33

Бай Дрън

преди 1 година

Е и? Колкото Корея е опасна, толкова и САЩ. САЩ поне са пускали на живо атомни бомби, Корея не. Но какво от това? За едни може, за други не?

32

Дядо Йоцо

преди 1 година

Чета ви коментариите и ви се яудя ан акъла. Не, няма по-прocт, по-злобен и по глупав народ от българския.

31

Анонимен

преди 1 година

Когато Ким кихне евроатлантиците сеОсират

30

Светът?!?

преди 1 година

САЩ и подчинените му територии имате в предвид? Щото освен сателитите на САЩ има още 150-160 държави... :)

29

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че основната вина имат американците и Европа със збърканото си разбиране на човешките права. Ако някъде има някой, който прави нещо с цел да ти навреди или убие, то този човек няма права и единствената ти грижа трябва да е да го ликвидираш възможно най-бързо. Крайно време е да се захващат сериозно с тези, не да чакат още 20 години и после да се чудят какво да ги правят като руснаците сега, защото видиш ли имали ядрени бомби.

28

Христо

преди 1 година

До Хайде, хайде Хайде, бедна ти е фантазията за живота в тая Корея. Там едно магаре струва повече от чавека. Няма да те пращам там. Ако някога тази страна стане нормална...няма да повярваме на ужасите които ще разказват оцелелите.

27

Хайде, хайде

преди 1 година

И защо пък да не си тества каквото си иска? На собствена територия, има си оръжия - тества си ги. Нали там, трева пасели, от глад умирали и т.н. Само дето за 30 години си удвоиха населението, средната продължителност на живота им е 7 години по висока от тази на българите, просяк или бездомник няма да видиш ако ще и с фенер да го търсиш. И, хайде не ме пращайте да заминавам за там - просто не ни искат.

26

Анонимен

преди 1 година

"Светът" (колониите на САЩ) е притаил дъх.

25

Анонимен

преди 1 година

ряпа

24

Анонимен

преди 1 година

Северна Корея не е страна в която говедарите могат да си показват морафетите,поради тая причина могат само да лаят и да плашат гаргите!

23

Калеко Алеко

преди 1 година

Колко малки Ким-чета си е завъдил Грухчо, народ от КИМ-човци, напъхани в калъпа на татко Ким с поинерски връзки и Вяра в "светлото бъдеще" ... !!!

22

Анонимен

преди 1 година

Краварското самочувствие и мания за величие и непогрешимост ще бъде ликвидирано от малък Кимчо!

21

Анонимен

преди 1 година

Говедарите плашат с Край на режима,ама знаят много добре,че и няколко американски мегаполиса ще отидат в небитието!Пита се,стиска ли им и готови ли са да платят цената за унищожението на Северна Корея?Отговорът е НЕЕЕЕЕЕЕ!

20

Анонимен

преди 1 година

В САЩ надеждата умира последна, но е измамна.СК има не само желание а u вече възможност да го докаже.Проблемът на чичо САМ е, че не иска разоръжаване а непрекъснати войни и то по целия Свят за да може вечно да печата хартийки.Кой още вярва в илюзията им,че са непобедима.Само войнолюбците се самозаблуждават, че МИРЪТ В СВЕТЪТ се крепи на ядрената им мощ.Реалността вече е друга.Не в разделението на Света а в ОБЕДИНЕНИЕТО МУ е СИЛАТА.

19

Анонимен

преди 1 година

Четете внимателно втория абзац, излишно е от *** коментари.

18

Анонимен

преди 1 година

Проблемът с Ядрената програма на СК има и друго решение,освен ядрен конфликт м- у СК и САЩ.И това е мирното обединение м-у двете Кореи.(поинициативата на Тръмп) НО Чичо САМ сегашния"стопанин"на бялата къща не иска МИР а война и то ядрена.

17

Анонимен

преди 1 година

НАПРАВО ОТ 77 МИНУТИ ПРИТИХНАХ БЕЗ ДЪХ ТА СЕ ЧУДЯ ЩО СЪМ ОЩЕ ЖИВ ?!!...

16

Анонимен

преди 1 година

Проблемът с Ядрената програма на СК има и друго решение,освен ядрен конфликт м- у СК и САЩ.И това е мирното обединение м-у двете Кореи.(поинициативата на Тръмп) НО Чичо САЩ сегашния"стопанин"на бялата къща не иска МИР а война и то ядрена.

15

Анонимен

преди 1 година

Проблемът с Ядрената програма на СК има и друго решение,освен ядрен конфликт м- у СК и САЩ.И това е мирното обединение м-у двете Кореи.(поинициативата на Тръмп) НО Чичо СА " сегашния стопанин на бялата къща не иска МИР а война и то ядрена.

14

Анонимен

преди 1 година

Има една малка подробност - зад Северна Корея стои Китай и те действат съгласувано. Ако не беше Китай, САЩ отдавна да са хвърлили няколко атомни бомби над Северна Корея.