инжевер

преди 1 година

Щом като Дянков и Борисов са ограбили пенсиониня фонд, нека сега те да изплащат пенсиите на хората. Между впрочем, те двамата ограбиха и т. нар. здравна каса. С такива политици, изобщо не се учудвам, че България е фалирала държава.

13

Българин

преди 1 година

Нали леля му на този е шефка на МВФ. Такива като тях печелят от фалирали държави, които издават облигации. При последното предлагане, с лихва от 5 - 6 % никоя банка не иска да даде пари на държавата България. Фалиралата. Това е и причината, никой да не иска да управлява фалирала държава. Пари няма, дор и за заплати на депутатите, а те обещават да увеличават пенсиите.

12

Анонимен

преди 1 година

Как можеш да кажеш ,че е разумно да нямаш държавен бюджет?? Голям финансист няма що ! Само качествени кадри има в гроп ей !

11

Анонимен

преди 1 година

Дянков и Борисов ограбиха пенсионния фонд. Това го знае всеки незаблуден гербераст

10

аз

преди 1 година

Този долнопробен мр.ъсник ми открадна 8000 лв от личната ми пенсионна сметка. Златен ковчег да си купи с тях.

9

Скарлет

преди 1 година

Монетарната система се срина тотално още преэ 2009 та год !!! Долара се крепи на магия, докаго еврото и паунда се сринат благодарение на напечатани стотици мииарди беэ покритие хартийки!!! Всички сме роби на една ИЭВРАТЕНА система иэсмукваща човешкия ЖИВОТ и убиваща ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА!!!

8

Да се знае

преди 1 година

Дянков източи 2 милиарда от Здравната каса и парите отидоха за имение в САЩ и в чекмеджетата.Докато ние видяхме "постна" пица.

7

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Дянков е един от големите родни финансисти който ни спаси от национална катастрофа като министър. Тогава той трябваше да намали пенсиите заради дефлацията 2009-2013 година но той избра да изпразни сребърния фонд вместо това. Дянков е прав трябва рязко да намалят социалните разходи иначе социално слабите ги чака гладна смърт.

6

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Този,защо му се дава трибуна,да дава...акъл. Ако беше...умен,Боко Тиквата нямаше да го...изгони,да си ходи не-мил,не-драг по света.

5

Диана

преди 1 година

До Анонимен4 Не може да са ограбили нещо такова защото то отдавна вече беше ограбено от БСП и СИЕ! Факт е, че именно ГЕРБ започна да повишава пенсиите, които си стояха замразени от началото на Прехода...Стига лъжи БСП! БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

4

Диана

преди 1 година

Разбира се, някой да се е съмнявал, че бюджетът ще е в дефицит след ПП?! И защо тогава, след като открито тук се заявява, че няма да има пари за социалната сфера, БСП ни продъни ушите какъв геноцид ни готвели Герб?! Та щом миналото правителство не е оставило пари, Герб какво може да направи? Нищо! Но БСП бързат да се нахвърлят върху Герб докато още не сме наясно, бързат да захапят, да унижат, да лъжат и манипулират...Аз ви казвам, че докато не махнем БСП само с простотиите им ще се занимаваме

3

Анонимен

преди 1 година

*** слуга на чуждо интереси и голям безродник !

2

Анонимен

преди 1 година

ДЯНКОВ Е КУПЕН ОТ ГЕРБ, НО В МОМЕНТА БРАНИ БЮДЖЕТА НА ПП.

1

Анонимен

преди 1 година

2020 година -света е затворен заради Ковид -хората получиха милиарди за да си стоят вкъщи ,всички щракаха с пръсти ,по морета ,у дома ,получаваха си парите и си запазиха работните места ,после купона продължи и 2021 година -сметката обаче стана дебела -сега е ред да се плаща тази сметка ,парите дето наляха Централните банки си имат цена и тази цена хич няма да е малка -лихвите по кредитите ще се удвоят до 6 месеца -ефекта ще се усето до година ,година и половина ,стягайте коланите